ECE

posted by .

1.when a child hits another child because he is angry, the best way to handle the situation is to?
A.send the hitter to a time-out chair
B.intervine immediately and ask each child what happened
C.tell the second child to hit the first child back
D.make the hitter apologize to the other child

  • ECE -

    B.

  • ECE -

    thank you ms.sue

  • UNDERSTANDING OBSERVATION AND BEHAVIOR -

    1. The recording method that's most open to observer bias is
    A. rating scale.
    B. checklist.
    C. running record.
    D. event sampling.
    2. Which of the following is not part of a learning prescription?
    A. Activities to help
    B. Areas of confidence
    C. Areas needing strengthening
    D. Narrative sequence
    3. Eastern cultures consider a child's standing up for his own rights
    A. differently than Western cultures.
    B. more important than maintaining harmonious relationships.
    C. an important part of the child's self-esteem.
    D. something a child has to learn over time.
    4. When observing young children, which of the following is not one of the important criteria you must
    keep in mind?
    A. Using direct quotes
    B. Confidentiality
    C. Using interpretation
    D. Objectivity
    5. For a young girl to separate easily from her primary caregiver, she needs
    A. a great deal of practice.
    B. to have a strong initial attachment to her primary caregiver.
    C. to come early to school.
    D. to have a staff member stop her crying.
    6. Which of the following is not one of the advantages of using time sampling as a recording method?
    A. Nonspecialist observers can use this method with ease.
    B. It provides quantitative results that can be used for statistical analysis.
    C. It provides information on intervals and the frequency of behavior.
    D. It allows the observer to collect data on a number of children at once.
    7. Which of the following techniques is the best way to observe children in the classroom?
    A. Do it for 30 minutes at a time, instead of at shorter intervals.
    B. Do it only when the children first arrive for the day.
    C. Do it on the spur of the moment, without planning.
    D. Plan ahead of time when and where to observe.
    8. A young girl's self-esteem is formed
    A. by her nonjudgmental feelings.
    B. by her experiences of success or failure.
    C. mainly in her home.
    D. in a short period of time.
    9. If you are new to observing, which of the following would be the most effective technique to use?
    A. Wait until you have more time.
    B. Walk around watching several children before settling down.
    C. Start near the end of the day.
    D. Tell the children you're going to be watching them.
    10. Children who make activity choices on their own
    A. have a need for control.
    B. have good self-esteem.
    C. have not made a secure attachment with you.
    D. will not be likely to stay in the activity long.
    11. A child who has not developed a secure attachment with you
    A. may keep looking your way every time she causes a disruption.
    B. will spend most of her time alone.
    C. may repeat the same activity over and over.
    D. may talk in a loud voice.
    12. Which of the following is not suggested to help a preschooler to separate from their family with less
    difficulty?
    A. Show and foster acceptance of the child.
    B. Meet with the child a few hours before school begins.
    C. Encourage family visits.
    D. Use transition materials.
    13. One way a teacher can help a child stand up for her rights is
    A. standing up for the child herself.
    B. not allowing children to make choices.
    C. making other children do what she tells them.
    D. standing firm on the teacher's decisions and telling why.
    14. Preschool children stand up for their own rights by
    A. allowing their property to be destroyed by bigger children.
    B. not allowing others to make them do something.
    C. letting the teacher give their turns to other children.
    D. doing an art project the teacher's way.
    15. One of the advantages of using an anecdotal record as a recording method is that
    A. the observer is restricted to recording only one kind of behavior.
    B. the observer needs no special training.
    C. it gives a complete picture of the child's development.
    D. the behavior is recorded as the event takes place.
    16. Which of the following can be observed best by using a checklist?
    A. The reasons that arguments start between children
    B. The length of time that certain children are involved in an activity
    C. The point at which children stand in a developmental sequence
    D. The reasons that certain children run faster than others
    17. The Child Development Checklist is an observation tool that
    A. includes space to record non-objective data.
    B. can only be used by one observer for the same child.
    C. omits references to children's emotions.
    D. focuses on sequences of child development.
    18. Which of the following is the most important component of a young boy's self-image?
    A. His inner picture of himself
    B. His judgmental view of himself
    C. How other people feel about him
    D. What other people say about him
    19. Which of the following recording methods depends most heavily on the observer's memory?
    A. An anecdotal record
    B. Event sampling
    C. A rating scale
    D. A running record
    20. Teachers need to strengthen their powers of observation when assessing young children. Which one of
    End of exam
    the following statements about observing is correct?
    A. The more each of us knows about child development, the more different our observations of the same child will be.
    B. Two people who are observing the same child will come away with the same view.
    C. It doesn't take much practice for us to develop our ability to see.
    D. The more you learn about children, the more you'll see when you observe.

  • ECE -

    1-b,2-b,3-c,4-c,5-a,6-a,7-d,8-b,9-a,10-a,11-c,12-a,13-d,14-d,15-d,16-b,17-d,18-b,19-b,20-d

Respond to this Question

First Name
School Subject
Your Answer

Similar Questions

  1. Child Care

    To welcome a child who doesn't speak English, it would be appropriate to A. ask the child to repeat words B.tell the child not to speak in his or her native tongue C.speak loudly D.allow the child time to observe and listen. I pick …
  2. Physics

    Two children are playing on two trampolines. The first child can bounce 1.6 times higher than the second child. The initial speed up of the second child is 5.2 m/s. (a) Find the maximum height the second child reaches. (b) What is …
  3. physics

    Two children are playing on two trampolines. The first child can bounce 1.4 times higher than the second child. The initial speed up of the second child is 4.8 m/s. The maximum height of the second child is 1.17m and the initial speed …
  4. physics

    A man swings his child in a circle of radius 0.75 m .If the mass of child is 25 kg and the child makes one revolution in 1.5 s,what are the magnitude and direction of the force that must be exerted by the man on the child?
  5. ece

    On the Child Development Checklist, you've checked the item "Spends time watching others at play" for a preschool child in your group. Which of the following is the most likely reason for the child's behavior?
  6. SOCIAL SKILLS AND MOTOR DEVELOPMENT

    1. When a preschool child experiences fear, the best way for a teacher to help is by A. removing or reducing the cause of fear. B. distracting the child by giving them something to do. C. isolating the child in another room. D. telling …
  7. child care

    When a preschool child experiences sadness, the best way for a teacher to help is by A. distracting the child by giving them something to do. B. encouraging the child to play with others. C. demonstrating sympathy in words and deeds. …
  8. Physics

    Two children are playing on two trampolines. The first child can jump one and a half times higher than the second child. The initial speed of the second child is 5 m/s. What is the maximum height of the second child?
  9. celebrating Diversity

    To welcome a child who doesn't speak English, it would be appropriate to A. ask the child to repeat words. B. Tell the child not to speak in his or her native tongue. C. Speak very loudly. D. Allow the child time to observe and listen. …
  10. applyng fundamental concepts

    Which of the following examples describes a child in the symbolic level?

More Similar Questions