Chemistry:Important!!!!!!!

posted by Jackie

20.00 mL of a H2SO4 solution with an unknown concentration was titrated to a phenolphthalein endpoint with 39.13 mL of a 0.1061 M NaOH solution. What is the concentration of the H2SO4 solution?

  1. bobpursley

    volumeacid*Normality acid=volumebase*normality base

    20.00*Mconc*2 = 39.13*.1061
    solve for Mconce, the molarity of the H2SO4

Respond to this Question

First Name

Your Answer

Similar Questions

  1. Chemistry

    A 25.00-mL sample of an H2SO4 (2 and 4 are subscripted) solution of unknown concentration is titrated with a .1328 M KOH solution. A volume of 38.33 mL of KOH was required to reach the endpoint. What is the concentration of the unknown …
  2. Chemistry

    A 25.00-mL sample of an H2SO4 (2 and 4 are subscripted) solution of unknown concentration is titrated with a .1328 M KOH solution. A volume of 38.33 mL of KOH was required to reach the endpoint. What is the concentration of the unknown …
  3. college Chemistry

    A 21.18 mL of 0.250 M NaOH is titrated with a H2SO4 solution. The initial volume of H2SO4 was 13.28 and the final volume of H2SO4 was 28.29 mL when the solution turned very slightly pink. What is the concentration of NaOH?
  4. Chemistry Help Pls!!!

    A 21.18 mL of 0.250 M NaOH is titrated with a H2SO4 solution. The initial volume of H2SO4 was 13.28 and the final volume of H2SO4 was 28.29 mL when the solution turned very slightly pink. What is the concentration of NaOH?
  5. college Chemistry

    A 21.18 mL of 0.250 M NaOH is titrated with a H2SO4 solution. The initial volume of H2SO4 was 13.28 and the final volume of H2SO4 was 28.29 mL when the solution turned very slightly pink. What is the concentration of NaOH?
  6. Chemistry

    A 21.18 mL of 0.250 M NaOH is titrated with a H2SO4 solution. The initial volume of H2SO4 was 13.28 and the final volume of H2SO4 was 28.29 mL when the solution turned very slightly pink. What is the concentration of H2SO4?
  7. Chemistry

    A 5.00-mL sample of an H3 PO4 solution of unknown concentration is titrated with a 0.1003 M NaOH solution. A volume of 6.55 mL of the NaOH solution was required to reach the endpoint. What is the concentration of the unknown H3 PO4 …
  8. Chemisty

    A 25-mL sample of 0.160M solution of NaOH is titrated with 17 mL of an unknown solution of H2SO4. What is the molarity of the sulfuric acid solution?
  9. chemistry

    5.0 mL of H2SO4 solution was titrated with 0.20 M NaOH standard solution. The volume of NaOH needed to reach the equivalent point was 9.5 mL. 1. In this titration setup, what is the titrant?
  10. chemistry

    A 27.00mL sample of an H2SO4 solution of unknown concentration is titrated with a 0.1422M KOH solution. A volume of 40.22mL of KOH was required to reach the equivalence point. What is the concentration of the unknown H2SO4 solution?

More Similar Questions