Post a New Question

Health

Branches of Health

Recent Health Questions

Health
What are four nutritional an physical exercise goals?

health
factors that help maintain a healthy weight

Health Physics
1. Two blocks of mass 0.1 kg and 0.2 kg approach each other on a frictionless surface at velocities of 0.4 and 1 m/s respectively. If the blocks collide and remain together, calculate their joint velocity after the collision. 2. A cyclotron produces a 100-μA beam of 15-MeV ...

Health
What type of health hazard could occur by wearing jewelry while preping food?

World History
1. In 1964, a loose union of Palestine refugees led to the formation of the Palestine Liberation Organization (PLO) under Yasir Arafat. What was the aim of the PLO? A. Driving Israel from East Jerusalem B. Establishing a Pan-Arab League C. Evicting Israel from Palestine D. ...

health
A person should not drink at all if he or she is: A. 21 and over B. Jobless C. Breastfeeding D. None of the above I got D

health
Signs of a sleep disorder include? A. Trouble staying awake during the day B. Pauses in breathing during sleep C. Both A and B D. Coughing and sneezing

health
What is the Affordable Care Act? A. A program that allows people who are at higher risk for chronic diseases to gain free memberships to gyms and fitness facilities. B. A program that allows people who are at lower risk for chronic diseases to gain free memberships to gyms and...

domestic violence
why might it be necessary to remove a possible suspect right away from the scene and hold them involuntarily for evaluation at a mental health facility?

Health
How many bones is in an adult body???

health service management
Do you feel that benchmarking decreases creativity? Explain your answer.

fitness and health
which one of the following choices is the best option for a vegan snack?

health
________ a synthetic opiate that blocks the effects of heroin and eliminates withdrawal symptoms, has a proven record of success for people addicted to heroin

health
Skeletal muscles have an abundant supply of ________.

Vocabulary
1 many doctors believe that when sick people become (heartrending, despondent) over their health, it is more difficult for them to recover Ans ( despondent) 2 After receiving his paper marked with a big red D in his teacher's handwriting, the student sulked (despondently, ...

Math 11
I am really stuck at these 4 questions. Pls help: a) Two spheres of the same density have a ratio of 9 to 16 inches in surface area, If the small sphere weighs 15 kg what does the sphere weighs. Answer to the nearest 10th of KG. b) The ratio of the volume of two cubes is 216 ...

healthcare
Write a 700-1500 word paper that discussed the problems with health care among Latinos

reading
1. list three example of verbal irony and explain how each contribute to the suspense and sinister tone of the narrative *Verbal Irony - Fortanato toasts "to the buried that repose around us" *, “My dear Fortunato, you are luckily met.” However, he actually means that he ...

Statistics
The National Center for Health Statistics reported that of every 894 deaths in recent years, 25 resulted from an automobile accident, 185 from cancer and 309 from heart disease. What is the probability that a particular death is due to an automobile accident? 25/309 or 0.081 ...

health
Anabolic steroids promote growth of skeletal muscle and the development of male sexual characteristics in ________. A. Males only B. Females only C. Both males and females D. Children only

Health
Which would produce a greater number of Calories- a pound of lean meat or a pound of butter? Why is it so?

physical science
what is the importance of ozone in the stratosphere for your health?what will happen to us when ozone depletion becomes more serious?

health
________ is the most frequently reported bacterial sexually transmitted disease in the United States. A. Chlamydia B. Syphilis C. Herpes D. Gonorrhea It's not C.

health
Women with bacterial vaginosis may have ________. A. Burning during urination B. No obvious symptoms C. Abnormal vaginal discharge with an unpleasant odor D. Both A and C It's not C

health
In the United States, the highest reported rates of infection of gonorrhea are among sexually active ________. A. Teenagers B. Young Adults C. African Americans D. All of the above It's not B, i get it and was wrong. Please help

health
Which of the following accurately debunks the nutrition myth? Answer Are Grapefruit can help you lose weight A diet will help you lose 10pounds in 3days Eating a snack will cause you to gain weight Vitamins are important supplements while exercising Thank You

health
Thirty minutes of physical activity a day can improve your family and can help to bring you closer together Answer Are True False Thank You

health
If you do not experience some pain from your workout you are probably wasting your time Answer Are Myth Fact Thank You

health
About how many teenagers are in and out alcoholics Answer Are One million Two million Three million Half a million Thanks

health care
what is determinants of respiration?

health
Below are descriptions about the programs that are designed to help prevent suicide. Which statement is true? A. CBT because it teaches the skills needed to deal better with upsetting situations. B. DBT, sometimes called collaborative care management, uses a team approach. C. ...

