wow

Most popular questions and responses by wow
  1. English

    If you were adjusting your reading rate to suit your purpose, how would you read lines 29-30 from A Surprising Point of View? A.) Quickly, to create the feeling of the conversation**** B.) Slowly and carefully C.) Quickly, to pass over unimportant

    asked on May 3, 2017
  2. MATH

    Which solid figure has 5 faces, 5 vertices, and 8 edges. Triangular pyramid Rectangular pyramid Pentagonal pyramid*** Triangular prism

    asked on May 8, 2017
  3. Social Studies

    Drag each idea to the thinker that would agree with it the most. Ideas can be used once or not at all. The power to rule a country is given by God alone, and the monarch should be treated as God's chosen representative. People have rights as soon as they

    asked on November 19, 2018
  4. GEOMETRY

    1.) Estimate the value of √ 52 to the nearest whole number: A. 9 B. 8 C. 7*** D. 6 2.) Identify all sets to which the number 3.1214122144...belongs A. rational number B. irrational number*** C. integer, rational number D. whole number, integer,

    asked on May 3, 2017
  5. biology

    What connections can you identify between the metric units for length and volume length x length x length = cubic length. That is cm x cm x cm = cubic centimeters or m x m x m = cubic meters. That is length used to measure the sides will provide a volume.

    asked on September 25, 2006
  6. Math

    Identify al the sets to which the number 3.1214122144...belongs. A.) Rational** B.) Irrational C.) Integer, Rational D.) Whole number, Integer, Rational

    asked on May 4, 2017
  7. MATH

    If a spinner is spun twice what is the probability that the arrow will stop ona vowel both times? Letters are: T, A, D, U, P,I A. 2/9 B. 1/4 C. 1/3*** D. 11/36

    asked on May 11, 2017
  8. math

    Suppose you are driving to vist a friend in another state. You are driving 65 miles per hour. You must drive 520 miles total. If you have already driven 195 miles, how long will it take you to reach your destination?

    asked on April 2, 2018
  9. MATH

    1. A yogurt shop offers five different flavors of frozen yogurt and thirteen different toppings. How many choices are possible for a single serving of frozen yogurt with one topping? 70 56 18 65** 2. Prestige Builders has a development of new homes. There

    asked on May 11, 2017
  10. science help plzzz

    Which of the following best describes an atom? A protons and electrons grouped together in a random pattern B protons and electrons grouped together in an alternating pattern C a core of protons and neutrons surrounded by electrons D a core of electrons

    asked on January 28, 2019
  11. Math

    Which of these is an irrational number. A. √150 B. √441 C. √200 D. √250 Ok I worked it out like this √150= 12.24 (12) √441= 21.07 (21) √200= 14.14 (14) √250= 15.81 (16) Ok I can't figure this out. What exactly does rational and irrational

    asked on May 4, 2017
  12. MATH

    The pool is partially filled with water. The volume of the water in the pool is 45 cubic feet. How deep is the water? A.) 0.5 ft B.) 1.5 ft ** C.) 2.5 ft D.) 3.5 ft

    asked on May 12, 2017
  13. science

    PS. how to do this is below the questions Heat Transfer Example method of heat transfer 1.an entire lake is heated by water 1. from a hot spring at the bottom of the lake. 2. sunlight melts a wax crayon left outside. 2. 3. a burner on a stove heats the

    asked on October 30, 2018
  14. physics

    Stephanie serves a volleyball from a height of 0.76 m and gives it an initial velocity of +7.2m/s straight up.How high will the volleyball go? The acceleration of gravity is 9.81 m/s2. Answer in units of m. 2) How long will it take the ball to reach its

    asked on November 12, 2010
  15. Social Studies

    10. Arabia and Iraq are most affected by the scarcity (or lack of) which resource? Ok I have tried really hard to research this and maybe I'm thinking to hard but I came up with water or oil. _LOL_ and I have a huge headache...but I am not going to give

    asked on April 30, 2017
  16. Math

    A jug is 3/5 full of juice and if 100 ml is added to it it becomes 2/3 ful. How many literature can the jug hold?? Thanks a lot for hepl

    asked on February 10, 2017
  17. Math

    Think about the number line and presume 1 step to the left is represented by -1 while 2 steps to the right is represented by 2. We moved 10 steps to the right and then 11 steps to the left. What is our current position relative to the starting point at

    asked on May 12, 2017
  1. S.S

    Your toxic to Ms. Sue -_-

    posted on October 16, 2019
  2. Geography

    I think the right answer is e

    posted on October 10, 2019
  3. English

    Rhsi is nit correct hame ke djms

    posted on October 9, 2019
  4. math

    henry hart i dont know what world you come from but...

