Post a New Question

French

posted by .

Could you please check this answers thanks.

Directions: Make the sentences plural

1. Je prends le car scolaire pour aller à l'école.
Answer: Nous prenons le car scolaire pour aller à l' école.

2. Je prends l' ascenseur pour monter au quatrième étage.
Answer: Nous prenons l' ascenseur pour monter au quatrième étage.

3. Tu prends le bus, le métro ou la voiture?
Answer: Nous prenons le bus, le métro ou la voiture?

4. Tu prends beaucoup de notes en classe?
Answer: Nous prenons beaucoup de notes en classe.

5. L' élève est très intelligent et il apprend beaucoup de choses.
Answer: Les élèves est très intelligent et il apprend beaucoup de choses.

6. Elle comprend bien la leçon.
Answer: Elles comprennent bien la leçon.

7. Son copain prend un coca au café.
Answer: Ses copain prend un coca au café.

8. Et moi, je prends une glace au chocolate.
Answer: Et moi, nous prenons une glace au chocolat.

  • French -

    3. and 4.
    This looks like a question (do you take the bus.....?)
    Therefore I would think the correct plural form might be:
    "vous prenez .......?"
    5. Les élèves sont très intelligents et ils apprennent beaucoup de choses.
    7. Ses copains prennent.....
    8. Et nous, nous prenons une glace.....

  • French -

    #3 and #4 = E.G. is right. tu = vous

    In fact, E.G. is correct on everything!

    Sra (aka Mme)

Respond to this Question

First Name
School Subject
Your Answer

Similar Questions

  1. French- this is just for a check-over

    Complete the following sentences with a verb from the box. In the box are the following words: apprendre, comprendre, prendre, and mettre. 1. Pour aller a l'ecole, nous prenons le bus. 2. Je ne comprendons pas. Parle plus fort! 3. …
  2. French

    Could you please check these answers thanks for your time. Directions (Give with my own answers) 1. Tu prends ton petit déjeuner à la maison ou à la cafétéria de l' école?
  3. French

    Could you please check these answers to thanks. Directions: Answer the questions 1. La majoritè des élèves prennent le car scolaire pour aller à l' école?
  4. French

    Could you please check these thanks. 1. Après les cours, Michel et Chantal vont au-------. A. Café B. ensemble Answer: A 2. Ils trouvent-------- à la terrasse. A. une table libre B. une tartine Answer: A 3. Le serveur------ la carte …
  5. French

    Could you please check these thanks Directions: Use the form of mettre Qu'est-ce que tu mets pour aller à l' école?
  6. French

    Could you please check these thanks. Directions: Answer using the correct form of mettre. 1. Tu mets un survêtement quand tu fais du jogging?
  7. French

    Can you check this to make sure it sounds right. Directions: Your own responses (check if they sound right) Part 1 1. Tu fais un voyage en train?
  8. French

    Could you please check these thanks. Directions: Rewrite the sentecnes in the passé composé. Part I 1. Je vais à l'école. Answer: Je suis allée à l'école. 2. J'arrive à huit heures. Answer: Je suis allée à huit heures. 3. …
  9. French

    Could you please check these thanks. Part 1 Directions: Choose the right word with the right statement. Word Bank A. donner B. téléphoner C. mettre D. décrocher E. commposer 1. ------ le numéro Answer: E 2. ----- le téléphoner …
  10. FRENCH

    1. Tu te prépares pour l'école en combien de minutes?

More Similar Questions

Post a New Question