FRAGMENTS AND RUN-ONS

posted by .

i was taking a test online, and i think they gave me the wrong answers. Here take a look at the test and the answers if the answers are wrong, please cahnge them for me so i know the corrects answers!!! THANKS

Fragments and Run-ons

Post test



Identify whether each group of words is a complete sentence, fragment, or a run-on.

1 . Identify whether each group of words is a complete sentence,
fragment, or a run-on.

Which was built in 1950.

a. sentence
b. fragment
c. run on

2 .Needed the materials for the science project.

a. sentence
b. fragment
c. run on
3 . Bertha gave me a computer game for my birthday last week.

a. sentence
b. fragment
c. run on
4 . Talking on the phone for a couple of hours last night, i forgot to do my
homework.

a. sentence
b. fragment
c. run on
5 . When we adopted the cutest puppy at the animal shelter.

a. sentence
b. fragment
c. run on
6. The little boy's toy car was yellow, his sister had a red and white toy truck.

a. sentence
b. fragment
c. run on
7 . Carlos is the team captain on the football team, and he plays defensive tackle.

a. sentence
b. fragment
c. run on
8 .Lifting the heavy boxes, I hurt my back.

a. sentence
b. fragment
c. run on
9 . After I dribbled the ball down the court.

a. sentence
b. fragment
c. run on
10 . She won the spelling contest, she will go to the regional level next month.

a. sentence
b. fragment
c. run on

Please print your answers. Click here to see the correct answers.




Fragments and Run-ons Answers

1-B

2-B

3-A

4-A

5-B

6-C

7-A

8-A

9-A

10-C

  • FRAGMENTS AND RUN-ONS -

    All the answers are right except for 9.

  • FRAGMENTS AND RUN-ONS -

    i thought # 4 was also wrong because it cant be a sentence unless the "i" becomes capital. now thart u've realized this it is # 4 still a sentence?

  • FRAGMENTS AND RUN-ONS -

    9. Fragment

  • FRAGMENTS AND RUN-ONS -

    Also what is the answer for # 9? (Im checking my work)

  • FRAGMENTS AND RUN-ONS -

    9 & 10 are wrong. 9 is a fragment. 10 is a compound sentence. It would be better with a semi-colon instead of a comma, but is acceptable this way. It could also be two sentences.

  • FRAGMENTS AND RUN-ONS -

    thanks ANONYMOUS! :D

  • FRAGMENTS AND RUN-ONS -

    Well, what is a run-on? I guess we can disagree. This one looks like a compound sentence to me. With the comma, it looks run-on. With the semi-colon, it would not.

  • FRAGMENTS AND RUN-ONS -

    Reed is right. 10 is a run-on.

    I overlooked that. Sorry.

  • FRAGMENTS AND RUN-ONS -

    No, Ms. Sue, you identified it as a run-on. I said compound. The comma and semi-colon debate does make a difference, though. Many people think the comma is enough in a compound sentence. I think the semi makes a difference. But we are splitting hairs, methinks. I concede it's run-on. :)

  • FRAGMENTS AND RUN-ONS -

    for number 5 i thought it was a sentence for some reason then i realized it was a fragment because the sentence should've changed when we.

Respond to this Question

First Name
School Subject
Your Answer

Similar Questions

  1. history different answers

    The book refers to a study guide on line - with a practice test - I missed one and do not understand why - in reading the chapter again - i think the study guide is wrong. It think it is d -- the study guice says c - in the book it …
  2. Anonymous: Re: Grammar

    I checked the first 25 answers you posted for your 50-question grammar test. You have 10 of the 25 wrong for a 40% score. I couldn't take any more! Please do not post this test again. I'm sure your instructor does not want the test …
  3. introductory algebra

    I had these problems on my test and for some reason got them wrong. Here are the problems: Solve: x-y=9 x+y=1 The test states that the answer is (5,-4) I've checked ,y work and used substitution to solve this and still get x=4, y=-5. …
  4. Math/Prob

    Claire takes a five-question true-false test. She hasn't studied, so she guesses at random. With her ESP she figures she has a 60% probability of getting any one answer wrong. A. What is the probability of getting an answer wrong?
  5. reading

    the reason the test questions and answers is up there because its all wrong answers on purpose for cheaters. when i first started i passed two test by myself. then the last three test try to cheat to use the answers and failed three …
  6. Statistics

    A quiz consists of 10 multiple choice questions. Each question is marked either “right” or “wrong.” Each right answer gets 5 points, and 1 point is taken off for each wrong answer. The correlation between the number of right …
  7. Test-Taking Strategies

    Please check my answers! Please Check if they are wrong please tell me! Thanks! Only 2 questions! 1: Which of the following is a good way to approach answering an essay question and a test?
  8. Help with Psychology Homework

    Your professor asks you to take a personality test. After taking the test, you read your description of your personality type, and are disappointed that the results do not seem to capture your personality at all. In fact, you think …
  9. Technology

    In Which of the following ways can you use test taking tips help you ?
  10. Dwight Kurt Schrute

    Please refrain from posting answers here, that is not helping kids understand anything, besides, your answers are just often wrong. If you can't control your behavior, we will take appropriate action to protect our students who come …

More Similar Questions