Post a New Question

Physics 1

posted by .

A crate of mass 42 kg is pushed across a level floor by a person. If the person exerts a force of 20 N in the horizontal direction and moves the crate a distance of 11 m, what is the work done by the person? _____J

Respond to this Question

First Name
School Subject
Your Answer

Similar Questions

  1. Physics

    A 38.3-kg crate rests on a horizontal floor, and a 74.7 kg person is standing on the crate. Determine the magnitude of the normal force that a) the floor exerts on the crate and b) the crate exerts on the person.
  2. Phsyics

    A 40.6-kg crate rests on a horizontal floor, and a 69.1-kg person is standing on the crate. Determine the magnitude of the normal force that (a) the floor exerts on the crate and (b) the crate exerts on the person.
  3. phsyics

    A 40.6-kg crate rests on a horizontal floor, and a 69.1-kg person is standing on the crate. Determine the magnitude of the normal force that (a) the floor exerts on the crate and (b) the crate exerts on the person.
  4. phsyics HELP PLEASE

    A 40.6-kg crate rests on a horizontal floor, and a 69.1-kg person is standing on the crate. Determine the magnitude of the normal force that (a) the floor exerts on the crate and (b) the crate exerts on the person.
  5. Physics

    A crate of mass 59 kg is pushed across a level floor by a person. If the person exerts a force of 30 N in the horizontal direction and moves the crate a distance of 12 m, what is the work done by the person?
  6. physics

    A 33.6-kg crate rests on a horizontal floor, and a 64.7-kg person is standing on the crate. Determine the magnitude of the normal force that (a) the floor exerts on the crate and (b) the crate exerts on the person.
  7. physics

    A 33.6-kg crate rests on a horizontal floor, and a 64.7-kg person is standing on the crate. Determine the magnitude of the normal force that (a) the floor exerts on the crate and (b) the crate exerts on the person.
  8. Physics

    A 39.7-kg crate rests on a horizontal floor, and a 65.3-kg person is standing on the crate. Determine the magnitude of the normal force that (a) the floor exerts on the crate and (b) the crate exerts on the person.
  9. physics

    A 36.8-kg crate rests on a horizontal floor, and a 67.3-kg person is standing on the crate. Determine the magnitude of the normal force that (a) the floor exerts on the crate and (b) the crate exerts on the person.
  10. science

    A 34.0-kg crate is being pushed across a floor. The net horizontal force on the crate is 80.0N. Starting from rest, the crate is pushed over a distance of 4.4m. What is the final speed of the crate?

More Similar Questions

Post a New Question