French

posted by .

Could you please check these thanks.

Part 1
Directions: Choose the right word with the right statement.

Word Bank

A. donner
B. téléphoner
C. mettre
D. décrocher
E. commposer

1. ------ le numéro
Answer: E

2. ----- le téléphoner
Answer: D

3. ------- un coup de fil
Answer: A

4. --------- à quelqu'un
Answer: B

5. ------- la télécarte dans la fente
Answer: C

Part 2
Directions: Récrivez à l'imparfait

6-7. Quand il est petit, il habite à Nice.
Answer: avait, habitait

8. On va touhours à la plage.
Answer: alliez

9. Je prends un bain de soleil.
Answer: prendais

10. Mes copains font du surf.
Answer: faisaient

11. Nous aimons bien aller à la plage.
Answer: aimions

Part 3
Directions: Complétez au passé

Quand Françoise ---12--- (avoir) trois ans, elle ----13---- (aller) à l'école maternelle. Elle ---14---- (vouloir) tout apprendre et elle ---15----- (aimer) jouer avec les autres petits enfants. Elle ----16------ (habiter) dans une belle maison, tout près de l'école. Quand il ---17----- (faire) beau, elle ----18---- (aller) à l'école à pied.

12. avait
13. allait
14. voulait
15. aimait
16. habitait
17. faiait
18. allait

Part 4
Directions: Vrai or faux?

1. Les télécommunicatioins ont beaucoup changé en France.
Answer: vrai

2. Aujourd' hui, il faut avoir beaucoup de pièces de monnaie pour faire un appel d'un téléphone public.
Answer: faux

  • French -

    we are allowed to help you but not allowed to give you the answer

  • French -

    Check the spelling of E. composer
    The answers are good for the first part.

    l'imparfait = Imperfect
    6-7. the verb is not avoir but être so it's était

    8. check "toujours" the subject is "on" and requires 3rd person singular, like il/elle = allait

    9. prendre in the imperfect has the stem "pren" = coming from the "nous" form of the present tense (prenons) so it is Je prenais

    10. good

    11. good

    Part 3. All good except 17, because faire (remember the stem for the imperfect comes from the "nous" form of the present tense (faisons) and is faisait

    Part 4 = bon!

    Sra (aka Mme)

  • Assery -

    its all correct

Respond to this Question

First Name
School Subject
Your Answer

Similar Questions

  1. French

    Could You Please Check These Thanks. Directions: Choose the correct word that completes the sentence. 1. Une pomme et une poire sont des ------------. A. fraises B. légumes C. fruits. Answer: C 2. C'est ------ un kilo de carottes?
  2. French

    Could you please check these thanks god bless. Directions: Match each word in the left hand column with it's opposite in the right hand column. 1. -------- large A. au- dessous 2. -------- long B. noir 3. -------- sport C. serré 4. …
  3. French

    Could you please check these Thanks you!!! Directions: Complétez Part 1 1. Au bord de la mer, on va à la ----------------. Answer: plage 2. Il faut mettre de la ---------- quand on prend un bain de soleil. Answer: créme solaire …
  4. French

    We just learned about the pronouns leur and lui. I really don't understand them but I attempted the homework so could you please check these thanks. Part 1 Directions: Rewrite each sentence replacing the italicized words with a pronoun. …
  5. French

    Can you check these thanks part 1 directions: Exprimez d'une autre façon. 1. un télécopieur --------- Answer: un fax 2. une télécopie ------------ Answer: un fax 3. une texte ------------ Answer: ses données 4. elle ne perd pas …
  6. French

    Could you check these please thanks Part 1 Directions: Exprimez d'une autre façon. 1. composer le numéro Answer: faire le numéro 2. donner un coup de fil Answer: faire un appel 3. introduire (une télécarte dans la fente) Answer: …
  7. French

    Could you check this please thanks Part 1 Directions: Au téléphone: Complétez en utilisant les verbs entre parenthèses. 1. Je --------- dans la cuisine quand le téléphone ---------. (travailler, sonner) Answer 1: travaillais …
  8. english

    For the following questions, match each word to its definition by filling in the correct letter. wise deceptively charming enormous passion sound; fit competing awe-inspiring sinister; threatening Use the word bank to answer the question. …
  9. check english answers please??

    Match the definition with the appropriate word. A. an appeal to logic B.the emotion that a speaker demonstrates towards his or her subject C.an appeal to the credibility of the speaker D.an appeal to the emotion E.devices in a speech …
  10. Writing skills

    When, for example you can't spell a word. How do you look up the correct spilling?

More Similar Questions