algebra

posted by .

Solve the equation. Check your solution. 164=x-59

  • algebra -

    164= x-59 to solve for x we need to get rid of 59
    Add 59 on both sides
    x=223

  • algebra -

    x=223

Respond to this Question

First Name
School Subject
Your Answer

Similar Questions

  1. Algebra

    I have a few questions that I need help with. Solve the radical equation, and check all proposed solutions. 5. x- square root 3x-2=4 I don't understand this problem. Solve and check the equation. 10. (x^2+14x+49)^3/4-20=7 would I have …
  2. Algebra II-Please check my solution

    Solve by elimination method-thanks fro checking my work 2x + 3y= 2 multiply this equation by 2= 4x + 6y = 4 4x-2y = -28 4x + 6y = 4 -4x -2y = -28 8y = 32 y = 4 2x + 3(4) = 2 2x + 12 = 2 2x + 2-12 2x = -10 x = -5 solution = (-5,4)
  3. Algebra HELP

    Can someone check my answers? Solve for m: m + 6 = 3(2m - 4) a.4 b.-6/5 c.18/5 d.2 answer: c. 18/5 Solve the equation and check your solution: 3(x + 6) = 18 + 3x a. -6 b. 0 c. all real numbers d. no solution answer: b. 0 Solve the
  4. Basic Algebra

    solve the equation m, and check the solution: 5/6x-1/5x+4=7/10x
  5. Algebra

    Solve the equation 5x+7=13-7x graphically. then check your solution algebraically.
  6. Algebra

    Solve the equation and check the solution: -4(t+7)-(t+6)=10 the solution t is:
  7. Algebra 1A

    I am so lost! Solve the equation and check the solution -6(t-2)-(t+3)=2 The solution to t is ?
  8. Algebra

    Solve the system of equations and check your solution. x^2+y^2=25 x+2y=10 I tried but I got only the 2 x values 8 plus or minus the square root of 164 all over 2. I know the answer is wrong but I can't find my mistake. Can you show …
  9. algebra

    Using the equation below as a model, fill in numbers in the place of a and b to create a rational equation that has an extraneous solution. x+a/ax=b/x Part 1. Show all work to solve for x in the equation and check the solution. Part …
  10. ALGEBRA CHECK ANSWERS

    Solve each equation by graphing the related function. If the equation has no real-number solution, write no solution. NOTE: when I write + it has a minus on the bottom too x^2+7=0 a. x= +7 b. x = +3.5 c. x= 0 d. no solution *** 3x^2=0 …

More Similar Questions