Tuesday
September 2, 2014

Homework Help: Social Studies: Religion

Recent Homework Questions About Religion

Post a New Question | Current Questions

English 11
I put a * next to my answers. 1. The Jamestown settlers saved their colony by planting (1 point) a. maize. b. cotton. *c. tobacco. d. wheat. 2. “Our capital town is advanced to about 150 very tolerable (satisfactory) houses for wooden ones; they are chiefly on both the ...
Wednesday, August 27, 2014 at 11:33am

PHI 208 final exam
1. According to the video “Religion, War, and Violence,” Just War Theory asserts that military intervention 2. According to Glaucon, justice is based on 3. What is palliative care? 4. According to Tom Regan, what is fundamentally wrong with our current system 5. On ...
Sunday, July 27, 2014 at 9:03pm

College English
John Winthrop “A Model of Christian Charity" Discuss the manner in which the theories expressed by Winthrop are in some degree evident in American government and culture today. CAN SOMEONE TELL ME IF I ANSWER IT RIGHT? In Prospero's America, Walter W. Woodward ...
Saturday, July 26, 2014 at 12:45pm

college English
Discuss the manner in which the theories expressed by John Winthrop are in some degree evident in American government and culture today. Can someone tell if my answer is right. In Prospero's America, Walter W. Woodward looks at the exchange of catalytic society to America ...
Friday, July 25, 2014 at 8:42pm

English
Discuss the manner in which the theories expressed by John Winthrop are in some degree evident in American government and culture today. Can someone tell if my answer is right. In Prospero's America, Walter W. Woodward looks at the exchange of catalytic society to America ...
Friday, July 25, 2014 at 7:31pm

History
Ok the question was, what evidence in the declaration is there of religious faith? I put, "We hold these truths to be self-evident, that all men are created equal, that they are endowed by their Creator with certain unalienable Rights, that among these are Life, Liberty, ...
Wednesday, July 23, 2014 at 5:05pm

English
1. They realize that a different religion is something to talk about, not to fight about. ------------------ What is the full form of #1? 2. They realize that a different religion is something to talk about, and it is not something to fight about. 3. They realize that a ...
Saturday, July 19, 2014 at 1:42am

English
1. Today, millions of people have one form of religion, and their neighbors a different one. 2. Today, millions of people have one form of religion, and their neighbors a different religion. 3. Today, millions of people have one form of religion, and their neighbors a ...
Saturday, July 19, 2014 at 1:37am

Can anyone help with this paragraph??? english
Rewrite the following paragraph. Add colons and semicolons where needed. Note that a spelling/grammar-checker does not always catch these errors. One of the most exciting experiences in my life was traveling to Uruguay in South America in June of 2005, through the end of ...
Thursday, July 17, 2014 at 10:16pm

English - Miss Sue Help!!!
Rewrite the following paragraph. Add colons and semicolons where needed. Note that a spelling/grammar-checker does not always catch these errors. One of the most exciting experiences in my life was traveling to Uruguay in South America in June of 2005, through the end of ...
Wednesday, July 16, 2014 at 9:12pm

English
Rewrite the following paragraph. Add colons and semicolons where needed. Note that a spelling/grammar-checker does not always catch these errors. One of the most exciting experiences in my life was traveling to Uruguay in South America in June of 2005, through the end of ...
Wednesday, July 16, 2014 at 8:23pm

English
Rewrite the following paragraph. Add colons and semicolons where needed. Note that a spelling/grammar-checker does not always catch these errors. One of the most exciting experiences in my life was traveling to Uruguay in South America in June of 2005, through the end of ...
Tuesday, July 15, 2014 at 8:10pm

English
They realize that a different religion is something to talk about, not to fight about. ---------------------- In this sentence what does 'something' mean? #1 or #2? 1. a thing that is not known or mentioned by name 2. a thing that is thought to be important or worth ...
Wednesday, July 9, 2014 at 4:17pm

POL Week 4. Answer check
Question 1.1. The Judiciary Act of 1789 established all of the following except that the Supreme Court would (Points : 1) *A) have one Chief Justice. B)have five associate justices. C)sit in two sessions each year. D)determine how many federal districts there would be. ...
Monday, July 7, 2014 at 11:33pm

POL 201 Week 4 quiz help
Question 1.1. The Judiciary Act of 1789 established all of the following except that the Supreme Court would (Points : 1) have one Chief Justice. have five associate justices. sit in two sessions each year. determine how many federal districts there would be. Question 2.2. ...
Saturday, July 5, 2014 at 9:32pm

