Language Arts

posted by .

Directions: Circle the correct form of negative to complete each sentence.

1. I decided that there wasn't (no, any) point in finishing the project.
Answer: Circle any

2. I could name (none, any) of the singers we heard.
Answer: Circle any

3. The woman left the store without (any, no) money, but lot's of new clothes.
Answer: Circle any

4. The fire alarm test isn't (anything, nothing) to be concerned about.
Answer: Circle anything

5. I don't think we should (ever, never) eat at this restaurant again.
Answer: Circle ever

6. Ashley bought (any, none) of the shirts on sale.
Answer: Circle none

7. I spilled (no, any) paint on the floor this time.
Answer: Circle no

8. After Kimbo escaped, the circus had (no, any) lion to perform tricks.
Answer: Circle no

9. There isn't (anything, nothing) I like better than a train ride.
Answer: Circle anything

10. Stephanie won't (never, ever) be as good as you are at playing chess.
Answer: Circle ever

11. The professor gets (any, no) satisfaction from giving out low grades.
Answer: Circle no

12. I have (ever, never) had so much fun as I did last weekend.
Answer: Circle never

Can you please double check the answers above.
Also can you please explain to me more precisely what they mean by these directions?

Thank you

  • Language Arts -

    Your directions say to name the negative choice. Negative means no or none.

    So -- 3 is wrong. The others are right. Great job!

  • Language Arts -

    I understand this a little bit better now on what they are actually asking.

    Thank you

  • Language Arts -

    :-)

Respond to this Question

First Name
School Subject
Your Answer

Similar Questions

  1. Math

    The standard form of a circle is Ax^2+Cy^2+Dx+Ey+F=0. Write the equation for the circle: Center (1,2), point on the circle (-2,-1). Okay, I've always put circles in the form (x-h)^2+(y-k)^2=0. I got this: r^2=(x-1)^2+(y-2)^2 then I …
  2. Language

    Directions: circle the word that describes the subject of the sentence. The dance competition will be stiff. is the answer compitition?
  3. three language sentence

    daily language practice-correct the sentences and rewrite them correctly on the lines. circle subject and underline predicate. Finally, circle the correct type of sentence. The number of corrections is in parentheses. Ex: He discovered …
  4. physics

    A block of mass m = 4.30 kg is released from rest from point circle a and slides on the frictionless track shown in the figure below. (Assume ha = 5.20 m.) B=3.20 c=2.00 (a) Determine the block's speed at points circle b and circle …
  5. mathematics

    The circle x2-2x+y2-4y-4=0 lies on the cartesian plane,question 2.1.1 equation of new circle which is the rotation of original circle through 180 degree around the origin...2.1.2 find equation of another circle which is the translation …
  6. mathematics

    The circle x2-2x+y2-4y-4=0 lies on the cartesian plane,question 2.1.1 equation of new circle which is the rotation of original circle through 180 degree around the origin...2.1.2 find equation of another circle which is the translation …
  7. mathematics

    The circle x2-2x+y2-4y-4=0 lies on the cartesian plane,question 2.1.1 equation of new circle which is the rotation of original circle through 180 degree around the origin...2.1.2 find equation of another circle which is the translation …
  8. Language Arts

    Circle the correct form of the pronoun 1. Jane and Sarah said (she, they) were too tired to skate any longer. Circle they 2. Either Bill or John will bring a sample of (his, their) own work. Circle their 3. Jane and Jill called (her, …
  9. Language Arts

    Circle the correct form of the pronoun. 7. Both John and Jim said (he, they) were not exercising regularly. Circle they 8. The jury was asked to return to (its, their) seats. Circle their 9. Please remind each student to bring (his …
  10. Language Arts

    Read each sentence. Circle the contraction or contractions in each sentence below: 1. He's going to show me how to prepare dinner. Answer: Circle He's 2. Can you tell if she's your friend or enemy?

More Similar Questions