French

posted by .

Could you check these thanks

Directions: Complete each sentence with the correct form of the verb in parentheses.

1. Le matin, tout le monde veut la salle de bains. Moi, je -------- à sept heures. (se réveiller)
Answer: me réveille

2. Mon frère -------- à sept heures moins le quart. (se réveiller)
Answer: se réveille

3. Alors, bien sûr, il --------- avant moi! (se laver)
Answer: se lave

4. Mon père -------- déjà à six heures et demie. (se raser)
Answer: se rase

5. Ma mère et ma soeur --------- les dents ensemble pour laisser la place aux autres. (se laver)
Answer: se lavent

6. Mon frère et moi, nous -------- dans notre chambre parce que maman veut ---------. (s'habiller, se maquiller)
Answer 1: nous habillons
Answer 2: se maquille

7. Ma soeur --------- dans sa chambre! (se peigner)
Answer: se peigne

8. Tout le monde -------- (se dépêcher)
Answer: se dépêcher

  • French -

    I'm sorry for number 8 I meant dépêchent

  • French -

    hello

    Number 6 : se maquiller
    Number 8 : se dépêche

    :)

  • French -

    Kanon, excellent!

    Sra (aka Mme)

Respond to this Question

First Name
School Subject
Your Answer

Similar Questions

  1. french

    what is the plural of la salle de bains? Deux salles de bains?
  2. French

    Could you check this answers also thanks. Directions use the correct form of the verb faire. Je vais chercher Sophie. On va ---------- les courses. Answer: fait Vous ------- souvent les courses?
  3. French

    Could You Please Check These Thanks. Directions: Choose the correct word that completes the sentence. 1. Une pomme et une poire sont des ------------. A. fraises B. légumes C. fruits. Answer: C 2. C'est ------ un kilo de carottes?
  4. French

    Could you please check these thanks. Directions: Donnez des réponses personnelles. 1. Tu pars pour l'école à quelle heure le matin?
  5. French

    Could you please check these thanks. Directions: Rewrite the sentecnes in the passé composé. Part I 1. Je vais à l'école. Answer: Je suis allée à l'école. 2. J'arrive à huit heures. Answer: Je suis allée à huit heures. 3. …
  6. French

    could you check this please Directions: Write an 8-10 sentence paragraph about your morning routine written in passé compose. The paragraph should include the following: a. 8 activities b. At least three transitional words such as …
  7. French

    Hello. I need a bit of help in my french homework. Its on the subject of converting a paragraph to passé compose. Can someone please help me?
  8. french

    Hello. I have this bit of french homework. I've already some of it. Please help correct it and help me in the last few blanks. 15. Comme je suis en retard, nous _______ chez nous (restions, reste, restons). 25. Tous les samedis je …
  9. French

    Are these sentences correct? J’aime jouer au basket le dimanche à deux heures de l’après-midi. J’aime courir le mardi à six heures du soir. J’aime écrire le mercredi à dix heures du matin. J’aime jouer au tennis le mardi
  10. French

    Can someone who is fluent in french look over this and make sure it makes sense?

More Similar Questions