Post a New Question

Physics. Please help. Thanks

posted by .

in the last three years, Fred's basketball team won 30 more games than they lost. if they won 150 games, what was their ratio of wins to losses? What are three different ways to show the ratio?

what is the unit rate if Ramon drives his car 180 miles in 3 hours?

what is the unit rate if 9 water molecules contain 27 atoms?

Tiffany paid 46 cents for 3 ounces of candy. Tony paid 76 cents for 13 ounces of the same candy. who made the better buy?

Larry took 17 minutes to do 10 math problems. Mary took 16 minutes to do 9 math problems. which one did more problems per min?

if a recipe calls for 15 fl oz of punch mix per 3 qt of water. whats the unit rate?

Kim walked 3 miles in 21 min. ted walked 4.5 miles in 42 minute. who walked faster?

there are 62 girls in the 7th grade and 58 boys in the 8th grade. each grade has 120 students. compare the ratios of boys to the total students in each grade

Matt has 6 racing games and 8 other sports games. what is a ratio of racing games to total games?

1. not sure
2. 180mi/3hrs. Ramon drives 180 miles per 3 hours
3. 1atom/3molecules there is 1 atom per 3 molecules
4. yes
5. Larry
6. 5oz/1qt
7. ted
8. not sure
9. 3/4
Am I right? Please help me???

Thank ya, sk8rgurl13! ☺

  • Physics. Please help. Thanks -

    Actually, number two would be 60/1. Right?

  • Physics. Please help. Thanks -

    1a. 150games/3yrs = 50 games/yr won.
    50-30 = 20games/yr lost.
    20games/yr * 3yrs = 60 games lost.

    1b. Ratio = 150Won/60Lost = 2.5/1.
    Ratio = 50Won/20Lost = 2.5/1.

    2. Rate = 180Mi/3h = 60 mi/1h.

    3. 27Atoms/9Molecues=3 Atoms/1Molecue.

    4. Tiffany: 46c./3 oz. = 15.33c./oz'
    Tony: 76C./13 oz = 5.85 C./oz.
    Tony got the best buy.

    5. Larry: 10Prob./17Min=0.588 Prob./min.
    Mary: 9Prob./16Min = 0.563 Prob/min.

    6. Rate = 15 oz/3Qt = 5 oz/Qt.

    7. Kim: 3Mi/21Min = 0.143 Mi/Min.
    Ted: 4.5Mi/42Min = 0.107 Mi/Min.
    Kim walked the fastest.

    8. 7th Grade: (120-62)/120 = 29/60=0.483
    8th Grade: 58/120 = 29/60 = 0.483.

    9. 6/(6+8) = 6/14 = 3/7.

  • Physics. Please help. Thanks -

    Thanks. Henry.

Respond to this Question

First Name
School Subject
Your Answer

Similar Questions

  1. math

    To win the World Series, a baseball team must win 4 games out of a maximum of 7 games. To solve the problem, list the possible arrangements of losses and wins. How many ways are there of winning the World Series in exactly 6 games …
  2. Math

    team plays 95 games in a season. if they won 17 more than twice as many games they lost. How many wins and losses did they have?
  3. math

    A minor league baseball team plays 74 games in a season. If the team won 14 more than twice as many games as they lost, how many wins and losses did the team have?
  4. algebra

    A minor league baseball team plays 117 games in a season. If the team won 17 more than three times as many games as they lost how many wins and loses did the team have
  5. math 213

    This season the basketball team has won 8 games and lost 4. (a) What is the basketball team’s ratio of wins to loses?
  6. math

    a minor league baseball team plays 88 games in a season . if the team won 17 more then twice as many games as they lost , how many wins and losses did the team have
  7. math ratios

    the blue jays baseball team won 17 games and lost 14 games. what is the ratio of wins to losses?
  8. SIXTH GRADE MATH

    The ratio of wins to losses for a basketball team is 2:3. Which of the following is a possible total number of games?
  9. SIXTH GRADE MATH

    The ratio of wins to losses for a basketball team is 2:3. Which of the following is a possible total number of games?
  10. Math

    A minor league baseball team plays 95 games in the season if the team won 15 more than three times as many games as they lost how many wins and losses did they the team have I need the losses

More Similar Questions

Post a New Question