Post a New Question

5th math

posted by on .

jim can pack a bag of groceries in 6 seconds how many can be packed in 15min

solve as a fraction division problem to answer the question?

Would it be 25?

  • 5th math - ,

    15 min * 60 sec/min = 900 sec
    900 sec/6 sec = 150 bags

    check
    150 bags * 6 sec ea bag = 900 sec = 15 min

  • 5th math - ,

    15 minutes = 60 * 15 = 900 seconds

    900 / 6 = 150 bags in 15 minutes

Answer This Question

First Name:
School Subject:
Answer:

Related Questions

More Related Questions

Post a New Question