french

posted by .

Part 2 directions: complete with either es, s, ées,

1. Voilà les photos que j'ai --------. (prendre)
Answer: prises

2. C;est toi qui les as --------? (prendre)
Answer: prises

3. Bien sûr! Je t'assure que je ne les ai pas ---------.(acheter)
Answer: achetes

4. Tu ne les as jamais ---------?(voir)
Answer: voises

5. Non. Qui est cette fille sur la photo? Je ne l'ai jamais --------.(voir)
Answer: vues

6. Mais si, c'est la fille que je t'ai ---------- hier. (présenter)
Answer: présentées

7. Ah oui. Je ne sais pas pourquoi je ne l'ai pas ----------. (reconnaître)
Answer: reconnues

  • french -

    #3 = still referring to les photos?
    acheté is the past participle and now you have to make it feminine and plural = achetées

    #4 = voir has an irregular past participle = vu so the answer is vues

    #5 = careful ! The direct-object is no longer les but la which drops a vowel in l'ai = vue

    #6 = la fille is feminine SINGULAR = présentée

    #7 = same problem as # 6. reconnue

    Sra (aka Mme)

Respond to this Question

First Name
School Subject
Your Answer

Similar Questions

  1. french

    i understand what this paragraph is generally talking about but i feel that i really don't understand it (i have a reading comprehension quiz on this tomorrow) can someone help?
  2. French

    Could you please check these thanks. Directions: Complete the following with croir. 1. Il------- que tout est moins cher pendant les soldes. Et vous, vous ---------- ça aussi?
  3. French

    Could you check these please Part 1 Directions: Complete with either e,es,ées, or s. J'ai pris ------- des photos. J'ai envoyé --------- les photos que j'ai pris --------- à mon amie Catherine. Je les ai envoyé --------- la semaine …
  4. French

    Can you please check these Choose A. Le caissier m'a donné 200 euros en liquide. B. Je suis toujours fauché. C. Le caissier m'a donné 10 billets de dix. D. J'aime mettre de l'argent de côté. 1. -------- J'ai touché un chèque …
  5. french

    Can you check these. Thanks Un petit accident (Fill in the blanks) 1. Il a eu un petit ---------. Answer: accident 2. Qu'est-ce qui lui est -------?
  6. French

    Can you check these. I'm not really sure how to do these so I need a little help and examples. Part 1: Des promoms interrogatifs et relatifs Complétez en utilisant qu'est-ce qui ou qu'est-ce que. 1. ---------- se passe?
  7. French

    Can you check these thanks Part 1: Choisissez 1. Il a eu un accident et on a appelé ----------. A. un anesthésiste B. le serivce des urgences C. un fauteuil roulant Answer: B 2. On a mis le blessé sur -------. A. son genou B. un …
  8. French

    Can you check these thanks. Le métro Directions: Completez 1. Il y a dix tickets de métr dans un ----------. Answer: carnet 2. On peut acheter des tickets au ----------- ou au -------------. Answer 1: guichet Answer 2: distribueur …
  9. French

    Est-ce que tu voyages beaucoup? Ou? Oui je Voyage beaucoup à Vancouver. Est-ce que tu aimes prendre des photos?
  10. French (again)

    Could someone please correct the following sentences for grammar and spelling?

More Similar Questions