5th grade word problem

posted by .

jen,paula, and sarah spent the weekend decorating a neighbors house. They earned $500.00 between them. When it came to dividing the money, paula had worked three times harder than jen and sarah had worked twice as hard as paula. If the money was divided fairly and according to how hard each person worked, how much money did they each receive. Need an answer as soon as possible

  • 5th grade word problem -

    jen 50.00
    paula 150.00
    sarah 300.00

  • 5th grade word problem -

    P = 3J
    S = 2P

    S + J + P = 500

    2P + P/3 + P = 500

    10/3 P = 500

    P = 150

    You are right.

  • 5th grade word problem -

    if $50 is what Jen gets then $50 times 3=$150 is what Paula gets and $150 times 2=$300is what Sarah gets also $50+$150=$200 and $500-$200=$300 left

Respond to this Question

First Name
School Subject
Your Answer

Similar Questions

  1. 6 grade math

    This Christmas,your brother Jack will be 2 years from being twice as old as your sister Jen.The sum of Jack's age and three times Jen's age is 66.How old is Jen?
  2. 5th grade

    jen and heather went to lunch. when the bill came, jen discovered that she had only eight dollars. luckily heather had enough money to pay the other part, or three fifth of the bill. how much did heather pay?
  3. 5th grade

    Jen and Heather went to lunch. When the bill came, Jen discovered that she only had $8. Heather had enough money to pay the other part, or 3/5 of the bill. How much was the total bill?
  4. 5th grade

    jen and heather went to lunch. when the bill came, jen discovered she had only$6. luckily, heather had enough money to pay the other part, or three fifths. how much did heather pay?
  5. Math

    sarah and isabel each has an equal amount of money. After sarah spent 18 and isabel spent 25, Sarah had twice as much as Isabel. How much did each of them have first.
  6. math

    jen and heather went to lunch. when the bill came, jen discovered she had only$6. luckily, heather had enough money to pay the other part, or three fifths. how much did heather pay?
  7. algebra

    explane, jen and heather went to lunch. when the bill came. jen discovered that she had only 8 dollars. heather had enough money to pay the other paqrt, or 3/5 of the bill.
  8. French: TO MS SUE OR ANY FRENCH HELPER

    Please check & correct my mistakes: In English: One day sarah went shopping. Then she walked to her house Unfortunately it started to rain Fortunately sarah had a jacket All of a sudden sarah fell down Finally sarah arrived at her …
  9. Math

    Emily and Sarah had a total of $80 dollars. After Sarah spent 1/3 of her money and emily spent $17, emily had twice as much money as sarah. How much more money did Emily have than sarah at first?
  10. Math

    Sarah was trying to figure out her grades for her math course. she only knew the grade of 4 of the tests she had taken, However the class had taken 5 tests total. She scored a 94, 67, 83, and 93. If Sarah ended up with a grade of 90, …

More Similar Questions