Literature-Help me Ms. Sue
1. When does the Narrative of Sojourner Truth take place? A. right after the Emancipation Proclamation. . Before the Civil War. C. During the Civil War. D. After the Civil War 2. In emphasizing the importance of individual thinking and basing one's beliefs on one's own...
Thursday, July 3, 2014 at 11:39pm

History
When Truman used the phrase "alternate ways of life," what two ways of life was he talking about? This is from my book: "At the present moment in world history nearly every nation must choose between alternative ways of life. The choice is too often not a free ...
Wednesday, June 18, 2014 at 9:59am

History
Ms. Sue please help! 3. Read the passage and answer the question that follows: Many slaves preferred not to escape their horrible lives on plantations because their families were often with them. Despite the fact that slaves had no rights, they often found ways to sabotage the...
Sunday, June 1, 2014 at 3:15pm

English
Read the following lines from "An Arab Shepherd Is Searching for His Goat on Mount Zion." Searching for a goat or a son has always been in the beginning of a new religion in these mountains Which of the following sentences best explains the meaning of these lines? ...
Sunday, May 25, 2014 at 6:40pm

History
1. "Am I not a women and a sister" What were the ideals of the movement related to this medallion? a)abolition and suffrage****** b)freedom and abolition c)justice and temperance d)temperance and slavery 2. Which details from the poster suggest that giving the women ...
Thursday, May 22, 2014 at 11:39am

Social studies
How do you think America might be different if presidents Jefferson and Adams had not died within hours of one another on Independece day? They probably would have continued their friendship through correspondance reminiscening About their contributions to the young nation'...
Wednesday, May 14, 2014 at 3:30pm

History PLEASE HELP!!!
1.   Which is a key factor that affects the climate of mountainous Latin America?  (2 points) • snow • El Niño • elevation • sea breezes 2.   Which statement best describes the economies of Central America?  (2 ...
Friday, May 9, 2014 at 4:19pm

History
The First Amendment right to freedom of religion was central in deciding the outcome to what trials?
Friday, May 2, 2014 at 11:34am

English help
I'm writing an essay about something that is worth dying for. For me, something that is worth dying for is my religion. How would I write it about religion? Need help!!
Saturday, April 26, 2014 at 6:20pm

English 1
I have to write a counterclaim... is this correct? Though gay marriage should be a natural right, many people think it's morally wrong because of their religion.
Thursday, April 24, 2014 at 3:23pm

Social Studies
Can somebody please check my answers? Thank you :) 1. Which is a key factor that affects the climate of mountainous Latin America? a. snow b. El Niño c. elevation ** d. sea breezes 2. Which statement best describes the economies of Central America? a. Central America&#...
Thursday, April 24, 2014 at 12:33pm

ethical systems
religion and common law ethical systems identify the common as well as contradictory elements between the two systems
Friday, April 18, 2014 at 3:18pm

World Civilization
1. In 1789, the National Assembly revoked the privileges of the aristocracy. This occurred in reaction to A. a peasant uprising. B. Louis XVI's withdrawal of troops from Paris. C. discontent among the poor people of Paris. D. the storming of the Bastille 2. What was ...
Friday, April 11, 2014 at 5:14pm

i need help with this 6th grade world history
1. What effect did the Punic Wars have on small Roman farmers? A. grains from conquered lands drove down grain prices. B. grains from conquered lands drove up grain prices. C. New strains of grain from conquered lands helped them thrive. D. The lack of grain from conquered ...
Monday, March 31, 2014 at 2:32pm

social studies(updated answers)---Mrs.Sue
6.C 6.How did European rule in South America change the people of the continent? A. European missionaries introduced religion. B. European colonists brought diseases that killed millions of natives. C. European conquistadors incited conflict on the continent. D. European ...
Monday, March 17, 2014 at 12:02pm

social studies(updated answers)---Mrs.Sue
1.A 2.C 3.A 6.D 9.B 1. why do most people live in the western part of colombia? A. to enjoy the cooler climate of the mountains B. to be closer to the border with venezuela C. to live along the pacific coast D. to benefit from the country's lush rain forests 2. what are ...
Monday, March 17, 2014 at 11:45am

social studies
1.D 2.B 3.B 4.A 5.C 6.A 7.D 8.B 9.B 10.C 1. why do most people live in the western part of colombia? A. to enjoy the cooler climate of the mountains B. to be closer to the border with venezuela C. to live along the pacific coast D. to benefit from the country's lush rain ...
Monday, March 17, 2014 at 10:29am

please check(Social studies)
please check my answers thanks 1.B 2.C 3.B 4.B 5.C and D 1.How did the haitian revolution impact the history of the united states? A.It brought the united states into a war with spain over cuba. B.France no longer had haiti,so Napeleon was willing to sell louisiana. C.Slave ...
Wednesday, March 12, 2014 at 8:04pm