    posted on October 9, 2019
  5. History!!!!

    im in lesson 6: unit 3. need help. plz

    posted on October 8, 2019
  6. History!!!!

    same with ...

    posted on October 8, 2019
  7. Math

    Lesson 4: Roots as Solutions to Equations, Cube Roots 1.D 2.B 3.A 4.B 5.C 6.B 7.C 8.C 100%

    posted on October 7, 2019
  8. Ed Tech

    people are dumb...

    posted on October 4, 2019
  9. Spanish

    THankyOu

    posted on October 4, 2019
  10. Spanish

    Tú necesitas estudiar para la clase de inglés. Usted necesitas estudiar para la clase de inglés.

    posted on October 4, 2019
  11. Spanish

    Sorry, it's long but at least it's an answer :) In Spanish, there are different ways of saying 'you,' depending on whom you are speaking to. When speaking to a friend, a child, or a family member, for example, you would use the word tú. This is informal,

    posted on October 4, 2019
  12. Spanish

    why is it taking so looong

    posted on October 4, 2019
  13. conspiracy

    LOL O LORD

    posted on October 3, 2019
  14. Math

    Ms. Sue can really roast

    posted on October 3, 2019
  15. check answers pls

    Correct you were 100% Correct

    posted on September 27, 2019
  16. Science

    Lesson 14: Introduction to Science Unit Test Science 8 A Unit 1: Introduction to Science 1.A 2.C 3.C 4.D 5.D 6.B 7.B 8.D 9.C 10.A 11.C 12.C 13.D 14. Skeptical 15. inference 16. invention I got a 100%

    posted on September 24, 2019
  17. Algebra 1

    Hi! Your answer is correct.

    posted on September 23, 2019
  18. Algebra Check

    Cece is correct!

    posted on September 23, 2019
  19. Math

    The answer is BADB 1.B 2.A 3.D 4.B for connections students only and i oop and i oop skskskskskskskkskkskskss anyone wanna hydro flask ;)

    posted on September 18, 2019
  20. help please english

    THX SO MUCH MOONLIGHT_SHIMMER I HAVE 13/13

    posted on September 17, 2019
  21. MATH

    that rud Damon

    posted on September 12, 2019
  22. la

    help got me a 100% thx

    posted on September 10, 2019
  23. Art

    Thank You Anonymous your 100% correct guys Anonymous is correct trust me im not lying

    posted on September 9, 2019
  24. Science

    Thanks Cat I Got 100% :)

    posted on September 9, 2019
  25. math

    wow wow wow wow woow wowowowow w w w ow wo w o owo w ow owo wo wo wo wow ow w ow owow ow

    posted on August 26, 2019
  26. Algebra

    That was dumb

    posted on June 21, 2019
  27. Math

    Ms. Sue, that is very wrong of you to tell someone that they guessed when you dont know wether they did or didnt. You could have just said that he/she was wrong instead of trying to make the person think shes/hes stupid

    posted on June 17, 2019
  28. Math

    @Don't need to know is 100% correct!!

    posted on May 30, 2019
  29. Walk Two Moons Sharon Creech

    D C C 100% correct I promise i want you all to get good le grades

    posted on May 30, 2019
  30. Math Probability

    YOLO IS CORRECT! 1.C 2.C 3.A 4.B 5.A

    posted on May 28, 2019
  31. history

    This was posted today ;) TYSM!!!

    posted on May 28, 2019
  32. English

    Lmao girl your wrong lmao sue wasn't rude first at least that is if you consider rude to be a short and blunt answer, and if you do then....what about Connor "logos" very short wouldn't you agree? LOL

    posted on May 24, 2019
  33. Math

    wow im gonna tell ms.donna

    posted on May 21, 2019
  34. LA

    C C B 100% correct!

