Friday
July 29, 2016

Homework Help: Foreign Languages: Latin

Recent Homework Questions About Latin

Language arts plz help
1. The poet uses all of the following in "Annabel Lee" except (1 point)alliteration. simile. repetition. rhyme. 2. Which of the following best shows that the speaker is still deeply in love with Annabel Lee? (1 point)The speaker explains that he and Annabel Lee were...
Tuesday, April 29, 2014 by gabe

Social Studies
Can somebody please check my answers? Thank you :) 1. Which is a key factor that affects the climate of mountainous Latin America? a. snow b. El Niño c. elevation ** d. sea breezes 2. Which statement best describes the economies of Central America? a. Central America&#...
Thursday, April 24, 2014 by Nicole

World History
1. In 1964, a loose union of Palestine refugees led to the formation of the Palestine Liberation Organization (PLO) under Yasir Arafat. What was the aim of the PLO? A. Driving Israel from East Jerusalem B. Establishing a Pan-Arab League C. Evicting Israel from Palestine D. ...
Friday, April 11, 2014 by Rebecca

i need help with this 6th grade world history
1. What effect did the Punic Wars have on small Roman farmers? A. grains from conquered lands drove down grain prices. B. grains from conquered lands drove up grain prices. C. New strains of grain from conquered lands helped them thrive. D. The lack of grain from conquered ...
Monday, March 31, 2014 by Cierra

Language Art (Please Check)
1.A 5.The word evacuate comes from the Latin root vac which means to empty. What word that contains this root means not occupied? A. vacuum B. vacation C. vacant D. evacuee
Thursday, March 20, 2014 by matt

social studies
1.D 2.B 3.B 4.A 5.C 6.A 7.D 8.B 9.B 10.C 1. why do most people live in the western part of colombia? A. to enjoy the cooler climate of the mountains B. to be closer to the border with venezuela C. to live along the pacific coast D. to benefit from the country's lush rain ...
Monday, March 17, 2014 by Kayla

English
The Latin prefix sub -means ? answers are under, secretive, above, none of the above thanks
Wednesday, March 5, 2014 by snow

social studies
In 1846, the population of San Francisco, California, was only 200. By 1852, the city's population was 36,000. Which contributed the most to San Francisco's population change? (5 points) The Gold Rush The Mexican-American War The Monroe Doctrine The Trail of Tears 2. ...
Tuesday, February 25, 2014 by Jenna

social studies
In 1846, the population of San Francisco, California, was only 200. By 1852, the city's population was 36,000. Which contributed the most to San Francisco's population change?  (5 points) The Gold Rush The Mexican-American War The Monroe Doctrine The Trail ...
Sunday, February 23, 2014 by Christian

geography
1-20 can you please check my answers marked with *** which of the following were the main proponents of NAFTA? a. labor unions b. human rights groups c. environmentalists ***d. large corporations in the 1950s 40 percent of the u.s workforce was engaged in manufacturing by the ...
Friday, February 14, 2014 by cali

History
1. Outside of Europe, the major scenes of battle in the Seven Years War were: A. North America and Africa. B. Central America and India. C. India and North America. D. Latin America and Africa. is it C 2. Which of the following statements is an accurate depiction of the nature...
Monday, February 10, 2014 by Any

Business-Need help!
1. Regarding Mexico's Porfirio Díaz, which statement is true? A. He enacted laws that favored wealthy elites. B. He overthrew the Mexican Revolution of 1910. C. He freed many peasant farmers from debt peonage. D. He reformed the hacienda system. 2. In the 1840s, the...
Wednesday, January 15, 2014 by Sarah