Health
What causes depression? A. Genetic issues B. Biochemical issues C. There is no known cause D. Environmental issues

health
Cosmetic surgery is more likely to lead to disappointment if a person is ________. A. Seeking surgery with the hope of influencing a change in oneself B. Seeking surgery with the hope of influencing a change in someone else C. Seeking surgery with the hope of influencing a ...

health
The one area you can't control to reduce your chances of stroke, heart disease, or diabetes is

Health
Dr.Margo Maine suggests that people exercise for the three F's which include.

Health and Physical
6. Winston’s baseball team had the bases loaded in the last inning when his friend Freddie watched three straight pitches go by without swinging and was called out on strikes to end the game. How can Winston demonstrate responsible behavior in this situation? Ask the coach ...

health
Mothers who abuse cocaine during pregnancy are often ________. A. Prematurely delivered B. Have low birth weights C. Smaller head circumferences D. All of the above

Health and Physical
1. Melody enjoys playing team sports, such as baseball and soccer. Which organization would provide her the best opportunity to participate in these activities? Parks and recreation center********* Private school A local gym A faith based organization 2. Abner participates on ...

health
people living with HIV can have a longer and healthier life by ____

education
Teacher observations are vital to the promotion and maintenance of children's health status because: A. they provide a baseline of typical behavior and appearance of each child. B. teachers have primary responsibility for children's health care while they are attending school...

health
What is the best way to lose weight and keep the weight off?

HEALTH
Words and Definitions that go along with the std chlamydia?

Health
A swimmer would like to improve his time in the 100 yard freestyle race. After talking to his coach, he intends to focus on one critical element at the beginning of the race. This swimmer will try to improve his 100 yard freestyle time by improving his (1 point) Power of the ...

Chemistry for health science
Considering the neutralization reaction when nitric acid reacts with solid iron(II)carbonate. What is the minimum volume of 2.00 M HNO3 necessary to react completely with 1.06 kg of solid iron(II) carbonate, FeCO3 ?

scholarship essay excerpt
can someone edit this. It has to be short because my entire essay has to fit onto one sheet of paper. Sophomore year served as difficult as Freshman year,as my father’s disintegrating health following my mother’s death neglected to provide me a grace period after the loss ...

scholarship essay edit
can someone edit this? Throughout my life’s journey, I have come to attain two true passions - the first one being English studies. Since the very dawn of childhood, I have been known to bleed the calligraphic content of Gary Soto's brilliant poetry and breathe the splendor ...

Health
a boy notices a special needs student sitting by himself during recess. How can he get the student involved in a meaningful way? a- coach one of the teams b- be the all time referee c- the game be modified to allow for 2 goalies d- the game be played by regular rules so the ...

Statistics
1. A sports researcher gave a standard written test of eating habits to 12 randomly selected professionals, four each from baseball, football, and basketball. The results were as follows: Eating Habits Scores Baseball Players Football Players Basketball Players 34 27 35 18 28 ...

Payroll Accounting
Julie Whiteweiler made $930 this week. Only social security (fully taxable) and federal income taxes attach to her pay. Whiteweiler contributes $100 each week to her company's 401(k) plan and has $25 put into her health savings account (nonqualified) each week. Her employer ...

Health
There are ________ of muscles that are responsible for chewing movements or mastication.

matg
Kay is trying to decide between two job offers. The compensation package for job A includes 80% of the cost of a $300-per-month health insurance plan, 90% of the cost of a $40-per-month life insurance plan, a salary of $65,000 per year, and a 5% match on 401(k) contributions. ...

health
Drinking in moderation or not drinking at all will typically lead to? A. Weight gain B. Heart disease C. Weight loss D. High blood pressure

human resources
ABC science, concerned about higher and higher health care costs has decided to implement the following changes in their employment relationships with ABC employees: 1. Employees must stop using tobacco products and the company will immediately prohibit on site use of tobacco ...

health(MS.SUE)
1.D 2.A 3.D 4.B 5.C 6.C 7.B 8.A 9.D 10.D 11.B 12.A 1. Joey lifts a heavy backpack off the ground.as he lifts the backpack,he keeps his legs straight and uses his biceps and back muscles to lift.in your analysis of joeys's form,you conclude he needs to use his A. arm muscles ...

