Post a New Question

French continued

posted by .

Could you please check these to thanks!

Directions: Complete the names of these dishes you have for lunch using à, au, aux.

1. une soupe ------- oignon.
Answer: à l'

2. un sandwich -------- jambon.
Answer: au

3. un sandwich ------- fromage.
Answer: au

4. une omelette ------- fines herbes.
Answer: aux

5. une glace ------- vanille.
Answer: à la

6. une glace -------- chocolat.
Answer: au

  • French continued -

    Parfait!

    Sra (aka Mme)

  • French continued -

    I think those are correct.

  • French continued -

    So sorry - I hadn't seen that you had already answered that question.

  • French continued -

    pas de problème!

    Sra (aka Mme)

Respond to this Question

First Name
School Subject
Your Answer

Similar Questions

  1. French

    When I want to say I love to eat ham, apple and sandwich, should I use J'aime manger le jambon or un jambon, la pomme or une pomme, et le sandwich or un sandwich?
  2. French

    Could you please check these thanks. Directions complete each sentence with the form à (such as au, aux ect.) or de. 1. En Franch, un garçon, de treize ans va --------- collège. Answer: au 2. Et une fille qui a seize ans va ---------- …
  3. French

    Could you please check these thanks. 1. Après les cours, Michel et Chantal vont au-------. A. Café B. ensemble Answer: A 2. Ils trouvent-------- à la terrasse. A. une table libre B. une tartine Answer: A 3. Le serveur------ la carte …
  4. French

    Could you please check these thanks. Directions: Use with only the d form(de la, de l' des, or du) Au marché, Jean-Marc achète (1)------- pain, (2)------- jambon, (3) ------- fromage, (4)-------- fraises et (5)------- crème. Il …
  5. French

    Could You Please Check These Thanks. Directions: Choose the correct word that completes the sentence. 1. Une pomme et une poire sont des ------------. A. fraises B. légumes C. fruits. Answer: C 2. C'est ------ un kilo de carottes?
  6. French

    Could you please check my answers thank you so much. Directions: Tell whether each item is either casual or formal. Using sport and habillé 1. Des baskets Answer: sport 2. Un tailleur Answer: habillé 3. Un jean Answer: sport 4. Un …
  7. French

    Can you please check these thanks. Directions: Identify each person described below (we are in the sports chapter by the way) Part 1 1. Un garçon ou une fille qui joue -------------. Answer: un joueur ou une joueuse 2. Un joueur qui …
  8. French

    Can you check these thanks part 1 directions: Exprimez d'une autre façon. 1. un télécopieur --------- Answer: un fax 2. une télécopie ------------ Answer: un fax 3. une texte ------------ Answer: ses données 4. elle ne perd pas …
  9. French

    Could you check these thanks Directions: Vrai or faux?
  10. French 2

    Complete the names of the dishes une omelette___fines herbes avec des frites et une salade une glace___chocolat

More Similar Questions

Post a New Question