Writing help!

posted by .

1.In the bitter cold, (he, him) and Dad struggled to save the orange crop. My answer:he
2. (Her and me, She and I) have joined the Shutter and Lens. My answer:she and I
3. Phil showed Danny and (I, me) his butterfly collection. My answer:me
4. Bert warned Hank and (I, me) about the strong undertow at Breezy Point. My answer:me
5. Jessie sent Gail and (he, him) postcards from Quebec. My answer: he
6. (He and I, Him and me) are building a rock garden for Aunt Lucy. My answer: he and I
7. Half an hour later Mother called Dad and (I, me) to lunch. My answer:me
8. Was that (her, she) on the palomino? My answer:she
9. Mr. Adams helped (he, him) and Ruby with their rocket. My answer:him
10. Lend Alf and (I, me) your book on dog training. My answer:me
11. Aunt Martha gave the puppets to Holly and (I, me). My answer:me
12. Are Harry and (he, him) out in their boat in this storm? My answer:he
13. Everyone except (he, him) had given up the search for the runaway Irish Setter. My answer:him
14. Between you and (I, me), today's science quiz was easy. My answer:me
15. Can't (us, we) boys rake the leaves tomorrow? My answer:we
16. (Her and me, She and I) are trying out for parts in Miss Cherry Blossom. My answer: she and I
17. Those green apples gave Bill and (I, me) stomach aches. My answer:me
18. The scoutmaster told Fred and (I, me) the troop's decision. My answer:me
19. Abby and (I, me) are members of the Volleyball Club. My answer:I
20. A neighbor's television kept Betty and (I, me) awake. My answer:me


Are my answers right?

  • Writing help! -

    Great! All are correct except for 5.

Respond to this Question

First Name
School Subject
Your Answer

Similar Questions

  1. Physical Science

    Hello, Can some one tell me if I have the correct answer?
  2. EnglishCheck

    CHECK PLEASE 1. (Points: 2) The bank will not (lend, loan) money for home repairs. b. loan Save Answer 2. (Points: 2) My allergies sometimes cause me to (loose, lose) my voice. b. lose Save Answer 3. (Points: 2) Please leave the report …
  3. Math

    Robert and his dad want to build a sandbox for his sister's birthday.They wanted it to be 4 feet wide and have an area of 28 square feet. What is the length of the sandbox?
  4. Math

    Robert and his dad want to build a sandbox for his sister's birthday.They wanted it to be 4 feet wide and have an area of 28 square feet. What is the length of the sandbox?
  5. math

    About a third of an orange crop was ruined by a sudden frost. Another third of the undamaged fruit spoiled while being taken to market. How much of the original orange crop could the farmer sell at the produce market?
  6. math

    About a third of an orange crop was ruined by a sudden frost. Another third of the undamaged fruit spoiled while being taken to market. How much of the original orange crop could the farmer sell at the produce market?
  7. English

    Can some one check these? Sentence structures ; 1. In the bitter cold, (he, him) and Dad struggled to save the orange crop. My answer: Him 2. (Her and me, She and I) have joined the Shutter and Lens. My answer: she and I 3. Phil showed
  8. English

    Check? These right? 1. In the bitter cold, (he, him) and Dad struggled to save the orange crop. In the bitter cold, he and dad struggled to save the orange crop. 2. (Her and me, She and I) have joined the Shutter and Lens. She and
  9. Physics

    i have a question on thin lens equation how do i know when di is positive or negative?
  10. Photography

    The magnification of a lens is also known as which of the following?

More Similar Questions