Consumer Math

posted by .

Will you please check my answers?

1. Your employer has 600 business cards printed for you, and you give away 280 of them. To the nearest
hundredth, what percent of the cards is left?
A. 18.75%
B. 53.33%
C. 46.67%
D. 21.43%

2. The LCD for the fractions 1/3, 3/4, 5/32, and 8/9 is
A. 3,072.
B. 288.
C. 24.
D. 64.

3. Express the fractions 1/2, 3/16, and 7/8 with an LCD.
A. 1/32, 3/32, 7/32
B. 8/16, 3/16, 14/16
C. 4/8, 6/8, 14/8
D. 1/4, 3/4, 7/4

4. The decimal form 1.46 becomes _______ expressed as a percent.
A. 14.6%
B. 146%
C. 1.46%
D. .0146%

5. Divide 7/24 by 35/48 and reduce the quotient to the lowest fraction.
A. 245/1152
B. 2/5
C. 4/10
D. 42/48

6. Subtracting 8.263 from 13.48, you obtain
A. 5.783.
B. 21.743.
C. 5.217.
D. 6.815.

7. The sum of 1/6, 2/3, and 1/4 is
A. 2/72, or 1/36.
B. 11/12.
C. 4/12, or 1/3.
D. 13/12, or 1 1/12.

8. The number 248,682 rounded off to the nearest hundreds becomes
A. 248,700.
B. 248,680.
C. 249,000.
D. 250,000.

9. Express 79.2% as a decimal.
A. 7.92
B. 79
C. .0792
D. .792

10. Express the decimal 2.39 as a percent.
A. .239%
B. 240%
C. 239%
D. 23.9%

11. The total of 42, 75, 189, 301, and 728 is
A. 2,301.
B. 1,533.
C. 1,335.
D. 1,297.

12. The quotient of 5/31 divided by 15/23, reduced to the lowest fraction, is
A. 115/465.
B. 23/93.
C. 75/373.
D. 93/23 or 4 1/23.

13. The number 1,563,385 rounded off to the nearest million becomes
A. 2,000,000.
B. 1,600,000.
C. 1,563,400.
D. 1,563,000.

14. The sum of 1/9, 2/3, and 5/18is
A. 4/15.
B. 12/9.
C. 8/30.
D. 19/18.

15. 35.4% expressed as a decimal becomes
A. 354.
B. 0.354.
C. 35.0.
D. 3.54.

16. If you grow 738 pumpkins and sell 481, how many do you have left?
A. 481
B. 1,209
C. 257
D. 690

17. If you divide an inheritance of $45,600.00 among 22 heirs, each heir will receive
A. $207.27.
B. $2,072.73.
C. $2,027.27.
D. $2,073.72.

18. You purchase a shirt for $8.50. There is a 6% sales tax. Your total cost will be
A. $13.60
End of exam
B. $8.98
C. $8.55
D. $9.01

19. A pair of pants with a marked price of $35.00 has a discount of 20%. How much is the discount?
A. $17.50
B. $7.00
C. $28.00
D. $42.00

20. If 28% of a sum is $100.80, what is the sum?
A. $360.00
B. $282.24
C. $277.78
D. $129.02

My answers are-
1. B 11. C
2. B 12. B
3. B 13. A
4. D 14. D
5. B 15. B
6. C 16. C
7. D 17. B
8. A 18. D
9. D 19. C
10.C 20. A

  • Consumer Math -

    1 is correct

  • Consumer Math -

    Okay

  • Consumer Math -

    I'm sorry i am not done grading i just wanted to let you know that you are getting help.

  • Consumer Math -

    Alright thank you.

  • Consumer Math -

    2. correct
    3. correct
    4. incorrect, B
    5. correct
    6. correct


    I'll do the rest but this is what I have so far. I'll be right back hold on.

  • Consumer Math -

    Ok, thank you.

  • Consumer Math -

    7. correct
    8. correct
    9. correct

  • Consumer Math -

    Ok

  • Consumer Math -

    10 to go!

  • Consumer Math -

    10. correct
    11. correct
    12. correct


    Alright let me grade some more here are 3 more.

  • Consumer Math -

    I'll be right back give me one momment.

  • Consumer Math -

    13. correct
    14. correct
    15. correct

    Wow! pretty goo you have only missed one so far!

    16. correct
    17. correct
    18. correct
    19. incorrect B
    20. correct

    Need help with anything else?

  • Consumer Math -

    phil smith is a car salesman last week his total sales amounted to 27,650.00 and he received 1,382.50 in commission what is his rate of commission

  • Consumer Math -

    The sum of 1/9, 2/3, and 5/18is

  • 3gðàâñòâóéòå! Âàñ uímeðecóþò êëueímcêèå áaçû gaííûõ? -

    Çgpàâcòâóéòe! Bac èímåpåñyþò këuåíòñkuå áaçû äaííûx?

Respond to this Question

First Name
School Subject
Your Answer

Similar Questions

  1. Please Help Me With My Math Homework

    I wrote my math homework questions. It's in Jiskha Homework Help Forum In: Name:Tanisha Subject:Math Thank You! I already replied, you don't need to make a new question asking someone to answer...... Thanks for the answer! It was a …
  2. math

    Your employer has 600 business cards printed for you, and you give away 280 of them. To the nearest hundredth, what percent of the cards is left?
  3. MATHS

    Could you please check my answer? Daniel played a cards game in which each loss meant that he had to give the other player half the cards he had left. He lost four times, one after the other, and then had 3 cards left. How many cards
  4. Math

    Speedy Printing charges $23 for 200 deluxe business cards and $35 for 500 deluxe business cards. Give that the cost is a linear function of the number of cards printed, find a formula for that function and find the cost of 700 business …
  5. Math

    Speedy Printing charges $23 for 200 deluxe business cards and $35 for 500 deluxe business cards. Given that the cost is a linear function of the number of cards printed, find a formula for that function and find the cost of 700 business …
  6. math

    if you have 600 cards and gave away 280 of them. to the nearest hundredth what percant of the cards is left
  7. Math

    After Michael 110 baseball cards to Sally and 75 to Heidi, he still has 315 left. What percent of his cards did Michael give away?
  8. maths

    aman had 128 trading cards. he gave 3/8 of his cards to mohit and 1/4 cards to kushal. how many cards he give away altogether?
  9. maths

    aman had 128 trading cards. he gave 3/8 of his cards to mohit and 1/4 cards to kushal. how many cards he give away altogether?
  10. Math

    4.   Your employer has 600 business cards printed for you, and you give away 280 of them. To the nearest hundredth, what percent of the cards is left?

More Similar Questions