French

posted by .

Can you please check these thanks.

Directions: Identify each person described below (we are in the sports chapter by the way)

Part 1

1. Un garçon ou une fille qui joue -------------.
Answer: un joueur ou une joueuse

2. Un joueur qui garde le but --------------.
Answer: le gardien

3. Les personnes qui regardent le match ------------.
Answer: des spectatrices ou des spectateurs

4. Un homme qui siffle quand il y a faute ----------.
Answer: un arbitre

Part 2 Directions: Complete each sentence

1. On joue au foot avec un -------.
Answer: ballon

2. Il y a onze ------ dans une ----------- de foot.
Answer 1: joeurs
Answer 2: équipe

3. On joue au foot sur un --------.
Answer: terrain

4. Il faut envoyer le ballon avec le -----------.
Answer: pied

5. Chaque équipe veut envoyer le ballon dans le but du camp -------------.
Answer: adverse

6. Les -------- sont pleins de monde.
Answer: gardins

  • French -

    All good, except
    2-6
    Les gradins...

  • French -

    and 2-2 : les joueurs

Respond to this Question

First Name
School Subject
Your Answer

Similar Questions

  1. French

    Merci Mme!! Sorry but i have another half of my poem could you correct it for me too! :) A hope when there's none there- un espoir quand tout est alle A path who will take you everywhere- Un chemin qui vous prendra partout. A hand …
  2. French

    is the sentence "c'est une fille qui est si passionnante pour l'anglais" a correct way of saying "it's a girl who is so passionate for English?
  3. French

    Could you please check these thanks. Directions complete each sentence with the form à (such as au, aux ect.) or de. 1. En Franch, un garçon, de treize ans va --------- collège. Answer: au 2. Et une fille qui a seize ans va ---------- …
  4. French continued

    Could you please check these to thanks! Directions: Complete the names of these dishes you have for lunch using à, au, aux. 1. une soupe ------- oignon. Answer: à l' 2. un sandwich -------- jambon. Answer: au 3. un sandwich ------- …
  5. French

    Could you please check these thanks. Directions: Write another word or expression for each phrase below. 1. un vol qui arrive de Paris. Answer: Un vol en provenance de Paris. 2. un vol qui va à Paris. Answer: Un vol à desination …
  6. French

    Could you please check these Thanks you!!! Directions: Complétez Part 1 1. Au bord de la mer, on va à la ----------------. Answer: plage 2. Il faut mettre de la ---------- quand on prend un bain de soleil. Answer: créme solaire …
  7. French

    Agree with what the French exchange student says about some of the people in your school. Use the indicated noun in each of your sentences. 1.Matt est timide.(un garçon) Oui, c'est un garçon timide! 2.Mrs. Johnson est bavarde.(un …
  8. french

    Part 2 directions: complete with either es, s, ées, 1. Voilà les photos que j'ai --------. (prendre) Answer: prises 2. C;est toi qui les as --------?
  9. French

    Can you check these thanks Part 1: Choisissez 1. Il a eu un accident et on a appelé ----------. A. un anesthésiste B. le serivce des urgences C. un fauteuil roulant Answer: B 2. On a mis le blessé sur -------. A. son genou B. un …
  10. French

    Are my French sentences right? Can someone check?

More Similar Questions