Chemistry

posted by .

A 0.130-mole quantity of CoCl2 is added to a liter of 1.20 M NH3 solution. What is the concentration of Co2 ions at equilibrium? Assume the formation constant of Co(NH3)62 is 5.0× 10^31.

  • Chemistry -

    See your other post.

Respond to this Question

First Name
School Subject
Your Answer

Similar Questions

  1. chemistry

    A 0.140-mole quantity of CoCl2 is added to a liter of 1.20 M NH3 solution. What is the concentration of Co2+ ions at equilibrium?
  2. Chemistry

    A 0.130-mole quantity of CoCl2 is added to a liter of 1.20 M NH3 solution. What is the concentration of Co2 ions at equilibrium?
  3. Chemistry

    A 0.140-mole quantity of CoCl2 is added to a liter of 1.20 M NH3 solution. What is the concentration of Co^2+ ions at equilibrium?
  4. chemistry

    The formation constant of [M(CN)6]4– is 2.50 × 1017, where M is a generic metal. A 0.170-mole quantity of M(NO3)2 is added to a liter of 1.51 M NaCN solution. What is the concentration of M2 ions at equilibrium?
  5. Chem

    A 0.170-mole quantity of NiCl2 is added to a liter of 1.20 M NH3 solution. What is the concentration of Ni2 ions at equilibrium?
  6. Chemistry

    A 0.170-mole quantity of CoCl2 is added to a liter of 1.20 M NH3 solution. What is the concentration of Co2 ions at equilibrium?
  7. Chemistry

    The formation constant of [M(CN)6]4– is 2.50 × 1017, where M is a generic metal. A 0.170-mole quantity of M(NO3)2 is added to a liter of 1.31 M NaCN solution. What is the concentration of M2 ions at equilibrium?
  8. Chemistry

    The formation constant of [M(CN)4]^-2 is 7.70 × 10^16, where M is a generic metal. A 0.150-mole quantity of M(NO3)2 is added to a liter of 0.840 M NaCN solution. What is the concentration of M2 ions at equilibrium?
  9. chemistry

    The formation constant* of [M(CN)4]2– is 7.70 × 1016, where M is a generic metal. A 0.170-mole quantity of M(NO3)2 is added to a liter of 1.040 M NaCN solution. What is the concentration of M2 ions at equilibrium?
  10. Chemistry

    The formation constant* of [M(CN)4]2– is 7.70 × 1016, where M is a generic metal. A 0.150-mole quantity of M(NO3)2 is added to a liter of 0.870 M NaCN solution. What is the concentration of M2 ions at equilibrium?

More Similar Questions