health
1.D 2.A 3.D 4.B 5.C 6.C 7.B 8.A 9.D 10.D 11.B 12.A 1. Joey lifts a heavy backpack off the ground.as he lifts the backpack,he keeps his legs straight and uses his biceps and back muscles to lift.in your analysis of joeys's form,you conclude he needs to use his A. arm muscles ...

stat
A physician routinely makes physical examinations of children. She is concerned that a three-year-old girl has a height of only 87.8 cm. Heights of three-year-old girls have a mean of 97.5 cm and a standard deviation of 6.9 cm (based on data from the National Health and ...

history
"Such is the Old Town of Manchester, and on re-reading my description, I am forced to admit that instead of being exaggerated, it is far from black enough to convey a true impression of the filth, ruin, and uninhabitableness, the defiance of all considerations of cleanliness, ...

Financing
A person is considering buying the stock of two home health companies that are similar in all respects except for the proportion of earnings paid out as dividends. Both companies are expected to earn $6 per share in the coming year, but Company D (for dividends) is expected to...

ENG 122
When using the BEAM style of evaluation, which of the following is UNLIKELY to occur? (Points : 1) Writers will probably meet all research needs. Writers will need multiple examples of all four kinds of sources. Any single source will probably feature more than one of the BEAM...

health
An example of a depression screening tool includes the ? A. Patient health Questionnaire B. Center for Epidemiologic Studies Depression scale C. Geriatric Depression Scale D. All od the above

Health (STD's)
I need a few words that I can put in my crossword puzzle that go along with Chlamydia... Can anyone help?

health care
I have to do a debate on breaking bad news medically. I have the con side to it. Can you recommend some sites

English
I'm writing a personal essay for an internship. Is everything in this essay clarified? Where can I expand? I don't know about you but I like living. And in order for me (and those who proceed me) to live a nice, long and happy life, we have to do something about the still ...

Health part 2
The walls of veins have the same three layers as the ________. A. Arteries B. Capillaries C. Tissue D. Soma

Health & P.E. pls check my answers!!!!!
hi, can someone pls check my answers asap!!??? 1.Select the community activity that is a healthy choice to promote fitness for all ages A.annual 5K fun run for charity*** B.annual state fair C.monthly movie in the park D.monthly laser light show at the planetarium 2.Reginald ...

psychology
A researcher strongly believes that physicians tend to show female nurses less attention and respect than they show male nurses. She sets up an experimental study involving observations of health clinics in different conditions. In explaining the study to the physicians and ...

health
How can communities and government help promote physical activity initiatives? A. Raise taxes B. Lower taxes C. Eliminate sidewalks D. Create walking trails

health
What is premature death? A. Dying before one’s self-projected age of death B. Dying at the average age of death for a specific population group C. Dying after the average age of death for a specific population group D. Dying earlier than the average age of death for a ...

Health Ethics
I have to write a 2 page cited paper on the pros and cons of confidentiality in the medical profession. I am having a hard time starting. Can you recommend websites on this topic

health
People who regularly engage in at least moderate intensity aerobic activity have a significantly lower risk of developing ________ than do inactive people. A. Type 2 diabetes B. Lung cancer C. Hip fractures D. Breast cancer

health
whos on here for ashworth.?

health
Which one of the following items should be included in a personal contract? A. A sample contract from another person B. The stage of change when you finish C. The time of day you begin your plan D. The opinion of related specialists and experts

health
Posture, ________, is maintained as a result of muscle contraction.

PLS HELP NUTRITION
IRON DEFICIENCY ANEMIA PLEASE GIVE ME SOME IDEAS:) I HAVE MANY LINKS ALREADY Identify a government policy or health information that would have resulted from research of this condition or been developed to prevent this condition. How effective are the marketing messages/public...

Food and Nutrition
IRON DEFICIENCY ANEMIA PLEASE GIVE ME SOME IDEAS:) I HAVE MANY LINKS ALREADY Identify a government policy or health information that would have resulted from research of this condition or been developed to prevent this condition. How effective are the marketing messages/public...

Food and Nutrition
IRON DEFICIENCy ANEMIA: a)Identify factors that have contributed to the condition (social; geography; etc.) b) Describe factors (including diet and nutritional needs) that aid in the prevention and/or treatment/management of the health condition and explain how.

