math

posted by anonymous

Please check.

(-6m^2n+3mn^2-5mn+2)+(4m^2n+2mn^2-6mn-9)
Answer: -2m^2n+5mn^2-11mn-7

(2x^4-3x^2+7x)-(5x^3+2x^2-3x+5)
Answer: 2x^4-5x^3-5x^2+10x-5

(a-8)(a-1)
Answer: a^2-9a+8

(z+6)^2
Answer: z^2+12z+36

(5x+2y)^2
Answer: 25x^2+20xy+4y^2
Is that order okay? Does it matter?

(2x-7)(2x+7)
Answer: 4x^2-49

  1. Infinity_plus_one

    Yes, your answers look correct! The order is okay. The polynomial is usually arranged so that the exponent of one variable is in increasing or decreasing order.

Respond to this Question

First Name

Your Answer

Similar Questions

  1. Algebra 2

    Can someone check my answers. Write the following equations in standard form. 1) x^2 - 2x + y^2 + 4y = 11 answer: (x-1)^2 + (y+2)^2 = 16 2) 4x^2 + 24x - y + 34 = 0 answer: y = 4(x-3)^2 + 2 3) The graph of which equation is a circle?
  2. math

    Please check. (-6m^2n+3mn^2-5mn+2)+(4m^2n+2mn^2-6mn-9) Answer: -2m^2n+5mn^2-11mn-7 (2x^4-3x^2+7x)-(5x^3+2x^2-3x+5) Answer: 2x^4-5x^3-5x^2+10x-5 (a-8)(a-1) Answer: a^2-9a+8 (z+6)^2 Answer: z^2+12z+36 (5x+2y)^2 Answer: 25x^2+20xy+4y^2 …
  3. 8th Grade Algebra-Radicals:Answer Check

    Change each decimal to a fraction in lowest terms. 1) 0.4242.... Answer: 14/33 2)0.58 Answer: 29/50 3)0.14 (Repeating sign over both numbers) Answer: 14/99 Write each expression in simplest form. ( means that it is inside a square …
  4. 8th Grade Algebra-Radicals:Answer Check

    Write each expression in simplest form. ( means square root 4. 3(11 + 4(11 Answer: 8(11 7. 7(2 - 2(8 Answer: 1(2 ?
  5. 8th Grade Algebra: Answer Check

    Find the length of the 3rd side of each right triangle. 1. 8^2+15^2=c^2 Answer: c=17 2. 5^2+b^2=13^2 Answer: b=12 3. 9^2+13^2=c^2 Answer: c~15.81 Simplify. Assume that all variables are nonnegative. { this means square root 4. {12 …
  6. 8th Grade Algebra: Answer Check #2

    Add or Subtract (Radicals) { this means squared 1.3{2 + 4{2 Answer: 7{2 2. 8{3 + 3{3 Answer: 11{3 3. 7{5 - 3{5 Answer: 4{5 4. 8{2 - 5{2 Answer: 3{2 5. 6{x + 7{x Answer: 13{x 6. 9{y + 3{y Answer: 12{y Multiply 7. -3x^2(4x^2-3x-5) Answer: …
  7. Urgent Math please check

    Very Important I can get someone to check these for me... I have to get an A, and I was wondering if someone could double check these for me. I am about 95% sure they are right, but just need a fresh set of eyes. I know I've been sending …
  8. Polynomial- Doublecheck2

    I asked this earlier, but I didn't get an answer. I'm glad though, because I found a couple of typos. I can get someone to check these for me... I have to get an A, and I was wondering if someone could double check these for me. I …
  9. Math 8R: Homework Check - Part 2

    Part 2: Simplify by combining like terms and using the distributive property 11. 3x + 5x Answer: 8x 12. 3x + 5y - 2x + 8, Answer: 1x + 5y + 8 13. 9 + 5m + 6b - 2m - 4, Answer: 3m + 5 + 6b 14. 3ab + 6c - ab + 10 - 2c, Answer: 2ab + …
  10. Pre-Calculus

    Could someone check my answers? 25. 32^(2x-3)=2 Answer- x= 8/5 26. 9^(2x+1)=81 Answer- x= 1/2 27. 1/4=2^3x Answer- x= -2/3 28. 1/27=3^2x Answer- x= -3/2 29. 9^x=27 Answer- x= 3/2 30. 32^x=4 Answer- x= 2/5 31. 27^(x+1)=9 Answer- x=

More Similar Questions