Post a New Question

ENGLISH HW CHECK

posted by .

Choose the correct answer for the ALL CAP word

1. My father always COMPLAINS that my sister's boyfriend is lazy.
Answer
a. complains
b. complain
c. complained
d. complaining

2. Uncle Frisbee, who BE as bald as a grapefruit, buys every new hair-growing tonic he HAVE heard about on television.
a. be... has
b. bees... has
c. been... have
d. is... has

3. Why DO it happen that every time I DROP my toast, it FALL on the buttered side?
Answer
a. do... drop... falls
b. does... drop... falls
c. does... drops... falls
d. does... drop... fall

4. Several students in this class HAVE a near-perfect attendance record, but only one student in all the classes HAVE a perfect attendance record.
Answer
a. have... have
b. has... has
c. have... has
d. has... have

5. I must HAVE DROVE around the development for a half hour before I WAS ABLE TO FIND my brother's new house.

a. have droven... was able to found
b. have driven... were able to find
c. have drove... was able to fined
d. have driven... was able to find

COMPLETE THE SENTENCE
6. He went to the movies with his girlfriend after he

a. finish his homework.
b. finishing his homework.
c. finnish his homework.
d. had finished his homework.

7. More people are going back to college because
Answer
a. they want to improve their career situation.
b. they wants to improve their career situation.
c. they wanted to improve their career situation.
d. they had wanted to improve their career situation.

8. Some people wonder if the use of computers in today's professions

a. have help or hurt our ability to do our jobs.
b. have helped or hurt our ability to do our jobs.
c. has helped or hurt our ability to do our jobs.
d. has helped or hurted our ability to do our jobs.

9. Movies used to be about the dramatic plots and the intricate characters; now
Answer
a. they all seem to be about sex, gore, and special effects.
b. they all be about sex, gore, and special effects.
c. it is about sex, gore, and special effects.
d. movies, they all seem to be about sex, gore, and special effects.


10. Oscar Wilde once said that a marriage is comprised of two individuals:
Answer
a. one who never remembered anniversaries and one who never forgets them.
b. one who never remembered anniversaries and one who never forgetted them.
c. one who never remember anniversaries and one who never forget them.
d. one who never remembers anniversaries and one who never forgets them.


Answers:
1.a
2.d
3.b
4.c
5.c
6.d
7.a
8.c
9.c
10.c

  • ENGLISH HW CHECK -

    this is what i think the answers are:
    1. a
    2. d
    3. b
    4. c
    5. d
    6. d
    7. a
    8. b
    9. a
    10.d

  • ENGLISH HW CHECK -

    Seventy percent of your answers are correct.

    These are wrong: 5, 9, 10

  • ENGLISH HW CHECK -

    what are the answers to these questions because i think that these are the right answers.

  • ENGLISH HW CHECK -

    were you talking to me or the other person?

  • ENGLISH HW CHECK -

    I was talking to Anonymous.

  • ENGLISH HW CHECK -

    are my answers right????

Respond to this Question

First Name
School Subject
Your Answer

Similar Questions

  1. science

    Which one of the following words does not belong with the others and why?
  2. English

    Mother wants to see you. Father wants to see you. Sister wants to see you. Brother wants to see you. Uncle wants to see you. Aunt wants to see you. -------------------- Are the expressions above all correct?
  3. Math: slope problem

    Suppose a line passes through the point (6 caps, $3/cap) and has a slope of -3. Which of the following points also lie along that line?
  4. English

    1. What do you usually do after school? I always go to an academy. I always go to my academy. I always go to our academy. I always go to the academy. (Which answer is right and commonly used?
  5. Grammar

    Proofread the following sentence. Insert punctuation as needed. He complains of pain in his left shoulder, (Mainly upon raising his arm). Answer: He complains of pain in his left shoulder (Mainly upon raising his arem). * the sentence …
  6. English

    This sentence has an error but I'm not sure if this is correct. His father and uncle were theirselves great travelers. Is it suppose to be: His father and uncle were themselves great travelers.
  7. english

    which sentence contains a verb in the simple past tense?
  8. English

    Choose the contraction in parentheses ( ) that correctly completes the sentence . 1/ She (don't, doesn't) know what to expect in the United States . Answer: doesn't 2/ Fortunatley, her aunt and uncle ( haven't, didn't) forgotten to …
  9. Check my answers

    Question 1.Choose the answer that identifies the case of the parentheses word. My grandparents always go to the square dances with the Warrens and (them). nominative objective possessive *** my answer none of the above Question 2. …
  10. english

    Which of the following sentences demonstrates proper pronoun-antecedent agreement?

More Similar Questions

Post a New Question