Latin
Can you translate these? Raeda ad urbem nunitius festinat. Pueri canibus puellas petunt. With the Ablative of Means or Instrument Practicce
Monday, January 13, 2014 by Lana Del Rey

history
6. The only country in Southeast Asia to maintain its independence was A. Cambodia. B. Siam. C. Vietnam. D. Java. 7. While imprisoned, Hitler wrote Mein Kampf. In this work, he laid out his views on all the following, except A. an alliance with Italy. B. Germany's need ...
Thursday, January 9, 2014 by Anonymous

health
help, check my answers pls!!! asap!! 1. The ability to perform a movement within a short period of time is known as (1 point) agility power reaction time speed 2. In order to do a backflip in the middle of his hip-hop dance routine, Terrance has to generate enough force for ...
Monday, January 6, 2014 by TTR+S<3

latin
latin rootfor
Monday, January 6, 2014 by lewis

Need help World Geograpy
3. Among the northern Andean countries strongly involved in the illegal coca and drug trade, __________ is now the predominant coca producer. A. Colombia B. Bolivia C. Peru D. Ecuador Student Answer: C Answer: Incorrect Reference: 6. Which of the following statements about the...
Friday, January 3, 2014 by sue

World Geograpy
1. Which of the following were the main proponents of NAFTA? A. Environmentalists B. Human rights groups C. Labor unions D. Large corporations 2. Which of the following is the primary subsistence crop in Latin America? A. Potatoes B. Beans C. Corn D. Wheat 3. Among the ...
Thursday, January 2, 2014 by Sandy

Please help quickly! Social Studies
Please check my answers What was the constitutional issue decided in McCulloch v. Maryland? (Points : 1) Whether the federal government could raise revenue for internal improvements The extent to which states and the federal government shared jurisdiction over commerce <-- ...
Sunday, December 22, 2013 by Anonymous

Geography help
which identifies one culture factor that unites the people of Latin America? A. they are citizens of the same country B. most are roman catholic c. most speak English and Arabic D. they were once ruled by the same powerful emperor
Thursday, December 19, 2013 by Anonymous

history
who demanded the latin american countries keep their financial affairs on order or at risk intervention by the united states
Sunday, December 15, 2013 by Denise

World History
1)Which cities were the leaders of the two Christian religions? 2)What body of water touched Latin,Eastern Orthodox and pagan lands? 3)In what place would you anticipate a major effort by Latin Church to expand its influence?Why?(according to the map of Christianity in Europe ...
Tuesday, December 10, 2013 by Anonymous

Latin America/North America
The alternative for America agreement of the early 2000s is primary aimed to
Sunday, December 8, 2013 by Monica

history
What body of water touched Latin,Eastern Orthodox and pagan lands?
Friday, December 6, 2013 by Anonymous

Social Studies
This is for a Latin class, but as it has nothing to do with the language, it is more of a social studies question. For homework we had to complete a project on the Roman Empire. One part was to find all of the provinces, label them on a map, find the year they became a ...
Sunday, December 1, 2013 by Megan

History
1. In 1916, Woodrow Wilson ordered General John J. Pershing to lead U.S. troops into Mexico to capture A. Francisco Madero. B. Victoriana Huerta. (C. Pancho Villa.) D. Porfirio Diaz. 2. The last of Wilson's Fourteen Points called for (A. the creation of a League of Nations...
Tuesday, November 12, 2013 by an

law and ethics in allied health
mens rea is latin for a.let the master answer b.the guilty mind c.the thing speaks for itself d.the guilty act my answer is b
Sunday, November 10, 2013 by susue

us history
Why were the British more successful than the Spanish in colonizing North America? Select one: a. They found more gold. b. They had a stronger military. c. They attracted more immigrants. d. They bonded with Native American populations. On the heels of repealing the Stamp Act...
Saturday, September 28, 2013 by john

Geography (Ms. Sue)
1). Which groups have argued that the income gap presents a moral issue? A: The Catholic Church and other religious faiths have argued that the income gap presents a moral issue. 2). What is the basic economic dilemma confronted by poor people in Latin America? A: The basic ...
Friday, September 27, 2013 by Anonymous

Geography (Ms. Sue)
How might the overall population densities of the Latin America's landmass and population to those of the United States compare?
Monday, September 23, 2013 by Anonymous

Geography (Ms. Sue)
1). What Caribbean island is rich in natural gas, and what impact has this land on the economy? 2). What is the dominant vegetation of the Amazon river basin? 3). What is the main disadvantage of the slash-and-burn method of growing crops? 4). What is the main disadvantage of ...
Saturday, September 21, 2013 by Anonymous

