mat 116

posted by .

8(3*5)+6(9/3)=?

took 8(3x5=15) +6(9/3=3) 8(15)+6(3)=


took 8(15)+6(3)= 8x(15)+6x(3)=

120+18=138 answer

is this answer correct??

  • mat 116 -

    Correct!

  • mat 116 -

    Thanks you so much. I was hoping you was the one to check it. :)

  • mat 116 -

    You're welcome. :-)

Respond to this Question

First Name
School Subject
Your Answer

Similar Questions

  1. 5th grade math

    Three frogs had a race on a 1000 chart. Freaky Frog took 30 jumps of 25, Frogurt Frog took 30 jumps of 20, and Frannie Frog took 120 jumps of 5. Who was ahead?
  2. Math

    8 Children divided 32 apples. Kitty took 1 apple, Mary took 2, Sherrie took 3 and Caroline took 4. Bob SMITH took as many as his sister, Ken Brown took twice as many as his sister, Jim Jones took 3 times as many as his sister and Tom …
  3. maths (sets)

    32 candidates took examinations at centre. 11 took french,9 took spanish and x took both,18 took neither subject 1.Write an expression in x for the number of candidates in the universal set 2.Calculate the value of x
  4. Mat 116

    0.5x+1<=1.3x-6 0.5x+1 <=1.3x-6 -1.3x -1.3x .8x+1-1<=-6-1 .8x <=-7 {x|x <= or >= 7/80 or 8.75 The answer seeking is either integer or decimal it states. My answer is {x|x <= 8.75 Is is right?
  5. math

    I am having problems coming up with the answer to this problem. Could you kindly help me. It took Amanda 3 hours and 20 minutes to drive from her home to a friend’s house. She then drove to the beach which took her 4 hours and 25 …
  6. MAT 116

    PLEASE HELP ME SOLVE 8(3X5)-6(9/3) I got this far 8(15)-6(3) then I got lost
  7. Maths

    Karen took 1hour 45mins to drive from Town A to Town B. She took another 25 mins drive from Town B to Town C. After that, she drove back to Town A. The journey from Town A to Town C and then back to Town A took 3h and 3mins. Find the …
  8. Math

    Meagan bought a 3 liter soda and a bag of cups to a party. Each cup holds a volume of 250ml How many cups will be needed for soda 12 Ms.Baggett took a total of 3 hours to grade 120 papers Which of the following can be used to find …
  9. Math

    13. Andrea, a cyclist, uses a graph to track her speed and distance. The graph below shows Andrea's cycling data for a one hour bike ride. At one point, Andrea took a break from running. When was the break, and how long did the break …
  10. pre algebra 1

    Sasha finished mowing lawns at 4:15 PM. It took 1^3/4 h to mow the first lawn. The second and third lawns she mowed each took 1^1/5 h. She took one 45-min break. When did Sasha begin mowing the first lawn?

More Similar Questions