Math

posted by .

A scientist is mixing a chemical solution for an experiment. The solution contains 3/8 ounce of a chemical and 1/6 ounce saline solution. What is the unit rate of chemical to saline solution?

  • Math -

    9/4

  • Math -

    The answer is 4

Respond to this Question

First Name
School Subject
Your Answer

Similar Questions

  1. math

    a pharmacist mixed some 10% saline solution with some 15% saline solution to obtain 100ml of a 12%saline solution.How much of 10% saline solution did the pharmist use in the mixture.dO NOT UNDERSTAND TO MUCH INFO.
  2. MATH

    A pharmacist mixed some 10%-saline solution with some 15%-saline solution to obtain 100 mL of a 12%-saline solution. How much of the 10%-saline solution did the pharmacist use in the mixture?
  3. Algebra

    A saline solution was made by mixing 11 ml of a 36% saline solution and 6 ml of a 53 % saline solution. How do I find the consentration of the new mixture?
  4. algebra

    Nurse erika needs to prepare 12 liters of a 10% saline solution. The stockroom only has 7 % and 15% saline solutions. How much of each solution should erika mix together to get 12 litres of a 10% saline solution
  5. algebra

    Nurse erika needs to prepare 12 liters of a 10% saline solution. The stockroom only has 7 % and 15% saline solutions. How much of each solution should erika mix together to get 12 litres of a 10% saline solution
  6. math

    you have an unlimited supply of 5% saline solution and 8% saline solution. How much of each type would you have to use to create 60 ounces of 7% saline solution?
  7. math

    A scientist is mixing a chemical solution for an experiment. The solution contains 3/8oz of chemical and 1/6 ounce saline solution. What is the rate of chemical to saline?
  8. math

    scientist is mixing a chemical solution for an experiment solution contains 3/8 of chemical solution 1/6 ounce saline solution what is the unit rate of chemical to saline solution?
  9. algebra

    In mixing a weed killing chemical a 40% solution of the chemical is mixed with an 85% solution to get 20 L of a 60% solution. How much of each solution is needed?
  10. Algebra 1 college

    How much of a 12% saline solution should be mixed with a 4% saline solution to obtain 40 milliliters of a 6% saline solution?

More Similar Questions