Geography (Ms. Sue)
How have humans changed the environment in Latin America to make it more suitable for agriculture? My answer: Humans have burned forests to clear land for planting and diverted streams to irrigate crops. They have also raised fields in swampy areas and carved terraces out of ...
Friday, September 20, 2013 by Anonymous

Geography (Ms. Sue)
What are two reasons for the variety of climate and vegetation found in Latin America? My answer: This variety of climate and vegetation is due to several factors. First, Latin America spans a great distance on each side of the equator and there are large changes in elevation ...
Friday, September 20, 2013 by Anonymous

Geography (Ms. Sue)
What is the relative location of landforms in Latin America?
Friday, September 20, 2013 by Anonymous

Geography (Ms. Sue)
1). Where are most of the high-land climate zones located? 2). What vegetation characterizes the Amazon River basin? 3). What types of climate zones are found in Latin America? My answers to these questions are the following: 1). Most of the highland climate zones are located ...
Thursday, September 19, 2013 by Anonymous

Geography
What are the regions of Latin America?
Thursday, September 19, 2013 by Anonymous

Geography (Ms. Sue)
1.) What types of landforms are found in Latin America? 2). What is their relative location? My answer: 1.) Latin America's landforms include highlands, lowlands, mountains, and plains. 2). ?
Thursday, September 19, 2013 by Anonymous

Latin
Puer matrem laeti videt.
Sunday, September 15, 2013 by Bryce

Latin 1 Infinitives
Can someone please give me basic sentences to translate and identify the infinitive? Im struggling with these.
Monday, September 9, 2013 by Bryce

Latin
Do these make sense for beginner sentences? Umbra terret Puellam The ghost scares the girl* Puella conspicit puerum The girl catchs sight of the boy*
Friday, August 30, 2013 by Bryce

Latin Practice
Will you please give me extremely basic sentences that I have to translate into Latin using direct objectums?
Thursday, August 29, 2013 by Bryce

Latin Practice
Can someone give me some singular to plural and plural to singular basic sentences that are both masculine and female for me to try? I can only do really basic sentences like: The boys are slaves. The boys are roman The girls are in the fields Marcus and Sextus are happy. ...
Friday, August 23, 2013 by Bryce

Latin, for Bryce
I don't know what "viri defessus" means. Here's why -- "defessus" is the masculine, singular, nominative form of the adjective meaning "weakened." In here (http://econrad.net/latin/), go into the first and second declension sections. The ...
Thursday, August 22, 2013 by Writeacher

Latin Practice
Can you give me some basic sentences that I can turn masculine plural and singular and vice versa? Like, The man was tired. The man walked in the fields slowly. etc.
Thursday, August 22, 2013 by Bryce

Latin
this is very basic latin. does this make sense? The question: Estne Marcus Servus? My Answer: Minime! Marcus non est servus quod est puer romanus. Its supposed to say no! Marcus is not a slave because he is a roman boy.
Wednesday, August 21, 2013 by bryce

Beginner latin
Can someone please give me five or four basic/beginner sentences that contain plural and singular words so I can translate them and you see if they are right? I have a test over grammar tomorrow, I can do sentences like: The girls were running through the fields. etc
Monday, August 19, 2013 by Bryce

Latin
Im confused about verbs in latin. Like for instance if the sentence was The girl is running. Would it be translated: Puella currit. Do I not include the is in there? Aka est in latin?
Monday, August 19, 2013 by Bryce

Geography
Which of the following statements about Southern South America is true? A. Paraguay is the smallest country of the subregion. B. Influence of Roman Catholicism has sharply declined in Argentina. C. The Argentine economy was devastated by the end of 2001 due to multiple ...
Thursday, July 11, 2013 by Anonymous

Cult Anthro
Running amok (murderous raging) in Malaysian culture susto,spirit attack in Latin America,and fright in Carribean are example of what
Monday, July 1, 2013 by Sylvia

