algebra1

posted by .

he drove an average of 50 mph for 6 h for the 1st 4 hours he drove 47 mph what was his speed for the ast 2 hours

  • algebra1 -

    total distance: 50*6 = 300
    distance @ 47mph: 4*47 = 188
    300-188 = 112 miles in 2 hrs = 56 mph

  • algebra1 -

    6x+2/3x+3 division sign 2x-2/4x+4

  • algebra1 -

    divide 50 by 6 and times the answer with 2

Respond to this Question

First Name
School Subject
Your Answer

Similar Questions

  1. Math

    Mary drove from Amity to Belleville at a speed of 50 mph. On the way back, she drove at 60 mph. The total trip took 4 2/5 hours of driving time. Find the distance between these two cities. Any help would be greatly appreciated! =]
  2. Algebra II

    Bill drove from Ajax to Bixby at an average speed of 50 mph. On the way back he drove at 60 mph. The total trip took 42/5 hours of driving time. Find the distance between the two cities.
  3. Algebra1

    1. A bicycle racer covers a 75 mile training route to prepare for an upcoming race. If the racer could increase his speed by 5 mph, he would complete the same course in 3/4 of the time. Find his average rate of speed. 2. Nina drove …
  4. math word problems

    Brenda left the hardware store and drove toward the recycling plant at an average speed of 20mph. Perry left one hour later and drove the same directions but with an average speed of 30 mph. find the number of hours Brenda drove before …
  5. math

    harry drove for 4 hours on the freeway , he decreased his speed by 20 mph than drove for 5 hours on the country road. If his total trip was 449 miles, than what was his speed on the freeway
  6. Algebra

    Tom went on a 3 Day road trip in which he drove the same number of miles each day. He drove 42 mph the first day. He drove 48 mph the second day. On the last day he drove a x mph. His average speed for the whole trip was 47 mph. Find …
  7. Algebra

    Molly left home and drove toward the ferry office at an average speed of 27 mph. Mark left two hours later and drove in the same direction but with an average speed of 45 mph. How long did Molly drive before Mark caught up?
  8. math

    Jennifer drove at steady speed for 2 hours then reduced speed by 10 mph and drove for another 3 hours what was the initial speed if the total distance was 220 miles?
  9. Math

    Shelby drove to her aunt's house, which is 360 miles away. If it took her 5 hours and she drove at a constant rate, what was Shelby's average speed?
  10. Algebra II

    Michael and his sister Jane left their house at the same time going in the opposite direction. Michael drove at an average speed of 40 mph, while Jane drove at an average speed of 35 mph. After how many hours were they 400 miles apart?

More Similar Questions