what

Popular questions and responses by what
  1. science PLEASE CHECK MY ANSWERS

    1. where does the conversation current in the mantle obtain its heat energy? a. earths core and crust b. earths mantle c. earths core and mantle*** d. earths mantle 2. How do convection currents cause movement of earth's plates? a. The weathering of rocks

    asked on May 7, 2014
  2. math

    The time t required to drive a certain distance varies inversely with the speed r. If it takes 2 hours to drive the distance at 67 miles per hour, how long will it take to drive the same distance at 55 miles per hour? 1.64 134.00 2.45 61.00

    asked on May 13, 2020
  3. history PLEASE checkk

    1. How are the education improvement act of 1984 and the education accountability act of 1998 similar? A. Both acts require students to take the Palmetto Challenge Achievement Test. B. Both acts require students to pass an exit exam to obtain High School

    asked on June 3, 2014
  4. History check?

    1. How did television most likely alter the attitude of the american people toward the Vietnam war? A. It showed the living conditions of soldiers, which upset the american people. B. It showed the new air and naval resources, and the size of the ships and

    asked on June 3, 2014
  5. social studies please check!

    1. Why did Harry Briggs and other parents sue the Summerton School District? A. They believed black schools weren't equal to white schools, so the schools should be integrated*** B. The state did not want to equalize the school work done by white and black

    asked on May 13, 2014
  6. social studies PLEASE CHECK

    1. which is an event of the progressive era enacted by the local government in South Carolina? a. the first grange chapter was established for farmers b. the grandfather clause gave poor whites the right to vote c. blacks were disfranchises through a poll

    asked on May 6, 2014
  7. math

    1. The opposite of -4 is... a. 4 b. -4 c. -(-(-4)) d. -|4| 2. The opposite of -10 is... a. 10 b. -10 c. -(-(-10)) d. -|10| 3. Which symbol is used to make -5 ? -8 true? a. > b. < c. = 4. Which symbol is used to make -6 ? -|8| true? a. > b. < c. =

    asked on September 11, 2018
  8. Economics

    During a team meeting of Evita Jeans, the operations manager suggested to save costs by storing the unsold clothes in the company warehouse instead of a commercial warehouse that charges a market rental rate. Explain the validity of this strategy.

    asked on May 14, 2017
  9. History

    During the ____, Americans were unable to import manufactured goods from England. One result was that Americans began buying finished goods made in factories in New England and the northwest. As a result, the war turned out to be a boon for American

    asked on December 7, 2016
  10. history

    How has South Carolina changed politically since the 1970's? A. County governments were eliminated B. Race has become the most important political issue C. The Democratic Party has gained more power in the state D. The republican party has gained more

    asked on June 3, 2014
  11. social Studies! MRS.SUE!?

    1. What effect did the suffrage movement have on women in South Carolina? A. women gained the right to work outside of the home B. women gained the right to belong to political parties C. women gained the right to attend public schools D. women gained the

    asked on May 7, 2014
  12. social studies

    PLEASE CHECK 1. what was one immediate effect of the Cold War on South Carolina and the nation? a. travel for pleasure was drastically reduced b. it was more difficult to obtain goods from foreign countries* c. the united states and germany continued to be

    asked on April 23, 2014
  13. History

    1. During the 1970s, many south Carolinians favored improving relations with the soviet union because it would A. end American involvement in Vietnam B. decrease the risk of nuclear war*** C. put greater pressure on china D. escalate the arms race. 2. Why

    asked on June 3, 2014
  14. Social Studies! CHECK!

    1. which event proved to European leaders that the policy of appeasement was not working? a. Germany's attack on France b. Germany's military alliance with Italy c. the rise of Naziasm in Germany d. germanys attack on Poland*** 2. how did South Carolina

    asked on May 6, 2014
  15. Social studies

    Which new deal agency is best remembered for its art-related projects

    asked on May 6, 2014
  16. science

    1. Why do earthquakes occur along the San Andreas Fault? a. Two plates meet at the San Andreas Fault and they slide next to each other causing earthquakes b. Two plates converge at the San Andreas Fault causing earthquakes*** c. Two plates pull apart at

    asked on May 4, 2014
  17. math

    sin(πx+1)dx

    asked on April 30, 2014
  18. Social studies

    1. what post war industry became more important in south carolina due to new roads? a. tourism* b. agriculture c. manufacturing d. mining