Social Studies 8
Please Check My answers!! It would be greatly appreciated!! 1. Which was the last country to challenge the United States' control of Oregon? A. Russia B. Britain*** C. Spain D. Mexico 2. What allowed people from both Britain and the United States to settle in Oregon ...
Tuesday, March 11, 2014 at 1:26pm

history
During the 1950s, the advent of _______ created the largest and fastest-growing impact on American society. A. television. B. suburban communities C. educational reform D. fundamentalist religion. I think it's D. Am I correct?
Thursday, March 6, 2014 at 7:51pm

English- ms sue
Please check answers! From the words below, supply the words needed to complete the sentences. Cacophony, carp, heretic, philistines, sullen. A. Although Jenny liked rock music, her parents described it as a great CACOPHONY and insisted she turn it off. Jenny knew that any ...
Friday, February 28, 2014 at 7:30pm

government
This prohibits government unduly interfering freedom of religion answers are, free exercise clause, sedition clause, precedent clause thanks
Thursday, February 27, 2014 at 7:56pm

social studies
1.Which word best describes modern life for japanese teenagers such as Asuka? A. relaxed B. crowded C. isolated D. traditional 2. Tropical storms often hit Japan during the ________. summer winter spring fall 3. Which of Japan's islands has the largest level area? Hokkaido...
Thursday, February 27, 2014 at 3:51pm

social studies
In 1846, the population of San Francisco, California, was only 200. By 1852, the city's population was 36,000. Which contributed the most to San Francisco's population change? (5 points) The Gold Rush The Mexican-American War The Monroe Doctrine The Trail of Tears 2. ...
Tuesday, February 25, 2014 at 7:04pm

ss --- check my work!!!
hi, can someone check my work asap!?? 1. Which was the last country to challenge the United States' control of Oregon? (1 point) Russia Britain*** Spain Mexico 2. What allowed people from both Britain and the United States to settle in Oregon country? (1 point) rendezvous ...
Monday, February 24, 2014 at 8:08pm

Ethics
1. With respect to religion and morality, the problem of common ground refers to the fact that religious commands and principles: A. are too old to be valuable today. B. are of unknown origin. C. only appeal to believers. D. are often immoral themselves. is it C 2. Moral ...
Monday, February 24, 2014 at 4:23pm

social studies
In 1846, the population of San Francisco, California, was only 200. By 1852, the city's population was 36,000. Which contributed the most to San Francisco's population change?  (5 points) The Gold Rush The Mexican-American War The Monroe Doctrine The Trail ...
Sunday, February 23, 2014 at 6:14pm

Social studies
I have tried to answer these im just not sure help plz. 1. Which word best describes modern life for Japanese teenagers such as Asuka? relaxed crowded isolated traditional 2. Tropical storms often hit Japan during the ________. summer winter spring fall 3. Which of Japan's...
Friday, February 21, 2014 at 8:23am

religion
what is sexuality in the african religion traditional
Tuesday, February 18, 2014 at 6:25pm

religion
what is the Buddhism perspective on gender and desires
Wednesday, February 12, 2014 at 1:40pm

History
1. All of the following statements about Ottoman expansion are true EXCEPT: A. their geographical location gave them a definite advantage for expansion. B. after taking advantage of Byzantine weakness, they established a base at Gallipoli, and then allied with the Serbs and ...
Monday, February 10, 2014 at 1:30pm

social studies
What religion had the biggest impact on the East African city of Aksum and became its official religion in the A.D. 300's
Thursday, February 6, 2014 at 2:07pm

socialstudies(CHECK ANSWERS)
1. What marked the beginning of agriculture in the Americas? A. Native people began raising goats. B. The hoe was invented. C. Native people began growing maize.(I PICK THIS) D. The Spanish arrived. 2. Aztec aqueducts were an important accomplishment because they A. prevented ...
Monday, January 27, 2014 at 12:53pm

socialstudies
can anyone please answer these 5 before i scratch my brain out.i did the rest but these i couldnt get What marked the beginning of agriculture in the Americas ? A.Native people began raising goats. B.The hoe was invented. C.Native people began growing maize. D.The Spanish ...
Monday, January 27, 2014 at 11:34am