World History
1. The purpose of American and European imperialism in the Pacific was mainly to gain. A. markets fro manufactured products B. coaling stations and naval bases C. sources of raw materials D. places for surplus population I said C. 2. The development of antiseptics during the ...
Friday, May 17, 2013 by Eri

language arts
1. The word centuries contains the Latin root cent-, meaning "hundred." Which of the following words contains the same root? center accent decent percent 2. The word mark is an Anglo-Saxon word meaning "boundary." Which of the following words does NOT ...
Monday, May 13, 2013 by Delilah

Language Arts
The word survivor comes from the Latin root vivere, meaning "to live." Which of the following words does not share the same origin? (1 point) vivid revive divide vitality My Answer: 1)C Is this correct?
Sunday, April 28, 2013 by Gabby

English
Can somone check if my sentences on Owen's poem "Dulce and Decorum est" are correct? Thank you very much The title of his 1917 poem Dulce et Decorum Est translates to “It is sweet and right” – a direct quotation from Ode, written by Latin poet ...
Wednesday, April 10, 2013 by John

7th Grade Language Arts
4. The Latin word alius means "other." Which of the following words contains this root? (1 point) alien alight alike alignment 5. The Anglo-Saxon root sla- means "to strike." Which of the following words does not share this root? (1 point) slap slaughter ...
Thursday, April 4, 2013 by Gabby

7th Grade Social Studies
1. Which of the following are accomplishments of the Incas? (1 point) pyramids floating gardens hieroglyphics roads and aqueducts 2. All of the following contributed to the Spanish victory over the Aztecs except (1 point) disease wiped out many of the Aztecs. native Americans ...
Tuesday, April 2, 2013 by Anonymous

7th Grade Social Studies
1. Mexico's Central Plateau is an important region because (1 point) it is a mountainous region where few people live, but minerals are mined. most of the country's people live there. it is a place where active volcanoes and earthquakes make life difficult. it has a ...
Saturday, March 30, 2013 by Anonymous

English
1. Read the sentence from paragraph 1 below. It looms menacingly over the road from the roof of a farmhouse, a flying reptile with a seven-foot wingspan. Which of the following correctly describes this sentence? A. Simple sentence B. Complex sentence C. Compound sentence *D. ...
Friday, March 29, 2013 by Cassie

latin
translate to good enMonete, custodes, militem infelicem. Apud viros avaros hodie est.
Wednesday, March 6, 2013 by missy

Soc. Studies - Help please
2nd time asking this question - need further clarification - please What was the outcome of the Alliance for Progress? A.Americans opposed Kennedy’s policies. B.Relations between the United States and Latin America improved. C.Relations between the United States and Latin...
Tuesday, March 5, 2013 by cassie

Soc. Studies
What was the outcome of the Alliance for Progress? A.Americans opposed Kennedy’s policies. B.Relations between the United States and Latin America improved. C.Relations between the United States and Latin America did not improve. D.Tensions increased between the United ...
Monday, March 4, 2013 by Cassie

Latin
Check my translations please! 1. Aeneas was ordering the men to run. Aeneas viros currere iubebat. 2. The pretty queen persuades the Trojan to stay. Regina pulchra Troianum manēre persuadet. 3. A tyrant is not able to give freedom to the people. Tyranni populo liberitatem...
Tuesday, February 26, 2013 by Anonymous

World Geography
Latin America and North America 1. The _______ were responsible for the forced migration of more people from Africa than any other colonial power. A. Portuguese B. Dutch C. Spanish D. British 2. Regarding tropical rainforests, the term evapotranspiration refers to the fact ...
Tuesday, February 19, 2013 by Dale

World history; Check:P
1.What was the significance of the Twelve Tables? The Twelve Tables were significant because they were an early example of written law displayed publicly for all who could read them. They were later used as the laws for Rome. "The Twelve Tables established the idea that ...
Tuesday, February 12, 2013 by Unknown

World history; Check:P
What is the significance of the twelve tablets The Twelve TABLES were significant because they were an early example of written law displayed publicly for all who could read them, another example being Hammurabi's Code What measures did the government take to distract and ...
Monday, February 11, 2013 by Unknown

Social Studies
26.The oil industry in Mexico is owned by the People or GOvernment Government 27.Many production companies have built facilities in Latin America because of Cheap labor or no taxes no taxes? 28.Who was the first president in 70 years that was not a member of the Institutional ...
Thursday, February 7, 2013 by Jerald