    asked on April 30, 2014
  19. social studies please help

    what sis franklin roosevelt do to reduce the effects of the depression the day after he became president? a. he closed the stock market to prevent further losses b. he signed a bill to provide money to industries so they could reopen and put people back to

    asked on April 8, 2014
  20. social studies

    1. which action was NOT an example of telling against society in the 1920s in the united states? a. going to speakeasies b. dancing the Charleston c. women bobbing their hair d. women working outside the home 2. what is the main reason businesses made

    asked on April 3, 2014
  1. english

    what

    posted on June 2, 2020
  2. HEALTH PLZ HELP

    The cancer society really im pretty sure that’s wrong

    posted on May 8, 2020
  3. history

    so what is the answer

    posted on April 21, 2020
  4. Math

    We use this app to help us with our homework not to cheat. Period.

    posted on March 25, 2020
  5. Algebra 2

    then what are u doing her tf?

    posted on February 25, 2020
  6. History

    wdym it still works?

    posted on February 12, 2020
  7. math

    nonnono mono nmnmnmn

    posted on January 26, 2020
  8. Algebra 1

    What do u mean by A B E

    posted on January 23, 2020
  9. @Connexus Student - Repost math

    what did you even say lmao???

    posted on January 18, 2020
  10. math

    Everybody calm down. Just try to do the answers by yourself. BTW I was on here to check my answers, Bye

    posted on January 6, 2020
  11. english

    what

    posted on December 19, 2019
  12. SS

    what do you mean? Wikipedia is perfectly valid.

    posted on December 18, 2019
  13. math

    Its 195

    posted on December 12, 2019
  14. Math

    Show your work

    posted on December 4, 2019
  15. social studies

    not showing the answers

    posted on October 14, 2019
  16. SOCIAL STUDIES

    No it doesn't

    posted on October 9, 2019
  17. Geography

    the answers are easy but sorry i will not tell

    posted on October 9, 2019
  18. i don't understand this math

    (4) IS NOT A.

    posted on September 24, 2019
  19. freedom similes and metaphors?

    up

    posted on September 23, 2019
  20. history

    people the answer is D

    posted on May 13, 2019
  21. history

    jk

    posted on May 13, 2019
  22. history

    man you do not need to be so mean like bro you are the one asking for the answers like figure it out by your self if you are so smart.

    posted on May 13, 2019
  23. algebra

    You can create infinite accounts??

    posted on April 3, 2019
  24. Science

    I am not a peep

    posted on March 11, 2019
  25. math

    its d

    posted on January 22, 2019
  26. Math: Algebra

    it has 10 questions on my test

    posted on January 16, 2019
  27. science

    I got 100%!!! is correct, thank you uwu

    posted on December 20, 2018
  28. social studies

    1. D 2. C 3. D is correct :)

    posted on November 16, 2018
  29. math

    u throw shade then give me a wrong answer LOL.

    posted on November 6, 2018
  30. Algebra 8th grade please help!!!!!!

    everyone has different answers. idk if those are right

    posted on November 6, 2018
  31. Social Studies

    anyone have the pretest answers?

    posted on November 5, 2018
  32. Language Arts

    All credit to HelpEachother, just a simplified version if all the text gives you an eye strain lol 1.B 2.B 3.B 4.A 5.B 6.D 7.B 8.B 9.C 10.A

    posted on October 25, 2018
  33. SS HELP FAST!!! 2

    okay i came here for an answer so if you guys are that stupid i fell sorry for you

    posted on October 15, 2018
  34. Social Studies (Check Answers)

    @ello that was from 2016

    posted on October 15, 2018
  35. math

    completely wrong

    posted on September 30, 2018
  36. math

    thats funny i thought it was homework help. i wasnt expecting you to do my homework for me, smh. anyways, my answers were a. c. a. b. c. sorry if i sound rude, thanks 4 helping.

    posted on September 11, 2018
  37. math check my answers

    yeah my name is jeff is wrong, sorry.

    posted on September 6, 2018
  38. Art

    thanks

    posted on September 6, 2018
  39. Math

    what the hell anon the tests don't change stop lying

    posted on June 6, 2018
  40. algebra 1

    ??????

    posted on May 30, 2018
  41. Alg2

    i dont get it...... ;-;

    posted on May 25, 2018
  42. ELA

    ;-;

    posted on May 25, 2018
  43. math HELP!!!!!!