American History
In America, the main influence of the Enlightenment was expressed through A. family life B.philosophies of religion C.moral values D. practical scientific experimentation I choose D
Saturday, January 25, 2014 at 7:13pm

Early childhood education
What is one possible factor that may make a child vulnerable to stigma? a.being the same religion as the majority of the class. b. having brothers and sisters who were stigmatized c. getting a B on a spelling test d. having a health condition
Wednesday, January 22, 2014 at 12:24pm

Creative Writing
Write a small paragraph on any one of the topic..... 1. Greatness comes with sacrifice 2. There is science in every art 3. Religion ennobles a human being 4. Musicians are born and not created
Sunday, December 29, 2013 at 8:15am

Business Ethics
According to your text, our main sources of ethical standards are religion and A. philosophy B. social habit C. culture d. circumstances
Friday, December 27, 2013 at 12:16pm

History
All are countries that were prominently Catholic in the 1500's and remain so today except? Spain France Italy Netherlands --- From my research, I see that Spain and Italy's main religion is Catholic. So I assume those two are not it. But I am confused on France and ...
Friday, December 13, 2013 at 10:28pm

SS
Which of the following caused a severe economic crisis in Japan during the 1990s? Taxes were raised too high. Bad bank practices caused a recession.** Too many workers went on strike. Trade embargos increased. Which of the following is a cultural exchange that the people of ...
Thursday, December 12, 2013 at 10:37pm

Samantha
Hello, i have to write a ccot essay. can someone please help find details for each of my subtopics? the topic: analyze continuities and changes that resulted from the spread of islam into west africa betweeen circa 800 ce to 1750 ce. changes: trade and politics continuities: ...
Thursday, December 12, 2013 at 8:36pm

religion
We understand that the more we adhere to Islam the more it would bring us happiness in this life and the hereafter. However there is a hadith whereby Abu Saeed Al-Khudri visited the Prophet (Pbuh) when he was unwell. He put his hand on a piece of velvet cloth with which the ...
Tuesday, December 10, 2013 at 6:56am

history
Empires have been built throughout history. Apart from those that are built on the basis of religion, what would be the real reasons for their expansion? 1.Would it more of material greed or more of noble visions of the leaders? For example to achieve unity amongst nations, to...
Monday, December 9, 2013 at 8:55pm

English 111
33. I'll make a centerpiece out of it. 36. I thought it was a funny joke, but I didn't think you'd get sick. 37. We must persevere and not be implicated in wrong doing as we push ahead in this fight. 43. I don't believe in religion, but kept my eyes closed out ...
Monday, December 9, 2013 at 12:47pm

History
Empires have been built throughout history. Apart from those that are built on the basis of religion, what would be the real reasons for their expansion? 1.Would it more of material greed or more of noble visions of the leaders? For example to achieve unity amongst nations, to...
Monday, December 9, 2013 at 4:44am

mechanics
I refer to the verse 22:78. “And make jihad in God’s cause with true jihad. It is He who has chosen you, and has laid no hardship on you in religion; the creed of your forefather Abraham. It is He who has named you Muslims, in bygone times and in this [book], so that...
Monday, December 9, 2013 at 4:26am

south carolina history help me ASAP PLZZZZZ
which of the following was an important change made to south carolinas second constitution in 1778? the low country had many more representatives than the up country. the state leader would be a governor, not a president. the press was more limited in what it could publish. ...
Wednesday, November 20, 2013 at 8:38pm

literature
I have one more confusing question regarding this. And Thank you Ms.Sue for answering the last question! Franklin's humor in Witch Trial at Mt. Holly depends upon the belief that... a)the belief that religion takes precedence over science b)the belief that the physical ...
Tuesday, November 19, 2013 at 9:15pm

literature (bejamin Franklin)
I have one more confusing question regarding this. And Thank you Ms.Sue for answering the last question! Franklin's humor in Witch Trial at Mt. Holly depends upon the belief that... a)the belief that religion takes precedence over science b)the belief that the physical ...
Tuesday, November 19, 2013 at 6:20pm

History!!!!
Please Please Please Check my answers!! 1. The leaders of the Virginia Company recruited more settlers and reorganized the colony. They allowed the new settlers to own land. Those settlers began to grow tobacco, a crop they learned about from the Indians. By 1612, Virginians ...
Thursday, November 7, 2013 at 1:54pm

