Thursday
March 23, 2017

Post a New Question

Posted by on Tuesday, May 20, 2008 at 6:10pm.

please see if I am right thanks

Mary bought four shirts for $ 22.00 each, a pants suit for $212.00 and dress shoes for $85.00 Her sales tax is 6 % what is the total of her bill ?


$22 x 4 = $88.00

$88.00
$212.00
+ $ 85.00
-------------------------------------
$ 385
x 0.6 %
--------
$23.10
+$385.00
-----------------
$408.10 408.10

  • Math please check answer - , Tuesday, May 20, 2008 at 6:13pm

    4*22=88+212=300+85=385
    so... 385*0.6=23.10

    Total=408.10

    You are correct.

Answer This Question

First Name:
School Subject:
Answer:

Related Questions

More Related Questions

Post a New Question