    posted on May 21, 2019
  35. Walk to moons

    i got this from braildly

    posted on May 17, 2019
  36. Walk to moons

    Everybody is just walking along concerned with his own problems, his own life, his own worries. And we’re all expecting other people to tune into our own agenda.” The theme describes that you cannot force one to understand your situation easily

    posted on May 17, 2019
  37. math

    @baby, idek anymore, this thread is screwed.

    posted on May 16, 2019
  38. Health

    I GOT 2/5 FROM USING KATE'S ANSWERS! THE REAL ONES ARE C B B C A

    posted on May 16, 2019
  39. math

    I just came here for answers.....

    posted on May 14, 2019
  40. history

    not cool

    posted on May 14, 2019
  41. Health

    HES RIGHT

    posted on May 14, 2019
  42. Social Studies

    Really writeacher why did you not respond to "Me" she gave you what you where looking for and you totally ignored her you and miss sue complain if we don't respond to you but we can't complain that you do this all the time, and this was the same day.

    posted on May 14, 2019
  43. Language Arts

    You guys don't understand, the answers are all different. Even some of the questions are. On this test, cheating won't work. Except it and try to do it your self. (Good Luck)

    posted on April 22, 2019
  44. Texas History

    Jesus can someone just give the answer instead of me seeing ms. sue saying something crappy. I will say this I think it's A Idk but if I get all the answers from 1 down to 16 I'll give it

    posted on April 18, 2019
  45. writing

    honors english 2B, unit 5 lesson 9 quick check taken on 4/17/19 answers are: c c b d c

    posted on April 17, 2019
  46. math

    updated: . You roll a number cube numbered one to six 12 times. P(5) = two over three. What type of probability is illustrated and why? (1 point) Unselected answer (0 pts) experimental; the result is based on the number of possible outcomes Correct answer

    posted on April 10, 2019
  47. Religion.... I think you will know this.....

    Wow

    posted on April 8, 2019
  48. Language Arts

    THE STAAR IS ALMOST HERE. OOF

    posted on March 18, 2019
  49. Math

    what those where the answers for me.

    posted on March 5, 2019
  50. Anne Frank (The Play)

    I need the answers! plz anyone

    posted on March 5, 2019
  51. Language arts

    @Does it matter I don't trust yu becase you can't spel

    posted on March 4, 2019
  52. Algebra

    sucks to suck

    posted on February 26, 2019
  53. Language Arts

    ALREADY 73 thumbs ups wow

    posted on February 21, 2019
  54. english

    Nolana Thx sooo much

    posted on February 15, 2019
  55. Language Arts

    wow i need to know what to compare and some kids are plain rude

    posted on February 14, 2019
  56. history

    i was not even alive wher u asked ths qstion

    posted on February 14, 2019
  57. URGET!!

    it is right thx a all

    posted on January 30, 2019
  58. math

    yes lane is right

    posted on January 30, 2019
  59. math

    but 20 is the last one for me and 22 is the first one

    posted on January 30, 2019
  60. math

    last three are use these from Chocolate_unicorn 20.) Find the lateral area of the square pyramid. There is a square pyramid with the measurements 8 m , 8m and a height of 22 m Step 01) Area ofa the Square Base 8 x 8 = 64 Step 02) Area of each Triangle 8 x

    posted on January 30, 2019
  61. calculus

    answer are 1.rectangular prism 2.pyramid 3. BE and DF 4.first one 5.first one 6.rectangular prism 7.cube 8.2,280 cm^2 9.302 m^2 10.715 in^3 11.216 ft^3 12.151 in.^3 13.147 yd^3 14.10 cm 15.16 cm 16. 9 ft 17.810 cm^3 18. 201 m^2 19. 268^3

    posted on January 30, 2019
  62. Math

    answer are 1.rectangular prism 2.pyramid 3. BE and DF 4.first one 5.first one 6.rectangular prism 7.cube 8.2,280 cm^2 9.302 m^2 10.715 in^3 11.216 ft^3 12.151 in.^3 13.147 yd^3 14.10 cm 15.16 cm 16. 9 ft 17.810 cm^3 18. 201 m^2 19. 268^3

    posted on January 30, 2019
  63. Algebra

    answer are 1.rectangular prism 2.pyramid 3. BE and DF 4.first one 5.first one 6.rectangular prism 7.cube 8.2,280 cm^2 9.302 m^2 10.715 in^3 11.216 ft^3 12.151 in.^3 13.147 yd^3 14.10 cm 15.16 cm 16. 9 ft 17.810 cm^3 18. 201 m^2 19. 268^3

