English check my answer

posted by .

Complete the following sentence with the best possible answer.

1. Abraham Lincoln warned us that "America will never be destroyed from the outside. If we falter and lose our freedoms, it

a. will be because we destroyed ourselves."
b. be because we destroyed ourselves."
c. has been because we destroyed ourselves."
d. had been because we destroyed ourselves."


Choose the best answer for the ALL CAP word.

2. David needed his school folder from his backpack, but he couldn't find IT.

a. it.
b. anyone.
c. the folder.
d. nothing.

3. Each of my daughters had to get THEIR own lunch before leaving school.

a. their
b. there
c. her
d. his or her


4. If a person wants to lose weight by exercising, YOU should begin with a sensible program.

a. you
b. I
c. they
d. that person

Chose the correct sentence to replace the one below without changing the meaning

Every girl wore jeans to the party except Jasmine and I.

a. Every girl wore jeans to the party except Jasmine and I.
b. Every girl wore jeans to the party except Jasmine and me.
c. Every girl wore jeans to the party except me and Jasmine.
d. Every girl wore jeans to the party except Jasmine and myself.


6. William won't go for the job interview because he says that they only hire people with four year degrees.

a. William won't go for the job interview because he says that he only hires people with four year degrees.
b. William won't go for the job interview because he says that the job only hires people with four year degrees.
c. William won't go for the job interview because he says that the manager only hires people with four year degrees.
d. William won't go for the job interview because he says that only four year degrees are hired.

7. Anthony had to take a test early in the morning in a classroom that was too cold which really bothered him.

a. Anthony had to take a test early in the morning in a cold classroom which really bothered him.
b. Anthony had to take a test early in the morning in a cold classroom, that really bothered him.
c. Anthony had to take a test early in the morning in a cold classroom; it really bothered him a lot.
d. Anthony had to take a test early in the morning in a cold classroom; the whole situation really bothered him.

8. Amber gave Ashley the candy bar because she likes chocolate more than her.

a. Amber gave Ashley the candy bar because she likes chocolate more than she does.
b. Amber gave Ashley the candy bar because Amber likes chocolate more than her.
c. Amber gave Ashley the candy bar because Ashley likes chocolate more than her.
d. Amber gave Ashley the candy bar because Ashley likes chocolate more than she.

What is the subject in the following sentence? (only one answer)

9. Unable to find his parents in the crowded supermarket, little Billy sat down and started to cry.

a. parents
b. supermarket
c. little
d. Billy
e. crowded


What is the subject in the following sentence? (only one answer)

10. Many people believe that the economy is not the worst problem in America today.
Answer
a. Many
b. people
c. believe
d. economy
e. America

Answer:
1. a
2. a
3. a
4. c
5. b
6. b
7. c
8. c
9. d
10. d

  • English check my answer -

    It looks as though you need to study your grammar text a lot more thoroughly.

    These are your only correct answers: 1, 5, 10.

  • English check my answer - Correction -

    9 is correct.

    10 is wrong.

  • English check my answer -

    1.a
    2.c
    3.d
    4.d
    5.b
    6.c
    7.b
    8.a
    9.d
    10.e

  • English check my answer -

    I'd just say I'm really bad at grammar and tell your teacher , can I have some extra help please? Sweet talking into thinking you love English always works

Respond to this Question

First Name
School Subject
Your Answer

Similar Questions

  1. social studies 7th

    Confused! Who were the presidents of the United States and of the Confederate States of America?
  2. English

    Thank you very much. I still find it difficult to rephrase this sentence: Macbeth says that if he must know his deed, than (?
  3. English

    Choose the best way to correct the fragments below. If the item is a complete sentence, choose option d. A.Before we buy or tickets tomorrow. B.Before we buy our tickets, we should check the weather. C.We buy our tickets before. D.This …
  4. Soc. Studies

    Which description best captures Abraham Lincoln's approach to slavery before he signed the Emancipation Proclamation?
  5. LA

    Which description best captures Abraham Lincoln's approach to slavery before he signed the Emancipation Proclamation?
  6. Social Studies

    what did Lincoln mean when he stated, "If we falter and lose our freedoms, it will be because we destroyed ourselves." I think he meant that when our government policies start doing more damage than all of America's enemies have done, …
  7. Check my answers

    Question 1.Choose the answer that identifies the case of the parentheses word. My grandparents always go to the square dances with the Warrens and (them). nominative objective possessive *** my answer none of the above Question 2. …
  8. English.

    1.) Which of the following sentences is correct?
  9. History

    1 who was the abolitionist captured at harpers ferry virginia 1 john brown 2 harriet tubman 3fredrick douglass*** 4 simon legree 3 the first president of the confederate states if america was Abraham lincoln Robert e lee Jefferson …
  10. English

    Hello, can someone please check my answer?

More Similar Questions