French part 3

posted by .

Could you please check these thanks

Directions: Indicate whether each of the following statments is true or false.

1. Il faut passer par le controle de sécurité avant le vol.
Answer: vrai

2. On peut laisser ses bagages à main dans le couloir pendant le vol.
Answer: faux

3. Il faut attacher sa ceinture de sécurité avant le décollage et l'atterrissage.
Answer: vrai

4. Il faut faire ses valises après le vol.
Answer: Faux

5. L'hotesse de l'air ou le steward ramasse les plateaux après le repas.
Answer: Vrai

6. Le pilote sert un repas et des boissons pendant le vol.
Answer: Faux

7. L'hotesse de l'air fait une annonce.
Answer: Vrai

8. Le steward dort pendant le vol.
Answer: Faux

9. Il faut remplir sa carte de débarquement.
Answer: Vrai

  • French part 3 -

    Good job on this one.

  • French part 3 -

    :) Well done, both of you!

    Sra (aka Mme)

Respond to this Question

First Name
School Subject
Your Answer

Similar Questions

  1. French

    Could you please check these thanks. Directions: Write another word or expression for each phrase below. 1. un vol qui arrive de Paris. Answer: Un vol en provenance de Paris. 2. un vol qui va à Paris. Answer: Un vol à desination …
  2. French

    could you please check these thanks. Directions: Indicate whether each of the following statements are true or false. 1. Avant de monter en avion, on passer par le controle de sécurité. Answer: Vrai 2. On sert un repas pendant un …
  3. French part 2

    Could you check these please thanks Directions: Choose the correct verb to complete each phrase. Here are the verbs you can choose: passer, enregistrer, sortir, remplir, servir, choisir, and attacher. 1. -------- une place coté couloir. …
  4. French

    Could you please check these and help me with #s 10, 14, 15, 17, and 18. I'm sorry but I just don't understand these. I read the textbook but still nothing. Thanks for all the help:))) Directions: Use the clues to help you figure out …
  5. French

    Can you check these: Directions: State whether the sentences are vrai or faux?
  6. French

    Could you check these thanks: Directions: Vrai ou Faux?
  7. French

    Could you please check these thanks. Part 1 Directions: Choose the right word with the right statement. Word Bank A. donner B. téléphoner C. mettre D. décrocher E. commposer 1. ------ le numéro Answer: E 2. ----- le téléphoner …
  8. French

    Could you check these thanks Part 1 Directions: Vrai or Faux?
  9. French

    Could you check these thanks Directions: Vrai or faux?
  10. French Check Ms. Sue

    Please check this. Thank you! 1. France is a country in Asia. true false*** 2. There are many countries in Africa where French is one of the principal languages of the people. true false 3. Québec, in Canada, is a French speaking …

More Similar Questions