English
What attitudes toward Catholicism, the religion Donne abandoned, are apparent in his poetry?
Thursday, November 7, 2013 at 12:26am

social
what are the: -similarities -differences -conflicts and reasons between the following communities: -ethnic minority & ethnic majority -religion and school -(one of your own) here is a different one that I did as an example. I just need help on the above. example -family and ...
Sunday, November 3, 2013 at 12:04pm

Social
what are the: -similarities -differences -conflicts and reasons between the following communities: -ethnic minority & ethnic majority -religion and school -(one of your own) here is a different one that I did as an example. I just need help on the above. example -family and ...
Sunday, November 3, 2013 at 10:06am

Anthropology
Tell me the thesis statement for the following: Gooding S.S. (May,1996),At the boundaries of religion identity Native American religions and American legal culture. Bialecki, J. (2008) Between stewardship and sacrifice; agency and economy in a Southern California charismatic ...
Thursday, October 31, 2013 at 12:54pm

english
Hey, Can please somebody read and correct this text? I thning that this time it is very bad... But I can't say exactly why... maybe someone of you can help me? Thanks Minnie 1. What does Cohen point out before giving his seven monster theses? Before Cohen gives is seven ...
Sunday, October 27, 2013 at 1:06pm

Report (Writeacher or Ms. Sue)
Does my report require any editing? "Incorporated as a city in 1837, Chicago has experienced great changes, rapid growth, and an immense amount of industrialization since the time of its original creation. From once being inhabited merely by a Native American tribe known ...
Monday, October 21, 2013 at 8:56pm

Geography Report (Ms. Sue)
This is what I have written so far. Do you suggest any improvements? Location: Chicago's absolute location is about 42 degrees North latitude and 87 degrees West longitude. It is located upon the southwestern shore of Lake Michigan in the northeastern part of Illinois. ...
Monday, October 21, 2013 at 5:01pm

Geography Report (Ms. Sue)
I know you told me not to post a rough draft, but I have only written three paragraphs and I am struggling to write the others. Even so, could you evaluate the paragraphs I have already written and tell me of what could be improved or improvised. Thank you. "Location: The...
Sunday, October 20, 2013 at 8:38pm

U.S History
Do you agree with my teacher??? The thing that is wrong is they say "Islamist" are terrorist ever since 9/11; and they are not the ones who took over the plane and crashed the twin towers. Also, there is no such thing as Islam terrorism could i say christian ...
Friday, October 18, 2013 at 10:40am

religion/theology
i have to make a prayer video and i dont know what to make it about, please help! thank you
Saturday, October 12, 2013 at 1:03pm

Geography (Ms. Sue)
1). What are two important unifying forces in Central Asia? A: Two significant unifying forces in Central Asia are language and religion, such as Islam. 2). What former Soviet republics are located west of Russia? A: Belarus, Moldova, Ukraine and the Baltic Republics, Latvia, ...
Friday, October 11, 2013 at 1:19pm

Geography (Ms. Sue)
1). How do language and religion reflect the cultural division in Western Europe? A: Language and religion reflect the cultural division in Western Europe as each portion of Western Europe contains cultures in which possesses its own languages and religions? 2). Which Western ...
Friday, October 4, 2013 at 8:48pm

social studies
The Great Awakening converted people to what kind of religion?
Wednesday, October 2, 2013 at 1:10am

History!!
PLEASE PLEASE PLEASE HELP ME!! <3 1. Which of the following describes the role of an anthropologist? (1 point) a person who studies the origin and development of humans*** a person who searches for artifacts from prehistoric people a person who excavates remains from early ...
Tuesday, October 1, 2013 at 2:39pm

SS
The political movement that brought Africans together in the 1950s was known as ________. a. imperialism b. salt trade c. colonialism d. Pan-Africanism Enslaved Africans from West Africa traveled across the Atlantic Ocean to European Colonies in the Americas by way of the ...
Sunday, September 29, 2013 at 1:12am

us history
What were religious groups who came to the New World looking for? a. Religious freedom for all religious groups. b. Equality for all. c. To avoid religious and civil persecution. d. To expand their religion throughout the colonies. A For what reason did the colonists feel that...
Saturday, September 28, 2013 at 3:48pm

Geography (Ms. Sue)
1). How does the population of brazil resemble that of the United States? A: The population of Brazil resembles that of the United States as both of these countries' populations consist of a diverse mixture of ethnic groups. 2). Which European country sent the most ...
Friday, September 27, 2013 at 4:47pm