    posted on January 30, 2019
  64. math

    answer are 1.rectangular prism 2.pyramid 3. BE and DF 4.first one 5.first one 6.rectangular prism 7.cube 8.2,280 cm^2 9.302 m^2 10.715 in^3 11.216 ft^3 12.151 in.^3 13.147 yd^3 14.10 cm 15.16 cm 16. 9 ft 17.810 cm^3 18. 201 m^2 19. 268^3

    posted on January 30, 2019
  65. Math

    answer are 1.rectangular prism 2.pyramid 3. BE and DF 4.first one 5.first one 6.rectangular prism 7.cube 8.2,280 cm^2 9.302 m^2 10.715 in^3 11.216 ft^3 12.151 in.^3 13.147 yd^3 14.10 cm 15.16 cm 16. 9 ft 17.810 cm^3 18. 201 m^2 19. 268^3

    posted on January 30, 2019
  66. algebra - HELP

    answer are 1.rectangular prism 2.pyramid 3. BE and DF 4.first one 5.first one 6.rectangular prism 7.cube 8.2,280 cm^2 9.302 m^2 10.715 in^3 11.216 ft^3 12.151 in.^3 13.147 yd^3 14.10 cm 15.16 cm 16. 9 ft 17.810 cm^3 18. 201 m^2 19. 268^3

    posted on January 30, 2019
  67. math Help!!!!!!

    answer are 1.rectangular prism 2.pyramid 3. BE and DF 4.first one 5.first one 6.rectangular prism 7.cube 8.2,280 cm^2 9.302 m^2 10.715 in^3 11.216 ft^3 12.151 in.^3 13.147 yd^3 14.10 cm 15.16 cm 16. 9 ft 17.810 cm^3 18. 201 m^2 19. 268^3

    posted on January 30, 2019
  68. Math

    these**

    posted on January 30, 2019
  69. Math

    answer are 1.rectangular prism 2.pyramid 3. BE and DF 4.first one 5.first one 6.rectangular prism 7.cube 8.2,280 cm^2 9.302 m^2 10.715 in^3 11.216 ft^3 12.151 in.^3 13.147 yd^3 14.10 cm 15.16 cm 16. 9 ft 17.810 cm^3 18. 201 m^2 19. 268^3 thes are the right

    posted on January 30, 2019
  70. Math

    wrong i got a 6/19 (31.6%) thx a lot

    posted on January 30, 2019
  71. Science

    there is 4 choices for #9 and it is D

    posted on January 29, 2019
  72. Language Arts

    yes 5ollax is RIGHT!!!

    posted on January 29, 2019
  73. science help plzzz

    and**

    posted on January 29, 2019
  74. science help plzzz

    thx bob222 a i cant put tables up here

    posted on January 29, 2019
  75. science help plzzz

    The following chemical equation shows the incomplete formula for burning methanol. The question mark represents the unknown number of oxygen (O2) molecules. How many molecules of O2 are needed to balance this chemical equation? 1 3 5 6

    posted on January 28, 2019
  76. science help plzzz

    The table above shows the number of protons in an atom of four different elements. According to the periodic table, which of these elements is a metal? A. T B. Q C. X D. Z

    posted on January 28, 2019
  77. science help plzzz

    . A researcher wants to experiment with an element that reacts like phosphorus (P) but has a greater atomic mass. Which element should the researcher select for the experiment (use the periodic table)? A Nitrogen (N) B Sulfur(S) C Arsenic (As) D Silicon

    posted on January 28, 2019
  78. science help plzzz

    If the dartboard below is used to model an atom, which subatomic particles would be located at Z? A. protons and electrons B. electrons and magnetrons C. neutrons and electrons D. protons and neutrons When trying to identify an unknown element, a scientist

    posted on January 28, 2019
  79. LA

    And people need to stop being haters

    posted on January 28, 2019
  80. math PLEASE HELP!!!!!

    JAZZZMIN is correct 100% 1. C 2. A 3. C 4. A 5. B 6. B

    posted on January 28, 2019
  81. LA

    same here

    posted on January 24, 2019
  82. history

    i love this page it is better then Instagram

    posted on January 24, 2019
  83. Social Studies Lesson 1 Unit 7

    thx

    posted on January 22, 2019