Social Studies
14.What did Hernan Cortes do for Spain in 1521? Conquered the Aztec or Fought the Inca Conquered the Aztec? 15.Which country borders both the Pacific Ocean and Caribbean Sea? Cuba or Panama Panama? 16. People that live in the Amazon Rainforest may lose their homes because of ...
Thursday, February 7, 2013 by Jerald

Social Studies
1. Rivers that flow into larger bodies of water are called Tributaries or creeks Tributaries 2.Most of Latin America lies within a climate region called the Dry Zone or Tropical Zone Tropical Zone 3.The weather phenomenon El Nino is caused by Earthquakes or Ocean Currents ...
Thursday, February 7, 2013 by Jerald

Physical Geography of Latin America
What has the most natural resources, including rain forests and minerals.
Wednesday, February 6, 2013 by Allana

Latin Help Please
These sentences have something to do with ablative of agent but I cannot figure them out. Quid ab his maleficiis sceleris abesse videtur? What wrong crimes...??? Erunt etiam altera bella atque iterum ad Troiam magnus mittetur Achilles. They were
Wednesday, January 30, 2013 by Lia

American Gov't
The president's role in foreign policy increased largely because: A. Congress proved so inept in foreign affairs that the American people demanded a change. B. America became more of a world power. c. of the need to coordinate national economic policy and foreign policy, a...
Monday, January 28, 2013 by Suzy

science
What are the orgin names for these abbreviation? in latin Au-gold ag-sliver sn-tin hg-mercury pb-lead k-potassium w-tungsten fe-tron
Thursday, January 17, 2013 by tom

history
please help me with this!!!!!! 13. Which statement below would an Islamist be most likely to agree with? (Points : 3) All aspects of society—political, legal, economic, social, and cultural—should be guided by strict Muslim teaching. If people of the Muslim world ...
Friday, January 11, 2013 by Matt

VERY URGENT!!!
Large numbers of people have moved from rural areas to urban areas in Asia, Africa, and Latin America because (1 point) they want to live life at a slower pace. there are often few jobs and a shortage of land to farm in the countryside. conditions in large cities are very ...
Tuesday, December 18, 2012 by Gabby

US History
18. Which U.S. president made the following proposal? "A general association of nations must be formed under specific covenants for the purpose of affording mutual guarantees of political independence and territorial integrity to great and small states alike." (...
Tuesday, December 18, 2012 by Isabella

MORE LANGUAGE ARTS URGENT
Because she wants to go to medical school, Becky will need to take extra science classes, and she also wants to learn Latin. The sentence above is a A. compound sentence. B. complex sentence. C. compound-complex sentence. D. simple sentence. I think..... it's A.... or C I ...
Tuesday, December 18, 2012 by Gabby

Social Studies - URGENT
Using the five themes of geography, which theme best illustrates each statement: Location, character of place, human-environment interation, movement or region. 1. Islam spread to Eastern Europe from Southwest Asia 2. The Scandinavian countries share common influences from ...
Sunday, December 16, 2012 by M

American History
1. Believing that truth is what works for actual real people, Harvard psychologist William James developed the philosophy of (A. pragmatism.) B. social progressivism. C. radical progressivism. D. social idealism. 2. Which of the following was true of Secretary of State William...
Wednesday, November 14, 2012 by Andrea

latin
what is a derivative of regina
Wednesday, November 7, 2012 by maureen

social studies
The _______ demanded that Latin American countries keep their financial affairs on order or risk intervention by the United States.
Friday, October 26, 2012 by Anonymous

LATIN
Obey the divine law and tell us the truth now! I need help translating these into Latin please
Tuesday, October 23, 2012 by Andy

Math
One fourth of class takes French. One half takes Latin One third as many take Japanese as Latin students. There are 8 students taking Japanese. ***no students take more than one language How many students take French?12 How many students take Latin? 24 How many students ...
Monday, October 15, 2012 by Meagieting

LATIN
How do I say "belong to" in Latin?
Thursday, October 11, 2012 by Dee

LATIN
Filio meo multi amici erunt I have trouble understanding what this means exactly. This is all I have as a literal translation My brother many friends there are/ they are
Thursday, October 11, 2012 by Dee