    REAL answers. Connections Academy, Unit 5, Lesson 10, Displaying and Analyzing Data 1. D 2. B 3. C 4. D 5. D 6. D 7. D 8. D 9. C 10. A 11. A 12. C 13. C 14. C 15. A 16. D 17. C Please trust me! I'm as mad as you are.

    posted on May 16, 2018
  44. LA

    wot im so confused does anyone have the complete essay

    posted on May 10, 2018
  45. Language Arts, can anyone check?

    great i got 0/4. it's a b a d if your in connexus.

    posted on May 2, 2018
  46. studio art

    Alyssa is correct. Thank you! 100%

    posted on May 1, 2018
  47. science 1 question

    we came for help. not "teachers" calling us out. We just want help. Teachers take hours to respond to Webmails.

    posted on April 25, 2018
  48. physics

    what

    posted on April 18, 2018
  49. LA pls help!!!!!

    1. D 2. A 3. D get it right people!

    posted on April 10, 2018
  50. Math - Im soooo lost need help fast

    @kid is correct tysm, for connexus math 7 b unit 4 lesson 3

    posted on March 28, 2018
  51. to ms.sue

    what

    posted on March 28, 2018
  52. science

    Ms. Sue is wrong.

    posted on March 22, 2018
  53. science

    answers to all of it?

    posted on March 22, 2018
  54. science

    Hi. I’m sorry but which is it? I’m very confused and need some help with an explanation.

    posted on March 15, 2018
  55. science

    Hi. I’m sorry but which is it? I’m very co fused and need some help with an explanation.

    posted on March 15, 2018
  56. art

    anon is 100% thank u!! :3

    posted on March 13, 2018
  57. Health PLZ ANSWER ASAP

    Hai is 100% correct for Connexus yay :3

    posted on March 12, 2018
  58. science

    YouGuysMakeMeFacePalm is correct I got 100%

    posted on March 5, 2018
  59. Math Plz help

    1. C 2. A 3. C 4. D 5. A 6. B 7. C 8. (Type your answer) I got 100% trust me connexus math B 7 unit 2: measurement

    posted on March 3, 2018
  60. Math check, please

    now there are 2 different types of quick checks that you could get out of probability or who your teacher is or what state you're in for connexus students. fluffy unicorn is correct if you have the exact questions that carter has. bianca is correct for

    posted on March 1, 2018
  61. history

    what is the answer

    posted on February 28, 2018
  62. Math-Geometry

    please tell me if he's right

    posted on February 21, 2018
  63. math

    Heart is correct for Connexus.

    posted on February 17, 2018
  64. science

    Answers to the whole practice test: C D D B A A B B D B C C A D C B C I got 100% :)

    posted on February 15, 2018
  65. science

    It's XY. Stop answering what a female is, and answer the question, not something else! Lol

    posted on February 15, 2018
  66. Math

    what about how to find the supplement

    posted on February 7, 2018
  67. Technology

    A C A A Bri is totally right for Connections Academy kids. where are my connexus kids at lol

    posted on February 7, 2018
  68. Can I get some help on my math plz?

    are all those right are not?

    posted on January 29, 2018
  69. Functions/Logarithims

    Me needs help

    posted on January 28, 2018
  70. Career Exploration

    She or he is right^^^^^100%thank you so much

    posted on January 24, 2018
  71. algebra1 HELP PLEASE

    3.98 ft

    posted on January 8, 2018
  72. Math

    Alygrace is wrong 1 is A and B is B the rest are right

    posted on December 17, 2017
  73. Science

    i think 9 is aquifer

    posted on December 11, 2017
  74. Physical Education (P.E)

    Ms. Sue, it is not her fault. You're the one that she depended on, and you knew she depended on you, and you put the blame on her?? You should apologize. This is unfair.

    posted on December 6, 2017
  75. SS HELP FAST!!! 2

    Just give the freaking anwers already this is what this website is about anways.

    posted on November 21, 2017
  76. Algebra

    did you just copy and past her instructions lmaooo mood

    posted on October 12, 2017
  77. Social Studies

    the correct answer is actually a whoops

    posted on October 6, 2017
  78. Social Studies

    what was the correct answer ??

    posted on October 6, 2017