physics

posted by .

A 2.67 kg block starts from rest at the top of a
27.6 incline and accelerates uniformly down
the incline, moving 2.89 m in 2.45 s.
The acceleration of gravity is 9.81 m/s2 .
a) What is the magnitude of the accelera-
tion of the block?
Answer in units of m/s2

Respond to this Question

First Name
School Subject
Your Answer

Similar Questions

  1. physics

    ok im doing my physics homework and we have to submit the answers online. i keep getting these questions wrong and i only have one more try can someone please tell me how to work it?
  2. physics

    A 3.00kg block starts from rest at the top of a 30.0 degree incline and accerlates uniformly down the incline moving 2.00 m in 1.50 s. find the magnitude of the accerlation of the block
  3. Physics

    A 2.90 kg block starts from rest at the top of a 30° incline and accelerates uniformly down the incline, moving 2.23 m in 1.90 s. a) Find the magnitude of the acceleration of the block. (b) Find the coefficient of kinetic friction …
  4. Physics

    A 2.90 kg block starts from rest at the top of a 30° incline and accelerates uniformly down the incline, moving 2.23 m in 1.90 s. (a) Find the magnitude of the acceleration of the block. (b) Find the coefficient of kinetic friction …
  5. physics

    A 3.00 kg block starts from rest at the top of a 30° incline and accelerates uniformly down the incline, moving 1.94 m in 1.70 s. (a) Find the magnitude of the acceleration of the block. (b) Find the coefficient of kinetic friction …
  6. Physics

    A 2.42kg block starts from rest at the top of a 22.9◦ incline and accelerates uniformly down the incline,moving 2.41m in 2.14s. The acceleration of gravity is 9.81m/s2. a) What is the magnitude of the acceleration of the block?
  7. Physics

    A 2.01 kg block starts from rest at the top of a 25.8degree incline and accelerates uniformly down the incline, moving 2.13m in 2.98 seconds. What is the magnitude of the acceleration of the block?
  8. Physics

    A 2.86 kg block starts from rest at the top of a 27.5◦ incline and slides 1.94 m down the incline in 1.43 s. The acceleration of gravity is 9.8 m/s2. What is the speed of the block after it slid the1.94 m?
  9. Physics

    A 2.84 kg block starts from rest at the top of a 30° incline and accelerates uniformly down the incline, moving 1.92 m in 1.90 s. (a) Find the magnitude of the acceleration of the block. m/s2 (b) Find the coefficient of kinetic friction …
  10. Physics

    A 2.92 kg block starts from rest at the top of a 30° incline and accelerates uniformly down the incline, moving 1.93 m in 1.60 s. (a) Find the magnitude of the acceleration of the block. __ m/s2 (b) Find the coefficient of kinetic …

More Similar Questions