Sunday
September 21, 2014

Homework Help: English

Posted by Carrie on Monday, September 1, 2008 at 9:34pm.

4. In "The New Colossus," the Statue of Liberty is compared to alan
A. European queen.
B. mother.
C. immigrant
D. door

7. Describing the chariot that bears the human soul as "frugal" is an example of A. paradox.
B. denotation.
C. epiphany.
D. realism


9. Who is the speaker in Sandburg's "Grass"?
A. A conductor
B. A passenger
C. The grass
D. Napoleon


10. Which one of the following poems depends heavily on the use of allusion for effect?
A. "God's Grandeur"
B. "Do Not Go Gentle into That Good Night"
C. "Grass"
D. "Death, Be Not Proud"


12. Which poet, who seems be using iambic pentameter, bends the meter most?
A. Emily Dickinson
B. John Donne
C. Gerard Manley Hopkins
D. Emma Lazarus


13. Which one of the following elements is characteristic of the poem "Richard Cory"?
A. Surprise ending
B. Blank verse
C. Lack of rhyme scheme
D. Sonnet form


14. Which one of the following poems is an English sonnet?
A. "The Red Wheelbarrow"
B. "Stopping by Woods on a Snowy Evening"
C. "Into My Own"


17. In "Death, Be Not Proud," the speaker is addressing his words to
A. his father.
B. an old man.
C. Death
D. God.

18. What is the rhyme scheme in "How Ooth the Little Crocodile" on page 29 of Great Short Poems?
A. AABB CCOO
B. ABBA ABBA
C. ABAB ABAB
D. ABAB COCO

19. Which one of the following poems is written in free verse?
A. "Grass"
B. "There Is No Frigate Like a Book"
C. "Death, Be Not Proud"
D. "God's Grandeur"

20. Which one of the following lines is written in iambic pentameter?
A. "I lift my lamp beside the golden door"
B. "When the proofs, the figures, were ranged in columns before me"
C. "Not that the pines are darker there"
D. "And sorry I could not travel both"



my answers

4. b 7. d 9. a 10. b 12. b 13. d 14. b 17. c 18. b 19. c 20. c

Answer this Question

First Name:
School Subject:
Answer:

Related Questions

poetry/ english - 4. In "The New Colossus," the Statue of Liberty is compared to...
poetry/ english - 4. In "The New Colossus," the Statue of Liberty is compared to...
literary - 1. Hopkins’s use of “seared,” “bleared,” and “smeared” is an example ...
Poetry, Part 2 - 1. Hopkins’s use of “seared,” “bleared,” and “smeared” is an ...
literature - 1. Hopkins's use of "seared," "bleared," and "smeared" is an ...
Geometry - You purchased a scale model of the Statue of Liberty. The scale is 1:...
English - Read the lines from Shelley's "Ode to the West Wind." O thou Who ...
English - For the poem below named the new colussus i have to define what the ...
math - Manday read that the arm of the Statue of Liberty is 42 ft long. She ...
english - In the sentence Rosie sang in the play about the Statue of Liberty. ...

Search
Members