French

posted by .

Can you check these:

Directions: State whether the sentences are vrai or faux?

1. Un bagage à main est une très grande valise.
Answer: faux

2. Avant un voyage on fait ses valises.
Answer: vrai

3. Un vol intérieur est un vol entre deux pays.
Answer: vrai

4. Les passagers partent d'une porte d'embarquement.
Answer: vrai

5. L'avion atterrit dans le hall de l'aéroport.
Answer: faux

  • French -

    3.
    Un vol intérieur = domestic flight
    entre deux pays = between two countries
    You may want to reconsider the answer.

    Otherwise all seem good to me.

Respond to this Question

First Name
School Subject
Your Answer

Similar Questions

  1. French

    could you please check these thanks. Directions: Indicate whether each of the following statements are true or false. 1. Avant de monter en avion, on passer par le controle de sécurité. Answer: Vrai 2. On sert un repas pendant un …
  2. French part 3

    Could you please check these thanks Directions: Indicate whether each of the following statments is true or false. 1. Il faut passer par le controle de sécurité avant le vol. Answer: vrai 2. On peut laisser ses bagages à main dans …
  3. French

    Could you please check these thanks. Directions: Complétez avec quel et puis répondez. 1. Tu fais un voyage?
  4. French

    Could you check these thanks: Directions: Vrai ou Faux?
  5. French

    Could you please check these thanks. Part 1 Directions: Choose the right word with the right statement. Word Bank A. donner B. téléphoner C. mettre D. décrocher E. commposer 1. ------ le numéro Answer: E 2. ----- le téléphoner …
  6. French

    Could you check these thanks Part 1 Directions: Vrai or Faux?
  7. French

    Could you check these thanks Directions: Vrai or faux?
  8. French

    Can you please check these Choose A. Le caissier m'a donné 200 euros en liquide. B. Je suis toujours fauché. C. Le caissier m'a donné 10 billets de dix. D. J'aime mettre de l'argent de côté. 1. -------- J'ai touché un chèque …
  9. french

    La Verite—Le Mensonge 1]c'est vrai -c'est juste -c'est exact\c'est faux dire la verite \mentir un mensonge un menteur 2] cacher la verite decouvrir la verite [une decouverte] reveler-faire une revelation deviner -une devinetteatruth …
  10. French

    Can you check this thanks. Un Voyage Directions: Faites une question en utilisant l'inversion. 1. Robert a fait un voyage à Avignon l'année dernière. (que) Answer: Est-ce que un voyage Robert a fait?

More Similar Questions