college chemistry

posted by .

Balance the equation in aqueous basic solution:
ClO3-(aq) + Fe(OH)3(s) → FeO42-(aq) + Cl-(aq)

  • college chemistry -

    See the comments on the next question above. But before you start make sure you have the correct equation. This cannot be correct as you have H atoms on the LHS and none on the RHS.

Respond to this Question

First Name
School Subject
Your Answer

Similar Questions

  1. science

    Balancing redox reactions Balance in acid solution 1. PH3+ I2 -> H3PO4 + I- 2. ClO3- + Cl- -> Cl2 Balance in basic solution Se -> Se2- + SeO3^2- BrO- + Cr(OH)4^- -> Br- + CrO4^2-
  2. College Chemistry

    Balance this equations for redox reactions in basic solution. Fe(OH)3(s) + OCl- ¨ FeO42- + Cl-
  3. college chemistry

    Balance the equation in aqueous acidic solution: C2O42-(aq) + MnO4-(aq) → Mn2+(aq) + CO2(g) please teach me how to do it!
  4. college chemistry

    Balance the equation in aqueous basic solution: Fe(CN)64-(aq) + Ce4+(aq) → Ce3+(aq) + Fe3+(aq) + CO32-(aq) + NO3-(aq)
  5. chemistry

    Balance the following equation in basic media CLO3 (-1) +I (-1) --------->CLO2 +I2 please i need the final answer too
  6. Chemistry

    Balance the equation in aqueous basic solution: NO2-(aq) + Al(s) → NH3(aq) + AlO2-(aq) I know how to balance equations in acidic solutions, but I get lost doing the basic one, please help?
  7. Chemistry

    Balance the equation in aqueous basic solution: As2S3(s) + H2O2(aq) → AsO43-(aq) + SO42-(aq) I normally understand how to balance redox equations, but this one confuses me because I would normally think that the As2S3 is being …
  8. chemistry

    Balance the equation in aqueous acidic solution: IO-(aq) + I-(aq) → I2(s) i know you have to add either water or H+ but i cant seem to balance it out thanks for the help!!
  9. chemistry

    balance half equations in basic solution ClO3- to ClO4- Zn to zn2+ BrO3- to Br- IO3- to I2 Sn2+ to Sn4+
  10. Chemistry

    1. Balance the following half reactions in basic solution. ClO3- (aq) ¨ ClO4- (aq) Zn (s) ¨ Zn2+ (aq) BrO3- (aq) ¨ Br- (aq) IO3- (aq) ¨ I2 (s) Sn2+ ¨ Sn4+

More Similar Questions