French

posted by .

Could you please check my answers thank you so much.

Directions: Tell whether each item is either casual or formal. Using sport and habillé

1. Des baskets
Answer: sport

2. Un tailleur
Answer: habillé

3. Un jean
Answer: sport

4. Un complet
Answer: habillé

5. Une blouson
Answer: sport

6. Une cravate
Answer: habillé

7. Un polo à manches courtes
Answer: sport

8. Une chemise à manches longues
Answer: habillé

9. Un survêtement
Answer: sport

10. Une jupe plissée
Answer: habillé

  • French -

    Aussi bien fait.

    Sra (aka Mme)

Respond to this Question

First Name
School Subject
Your Answer

Similar Questions

  1. how do u say

    how do u say "i love to play sports my favorite sport is basketball" You said it right -- except you need to write it in two sentences or put an "and" between them. I love to play sports. My favorite sport is basketball. I love to …
  2. sport

    what are the local provisions of sport, the national provisions of sport. how is a chosen sport oganised and funded. please help im lost
  3. sport

    what are he factors that affect participation in sport. what are the ways in which participation in sport is encouraged. what are four key issues in sport and their impact on sport. ppleae help im lost
  4. French

    Bonjour! Could you please check these thank you very much!! Directions: Use the form of de la, du, des, or de l' and also le la or les. Oh, j' achète des carottes, (1)------ épinards, (2)------- haricots verts. (1)Answer: des (2)Answer: …
  5. French

    Could you please check these thanks. Directions: Use with only the d form(de la, de l' des, or du) Au marché, Jean-Marc achète (1)------- pain, (2)------- jambon, (3) ------- fromage, (4)-------- fraises et (5)------- crème. Il …
  6. Algebra Please Check answers

    Directions: Determine whether each trinomial is a perfect square. If so, factor it. 2. 4a^2+4a+1 Answer: 2(a+1)^2 3. 9m^2+15m+25 Answer: no 4. d^2-22d+121 Answer: (d-11)^2 Directions: Determine whether each binomial is the difference …
  7. French

    Could you check these answers also thanks so much and god bless. Directions: Indicate whether each item of clothing is for a man, woman, or for either. 1. un blouson Answer: Les deux 2. Un chemisier Answer: Les deux 3. Un pantalon …
  8. French

    Could you please check these thanks god bless. Directions: Match each word in the left hand column with it's opposite in the right hand column. 1. -------- large A. au- dessous 2. -------- long B. noir 3. -------- sport C. serré 4. …
  9. French

    Could you check these thanks Directions: Answer as indicated, using the pronoun en. Part 1 1. Tu as de l'aspirine?
  10. Geometry

    In a class of 50 high school juniors, 32 students either play a sport or are in the marching band. There are 22 juniors who playa sport and 16 who are in the marching band. What is the probability that a randomly selected junior plays …

More Similar Questions