8th Grade Algebra-Radicals:Answer Check

posted by .

Write each expression in simplest form.

( means square root

4. 3(11 + 4(11 Answer: 8(11

7. 7(2 - 2(8 Answer: 1(2 ??

8. (48 + (75 Answer: 9(3

9.(3(10) Answer: 19 + 6ã10

10. (27/64 (Fractions) Answer: 3(3/8 ??

11. 10(20 - 3(80 Answer: 10(5

12. (6/49 (Fractions)
Answer: (6/7 ??

13. 3(2 * (14 Answer:stays the same ??

14. ( 6/5o Answer: 10(3

15. (30 * 2(12 Answer: (30 * 4(3


If I got any of these wrong, can someone please tell me how to do them correctly?

Respond to this Question

First Name
School Subject
Your Answer

Similar Questions

  1. math,correction

    Write each fraction in simplest form. #18 (-5x^3y^3)/(-20xy^4) my answer is: (3x^2)/(4y) --------------------------------------- Write each expression in simplest form. #24 (4x-28)/(5x-35) = (4(x-7))/(5(x-7)) MY answer= (4)/(5) --------------------------------------- …
  2. algebra

    1.)correct 2.)wrong---> the first term is wrong 4(3a^2)^2 = 36a^4 3.) not sure on this one 4.) wrong---> - square root of six is not a solution Hope this Helps! 1)find p(-3)if p(x)=4x^3-5x^2+7x-10 =-184 2)If r(x)=4x^2-3x+7,find …
  3. algebra

    1)Write the expression 9n^6+7n^3-6 in quadratic form,if possible A.9(n^3)^3+7n^3-6 B.9(n^2)^3+7(n^2)-6 C.9(n^3)^2+7(n^3)-6 D.not possible I'm thinking C on this one but im not sure 2)solve b^4+2b^2-24=0 A.-2,-square root of 6,square …
  4. 8th Grade Algebra-Radicals:Answer Check

    Change each decimal to a fraction in lowest terms. 1) 0.4242.... Answer: 14/33 2)0.58 Answer: 29/50 3)0.14 (Repeating sign over both numbers) Answer: 14/99 Write each expression in simplest form. ( means that it is inside a square …
  5. 8th Grade Algebra-Radicals:Answer Check

    4. 3ã11 + 4ã11 Answer: 8ã11 7. 7ã2 - 2ã8 Answer: 1ã2 ?
  6. 8th Grade Algebra-Answer Check

    Write each decimal as a fraction in lowest terms. 1. 0.111... Answer: 1/9 2. 0.02 Answer: 1/50 3. 0.7272... Answer: 8/11 4. 0.012012... Answer: 4/333 ?
  7. 8th Grade Algebra: Answer Check

    Find the length of the 3rd side of each right triangle. 1. 8^2+15^2=c^2 Answer: c=17 2. 5^2+b^2=13^2 Answer: b=12 3. 9^2+13^2=c^2 Answer: c~15.81 Simplify. Assume that all variables are nonnegative. { this means square root 4. {12 …
  8. 8th Grade Algebra: Answer Check #2

    Add or Subtract (Radicals) { this means squared 1.3{2 + 4{2 Answer: 7{2 2. 8{3 + 3{3 Answer: 11{3 3. 7{5 - 3{5 Answer: 4{5 4. 8{2 - 5{2 Answer: 3{2 5. 6{x + 7{x Answer: 13{x 6. 9{y + 3{y Answer: 12{y Multiply 7. -3x^2(4x^2-3x-5) Answer: …
  9. Algebra check?

    Sorry the first post formatted weirdly. 1. 3i - 10 --------- 8i - 5 Answer 74 65i ---- + ----- 89 89 2. 11i^2 + 1 ------------ -12i - 8 Answer: 5 (2 - 3 i) ------------- 26 3. square root -25 * 8 square root -49 Answer: -280 4. square …
  10. algerbra

    could you please double check my work question:find the roots of the equation 2x^2+8x=12 by completing the square. leave answer in simplest radical form. work and answer: c=(b/2)^2 c(4/2)^2=4 2x^2 +8x=12 divide everything by 2 x^2 …

More Similar Questions