Math

posted by .

Tell whether the linear system has ONE SOLUTION, NO SOLUTION, or INFINITELY MANY SOLUTIONS.

4x-y=2
-x+3y=9

  • Math -

    since the lines represented by the two equations are not parallel, they must intersect. There is one solution.

Respond to this Question

First Name
School Subject
Your Answer

Similar Questions

  1. Math; PLEASE HELP.

    Tell whether the linear system has ONE SOLUTION, NO SOLUTION, or INFINITELY MANY SOLUTIONS. 4x-y=2 -x+3y=9
  2. Math

    Tell whether the system has one solution infinitely many solutions or no solution. 1.5x+2y=11 3x+6y=22 a. one solution b. infinitely many solutions c. no solution
  3. Math

    Tell whether the system has one solution infinitely many solutions or no solution.. 1.5x+2y=11 3x+6y=22 a. one solution b. infinitely many solutions c. no solution
  4. Math

    Tell whether the system has one solution infinitely many solutions or no solution. 1.5x+2y=11 3x+6y=22 a. one solution b. infinitely many solutions c. no solution.
  5. Math

    Tell whether the system has one solution infinitely many solutions or no solution. x=-7y+34 x+7y=32 a. one solution b. infinitely many solutions c. no solution
  6. Math

    Tell whether the system has one solution infinitely many solutions or no solution. 6y=-5x+24 2.5x+3y=12 a. one solution b. infinitely many solutions*** c. no solution
  7. Math

    1. Tell whether the system has one solution infinitely many solutions or no solution. 6y=-5x+24 2.5x+3y=12 a. one solution b. infinitely many solutions*** c. no solution 2. Tell whether the system has one solution infinitely many solutions …
  8. Math

    1. Tell whether the system has one solution infinitely many solutions or no solution. 9x+8y=15 9x+8y=30 a. one solution b. infinitely many solutions*** c. no solution 2. Tell whether the system has one solution infinitely many solutions …
  9. Algebra

    2. Tell whether the system has one solution infinitely many solutions or no solution. x=-7y+34 x+7y=32 a. one solution b. infinitely many solutions c. no solution*** can you please solve this thank you
  10. math

    Determine whether the system of linear equations has one and only one solution, infinitely many solutions, or no solution. 3x − y = −3 6x − 2y = 8 a) one and only one solution b) infinitely many solutions c) no solution can you …

More Similar Questions