South America
Amok (murderous raging) in Malaysian culture, susto (e.g., spirit attack) in Latin America, and fright in Caribbean Creole are all examples of
Monday, October 8, 2012 by Anonymous

Latin
I need help in translating these sentences (lazy) The master's son used to give money to men in front of the temple. We will praise the Romans, for their fame is great. Will you help the sick women? Report the news to the sailors now. For a long time, the queen did not ...
Thursday, October 4, 2012 by Beth

Latin
Urgent Help - I need to translate this sentence into Latin There is nothing new under the sky
Thursday, October 4, 2012 by Beth

latin
English to latin translation needed. Friends, hurry to our house now.
Wednesday, October 3, 2012 by Dee

anthropology
Amok (murderous raging) in Malaysian culture, susto (e.g., spirit attack) in Latin America, and fright in Caribbean Creole are all examples of____
Sunday, September 30, 2012 by tiffany

English
A(n) ____ will be sent to all our representatives in Latin AMerica advising them how to handle the problem libel None of us could figure out how the ____ magician had managed to escape from the trunk submerged in the tank of water ingenious?
Tuesday, September 11, 2012 by Jerald

English
A(n) ____ will be sent to all our representatives in Latin AMerica advising them how to handle the problem ingenious? Some of lifes rewards are ____ others are a long time coming instantaneous None of us could figure out how the ____ magician had managed to escape from the ...
Tuesday, September 11, 2012 by Jerald

history
The _______ damanded that Latin American countries keep their financial affairs on order or risk intervention by the United States
Tuesday, September 4, 2012 by jerry

ANT
Amok (murderous raging) in Malaysian culture, susto (e.g., spirit attack) in Latin America, and fright in Caribbean Creole are all examples of
Tuesday, August 28, 2012 by rosa

Art
Thank you, Writeacher. Here is the last part of the same summary. Could you please check it? 1) The names of the ingredients are reported using an international code, INCI which is the same for all EU countries though it is also used in other countries, for example USA, Russia...
Saturday, June 9, 2012 by Mike

History
Under Franklin Roosevelt's Good Neighbor policy, A. the Platt Amendment was rescinded. B. the collective security among the nations of the Western Hemisphere declined. C. American commerce with Latin America increased, but only slightly. D. Cordell Hull favored continued ...
Wednesday, June 6, 2012 by Abby

geography
Taken as a whole, what would you say is the single most pressing problem found in Latin America or South America? What possible solutions can you develop? My Answer: In my opinion, the most pressing problem would have to be the management of poverty. South America is a huge ...
Monday, June 4, 2012 by Maria

Geography
Taken as a whole, what would you say is the single most pressing problem found in Latin America or South America? What possible solutions can you develop? My Answer: In my opinion, the most pressing problem would have to be the management of poverty. South America is a huge ...
Monday, June 4, 2012 by Sasha

world geography
when did most latin american countries gain their independance? a. the 1600s b. the mid-1700s c. the 1800s d. the early 1900s
Tuesday, May 29, 2012 by natasha napier

world geography
some latin america countries need debt relief: a. from other countries to carry out economic programs b. because such a large segment of their population is poor c. because their economies are doing so well d. but have too good credit rating with international banks
Tuesday, May 29, 2012 by natasha napier

Economics
Suppose you are the leader of a small country with a developing economy in Latin America. You want your country to have a greater voice in the global economy. What organization should you join? A. World Trade Organization B. International Monetary Fund C. Group of 20
Tuesday, May 15, 2012 by Anonymous

English
I urgently need you to check these sentences on the present perfect. Thank you. 1) I've just come back from the studio where we were rehearsing/practising(exercising/trainin​g are mistakes?).Is "we practised" possible? 2) I still haven't spent my time ...
Tuesday, April 17, 2012 by Matthew

  1. Pages:
  2. <<Prev
  3. 1
  4. 2
  5. 3
  6. 4
  7. 5
  8. 6
  9. 7
  10. Next>>

Homework Help: Foreign Languages