English
Which of the following is an example of an internal conflict answers are, Joel sees a friend cheat on a test and must decide whether or not to tell, Sophie takes a carpenter course and the male instructors is rude and unhelpful, Kyle rescue an abused horse and struggle to ...

english
28. Which of the following is an example of an internal conflict? (1 point) A)Joel sees a friend cheat on a test and must decide whether or not to tell. B)Sophie takes a carpentry course, and the male instructor is rude and unhelpful. C)Kylie rescues an abused horse and ...

health
What are the reasons for the rapid emergence of AIDS as a worldwide epidemic?

health
Where in the world have there been polio outbreaks in the last year?

health
Where in the US have there been measles outbreaks in the last year or two? What was the source of the outbreak?

health
Where in the US is rabies endemic in animals? Have there been any cases of human rabies in the last year or two?

Health
As mixed-doubles teammates in tennis, Kara and Tran are trying to devise their best strategy against an opponent that has two excellent servers but his physical fitness level is not as good as Kara and Trans. How can Kara and Tran use their superior cardiovascular endurance to...

Health
Explain how homelessness is a health-related social issue.

help me with this language arts.
Multiple Choice Vocabulary 1. Another word for buoyed is (1 point) tired. bothered. lifted. 2. If someone is an optimist, he is generally (1 point) happy. distant. outgoing. disappointed. 3. Something that is nutritious is (1 point) hard to find. good for you. bad for you. ...

health care law and ethics
I have to wtite a 2 page paper regarding the pros and cons of confidentiality. I am having a hard time find websites to help. Can you recommend any

Personal Dimensions of Education
Which is the correct form of the verb provided to correctly complete the sentence. A high percentage of student population in the College of Health and Behavioral Sciences _____ planning to obtain an internship in the hospital while completing their degree. 1)is 2)are

Health/Writing
So I'm writing a story about a guy who gets brain tumor because of a car accident. I know it may be a stupid question, but how can someone retrieve tumor in such a situation? Or where can radiation, enough to give cancer, be found. Maybe a place or a truck or something that ...

Health
10. Which of the following sentences should not be used in "I" messages? (Choose 2) A) You make me feel humiliated when you criticize me. B)It's hard for me to think clearly when you are singing. C)I would like us to leave on time in the future. D)I do not like it when you ...

Ethics
1. Those things that we hold to be worthwhile and worth pursuing, such as freedom, happiness, and health, can be thought of as: A. virtues. B. values. C. vices. D. obligations. is it B 2. Which of the following would NOT be an example of a moral value? A. Happiness B. ...

Health
While taking medications, people with HIV______

Language Arts
These Questions Are Relating To the Story "In Praise of Companion Animals" 14. Which of the following statements from the editorial uses reason to persuade the reader? A. First of all, a pet is good for your health. B. They give love without reservation. C. It needs your love ...

Physical Education
I have to da a 10 page paper on Integration of health and physical education in curriculum. I need help finding 10 journal articles that are peer-reviewed, current trends and political background. Help please???

math
Last spring Steve joined a health club. The club charges a one-time enrollment fee of $150.00 plus a $25.00 monthly fee. Which of the following best represents the rate of change in this situation?

Health
Some examples of diseases/illnesses caused by bacteria?

mental health
what treatment options are used to assist patients with anxiety disorders?

Research Project: Anatomy & Physiology 1
Could someone read this paper and tells me if this is good or do I need to change some stuff: Introduction: ALS is distinguish by insistent collapse of both upper motor neurons (UMN) and lower motor neurons (LMN) leading to progressive muscular paralysis and death usually ...

Health/PE
I am completing a project for PE/Health and I am stuck. Can you help me? The problem is below: Choose any eight that stretch different parts of your body. Be sure to balance your body by stretching opposite body parts. For example, if you stretch your chest, stretch your back ...

math
Ali and her friend handed out nutrition pamphlets at the health fair. they were given 560 pamphlets and they handed out 35% of them. How many pamphlets were left at the end of the health fair?

Statistics
As part of studying the relationship between mental and physical health, you obtain the following heart rates: 73 72 67 74 78 84 79 71 76 76 79 81 75 80 78 76 78 In terms of differences in heart rates, interpret these data using the following: (a) the range, (b) the variance, ...

  1. Pages:
  2. <<Prev
  3. 7
  4. 8
  5. 9
  6. 10
  7. 11
  8. 12
  9. 13
  10. 14
  11. 15
  12. 16
  13. 17
  14. 18
  15. 19
  16. 20
  17. 21
  18. Next>>

Post a New Question