French

posted by .

could you please check these thanks

Directions: Connaître et savoir: Rewrite the following sentence with each pronoun and make all necessary changes.

Use this model for each sentence
Je connais Marie et je sais qu'elle est française.

1. Il -----------------------------
Answer: Il connaît Marie et il sait qu'elle est française.

2. Elle ---------------------------
Answer: Elle connaît Marie et elle sait qu'elle est française.

3. Nous ---------------------------
Answer: Nous connaissons Marie et nous savons qu'elle est française.

4. Je -----------------------------
Answer: Je connais Marie et je sais qu'elle est française.

5. Tu ----------------------------
Answer: Tu connais Marie et tu sais qu'elle française.

6. Vous --------------------------
Answer: Vous connaissez Marie et vous savez qu'elle est française.

7. Ils ---------------------------
Answer: Ils connaissent Marie et ils savent qu'elle est française.

  • French -

    Good work :)

  • French -

    excellent!

    Sra (aka Mme)

Respond to this Question

First Name
School Subject
Your Answer

Similar Questions

  1. French

    I know that for a male to say that he is french, we use francais, and for a female, we use francaise. But when a female says that she speaks french, do we use francaise as in Je parle francaise?
  2. french

    Je ____ une agence de voyages ou on doit le ____, ils ____ tres bien le pays. Complete it with connaitre of savoir. i think the first one is connais?
  3. French

    Could you please check this thanks. Directions: Rewrite the sentences relacing the intalicized word(s) with the one pronoun( pronouns: moi, toi, lui, elle, mous, vous, eux, and elles.) The word(s) in parathenses will be the pronoun. …
  4. French

    Could you please check these thanks Directions: Un peu de culture: Answer in the affrimative using a pronoun follow the model -Tu ne connais pas ce musée -Si, je le connais Part 1 1. -Te ne connais pasa cet acteur?
  5. French help please!

    I need help with these two French 101 questions please. Thank you!! Je connais bien Mireille. Je _________ connais depuis 30 ans a. le b. la c. y.....I think this is correct d. lui Marie est une nouvelle étudiante. Hélène lui parle. …
  6. French

    I have to write a conversation in French between me and a friend in which we talk about descriptions of people and things and make comparisons of people and things. The conversation must be at least 12 lines long. Can you check and …
  7. french

    Can you check these also thanks. Directions: Récrivez les phrases au passé composé. Le passé composé: être ou avoir. 1. Marie monte au troisième étage. Answer: Marie est monté au troisimème êtage. 2. Elle monte ses bagages. …
  8. French

    Translate the sentence you see in to French. We see you. (familiar) Smart Text Plain Text HTML Preview Question 2 2 points Save Which of the following sentences is the sentence you see below, with a direct object pronoun replacing …
  9. french

    Rewrite the following statements using negation. 1.) Il parle espagnol. 2.) J'etudie Change the following statements in questions using inversion. 1.) Vous jouez au foot. 2.) Marie est ici. The following sentence is written using the …
  10. French

    Please help me as I have no idea what to do. Use the verb shown to complete the sentence. nous / avoir Nous_______quinze livres. Use the verb shown to complete the sentence. tu / prendre Qu'est-ce que tu_______pour le petit déjeuner?

More Similar Questions