Language Arts
1) Which sentence describes setting? (1point) As much as it saddened her, the first thing Nan had to do was leave her beloved family home. Marcy wanted to go to dance, but Rob’s treatment of her that day gave her second thoughts. Steve was fairly short, with glasses and ...
Thursday, September 26, 2013 at 12:36pm

American history
The religion that is sometimes called Central America is actually apart of what continent.?
Monday, September 23, 2013 at 8:04pm

social studies
1. Under which cultural element would zydeco be categorized ? a) religion b) food c) music d) dance What did the earliest festivals celebrate ? a) harvests b) music c) native foods d) religious ceremonies
Friday, September 20, 2013 at 3:19pm

english grade 12
Hi, Could you give me your opinion if I should add more to. Thank you Why is political correctness important? Political correctness is important because we need to be sensitive to stereotyping against race, gender, sexual orientation, ethnicity, religion, and disability. We ...
Friday, September 13, 2013 at 4:56pm

religion
What is an example of a time when two people were competing for honor.
Friday, September 13, 2013 at 3:31pm

Religion
Why does the Church encourage the faithful to read and study Scripture in light of the teachings of the Church?
Monday, September 9, 2013 at 11:48am

World History
Which of the following did not lead to the growth of government? A. the need to build walls for defense B. growing numbers of people C. the rise of religion D. the need to maintain food supplies My answer is A. But I'm not sure.
Monday, August 26, 2013 at 10:11pm

Writing
Can you proofread my essay and I also need a good title? Christopher Columbus was a brave, strong, hard-worker who took sea to America in 1470. What is biased? Biased is your opinion or idea on someone. In Christopher Columbus journal excerpt, there were many examples of how ...
Saturday, August 24, 2013 at 5:18pm

religion studies
1.Think of a marriage ceremony you have attended or know about. Briefly describe ONE ritual that was part of the ceremony. 2.Explain how the ritual in question 1 emphasizes the seriousness of the change taking place
Thursday, July 25, 2013 at 1:10pm

Eth/125
A range of negative feelings toward Muslims and their religion that ranges from generalized intolerance to hatred is a. Arabaphobia. b. racial profiling. c. Islamophobia. d. Muslimaphobia I think the answer is A
Thursday, July 4, 2013 at 7:24pm

School
What are schools that specialize in your needs? How do they specialize in religion, coed, non-coed, sports, music?
Tuesday, July 2, 2013 at 8:15pm

Government (Check Answers)
1. What is the procedure of voter identification intended to help prevent fraudulent voting and keep the process organized? A) political socialization B) registration C) gerrymandering D) precinct divisions E) franchising 2. What do you call all the persons entitled to vote in...
Thursday, June 27, 2013 at 6:16pm

Psychology
"The role of religion is paradoxical. It makes prejudice and it unmakes prejudice." Do you agree, and, if so, why might this be true?
Tuesday, June 25, 2013 at 3:29am

english
Hey you :) Can you please read that letter to my host family? Can you maybe give me tips what I can add? what I don't have to say? And look up the grammer? Thank you Minnie Dear Host Family, My name is Minnie. I’m 21 years old, my birthday is on 2nd September. I study...
Wednesday, June 5, 2013 at 1:32pm

English 8R - HW CHECK (PLZZZ READ!)
Please read my essay to see if it's good. PLEASE LET ME KNOW IF THERE ANY OTHER DETAILS I COULD ADD! I REALLY want to get a good grade for assignment and this is my FINAL GRADE! Should the story of Anne Frank and the Holocaust be taught in Middle School? The story of Anne ...
Thursday, May 30, 2013 at 8:22pm

socology
10. What type of sociologist stresses a commitment to positively impacting society through sociology? Academic Applied Public Scientific 9. What are the five key social institutions that impact society? Economy, government, religion, education, and public health Education, ...
Wednesday, May 8, 2013 at 4:08pm

WorldHistory
How was the structure of the Church like that of the feudal system? Feudalism is based on three things: fief, fealty, and faith. Translation: land, loyalty, religion. So basically the Church was a very important part of feudal society because it owned tons of land throughout ...
Friday, May 3, 2013 at 4:26pm

english
11. All of the guests at the party partook in libations of all sorts to honor the hostess of the party. a meal of several courses *the pouring of drink as an act of respect the sharing of kind words when in a large group a form of gift giving that pays respect to a friend 12...
Monday, April 29, 2013 at 10:31am

Pages: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | Next>>

Post a New Question | Current Questions

Homework Help: Social Studies

Search
Members