French

posted by .

Could you please check these thanks.

Directions complete each sentence with the form à (such as au, aux ect.) or de.

1. En Franch, un garçon, de treize ans va --------- collège.
Answer: au

2. Et une fille qui a seize ans va ---------- lycée.
Answer: au

3. Aux Etats- Unis, un garçon qui sept ans va -------- école primeaire.
Answer: à l'

4. Une fille qui a seize ans va ------------ école secondaire.
Answer: à l'

5. Les élèves parlent ---------- professeurs et les professeurs parlent -------- élèves.
Answer 1: des
Answer 2: à l'

6. Après les cours, les élèbes français vont ------- café.
Answer: au

7. Au cafè, ils parlent ------ copains.
Answer: des

8. Le service est compris, mais ils laissent un pourboire -------- serveur ou -------- sserveuse!
Answer 1: au
Answer 2: à

  • French -

    #5:....aux professeurs.....aux éléves.
    #7: what is the English translation here? Is it "they speak with friends" (...avec des copains)
    "they speak to friends" (aux copains)
    #8: .....à la serveuse

    At least, that's how I would have put it.

  • French -

    #3. un garçon qui sept ans = needs the verb "a" = un garçon qui a sept ans...plus check the spelling of the last word = primaire.

    #5. could also be des professeurs and E.G. got the 2nd part for you.

    #7. They might speak about their friends "des" but I'd go with E.G.'s suggestion.

    #8. Yes, I agree with E.G.

    Sra (aka Mme)

Respond to this Question

First Name
School Subject
Your Answer

Similar Questions

  1. French continued

    Could you please check these to thanks! Directions: Complete the names of these dishes you have for lunch using à, au, aux. 1. une soupe ------- oignon. Answer: à l' 2. un sandwich -------- jambon. Answer: au 3. un sandwich ------- …
  2. French

    Could You Please Check These Thanks. Directions: Choose the correct word that completes the sentence. 1. Une pomme et une poire sont des ------------. A. fraises B. légumes C. fruits. Answer: C 2. C'est ------ un kilo de carottes?
  3. French

    Please check these: I don't know how to do some of the accents sorry:( Directions: Fill in the correct form of au, à la, à l', or aux 1. Elle prête la chaise ------ voisin. Answer: au 2. Ils sont ------ église. Answer: à l' 3. …
  4. French

    Could you please check these thanks Directions: Complete each with the correct form of quel followed by the item of clothing. So you can just make sure I used the right verb and make sure it sounds right. 1. Quelle jupe plissée. 2. …
  5. French

    Can you please check these thanks. Directions: Identify each person described below (we are in the sports chapter by the way) Part 1 1. Un garçon ou une fille qui joue -------------. Answer: un joueur ou une joueuse 2. Un joueur qui …
  6. French

    Complete with the correct form of the verb boire and finsh the sentence. Part 1 1. -Qu'est-ce que vous ---------?
  7. French

    Could you check these thanks Directions: Complete each sentence with the correct form of the verb in parentheses. 1. Le matin, tout le monde veut la salle de bains. Moi, je -------- à sept heures. (se réveiller) Answer: me réveille …
  8. French

    Could you check these thanks Directions: Vrai or faux?
  9. french

    Bête sans âge Je crie aux gens de 50 ans Que j’en ai ______ Et que j’ai le temps De ___________ De ___________ Et de ______________ Et que si je ne pense qu’a ____________ C’est parce que ________ Que j’en ai assez De parler …
  10. 7th grade math (probability)

    Can you check these, please? Ten cards numbered 1 through 10 are mixed together and then one card is drawn. Find the probability of each event. Write each answer as a fraction, percent, and decimal. 14. P(less than 5) = 4/10 = 2/5

More Similar Questions