matt

Most popular questions and responses by matt
  1. science

    check answers 1. A box of cleaning supplies weighs 15n.if the box is lifted a distance of 0.60m,how much work is done? A. 0.040 j B.9 j C.14 j (I PICK THIS) D.25 j 2.to chop wood you apply 50.0n of force to an ax. The ax applies 600.0n of force to the

    asked on January 16, 2014
  2. science(please check answers)

    1.which of the following were found to destroy ozone in the upper atmosphere? A. sulfur oxides B. cfcs(i pick this) C. nitrogen oxides D. carbon dioxide 2.which of the following sets of terms is associated with air pollution caused by burning fossil fuels?

    asked on December 20, 2013
  3. Science**updated asnwers**

    5.B 6.A 7.C 8.D 9.A 11.D 13.D 5. Which of the following types of pollution cannot be attributed to car and truck emissions? A. acid rain B. sedimentation C. ozone D. photochemical smog 6. Which of the following is a source of photochemical smog? A. fossil

    asked on March 21, 2014
  4. science(check answers)

    1. A 2. C 3. A 4. D 1. Coal, oil, and natural gas are inexpensive sources of fuel which do not cause pollution when used. A. true B. false 2. One reason people around the world use coal as an energy source is: A. It is nonrenewable. B. it can be found many

    asked on March 11, 2014
  5. science(check answers)

    please check my answers 1. B 2. A 3. D 4. A 1.B 2.A 3.D 4.A 1.All renewable resources are inexhaustible A.true B.false 2.Some fuels,called biofuels,are made from plants.They are used in cars and other machines biofuels would fit best in which of the

    asked on March 11, 2014
  6. science(check answers)

    1.D 2.A 3.A 4.im not sure please help 5.false One light bulb in a string of lights goes out. This causes all of the other lights in the string to also go out. This is an example of a A. resistor. B. parallel circuit. C. closed circuit. D. series circuit.

    asked on March 31, 2014
  7. social studies check answers

    1.C 2.D 3.A 4.D 5.C 6.B 7.D 8.B 9.B 10.A 1.The story of Omar best reflects A. opportunities for people in the Pampas. B. struggles faced by families who work the mines of the Andes. C. hardships undertaken by indigenous farming families. D. benefits of

    asked on March 25, 2014
  8. Math(CHECK ANSWERS)

    PLEASE CHECK MY MATH ANSWERS PLEASE AND LABEL THEM LIKE 1.WRONG AND STUFF THANKS ! 1.There are 5 red crayons, 6 yellow crayons, and 11 blue crayons in a shoebox. What is the ratio of the total number of crayons to the number of yellow crayons? A.6:22

    asked on February 10, 2014
  9. science(check answers)

    can someone check my answer thanks ! 2.The ability to do work or cause change is called A.velocity. B.energy.(I PICK B.) C.transfer. D.friction. 3.Which type of energy is demonstrated by a person jogging? A.electrical energy B.nuclear energy

    asked on March 5, 2014
  10. science(answer please)

    please answer these 1.what similarities do nuclear energy and chemical energy share?pick all that apply A.both are types of kinetic energy. B.both are types of potential energy C.both involve magnetic energy D.both involve stored energy 3.the energy an

    asked on January 22, 2014
  11. math

    1.Which of the following numbers are equivalent to 20%? CHOOSE ALL THAT APPLY.!! A. 0.002 B. 1/4 C. 0.20(I PICK THIS) D. 1/5(I PICK THIS) 2.which of the following numbers are equivalent to 35%?CHOOSE ALL THAT APPLY !! A. 7/20 B. 6/20 C. 3.5 D. 0.35 (I KNOW

    asked on February 1, 2014
  12. Algebra

    which equation represents the relationship shown in the table below? x | 0 | 1 | 2 | 3 | __________________ y | -3 | -1 | 1 | 3 | a.) y = -x - 3 b.) y = x - 3 c.) y = 2x - 3 d.) y = -2x + 3

    asked on November 15, 2016
  13. science(check answers)

    1.True 2.A 3.B 4.C 5.C 6.B 7.C 8.D 1. Aquaculture is the practice of farming sea organisms as a renewable food source. A. True B. False. 2. Selectively cutting down trees on an area of land can be best described as A. cutting down certain trees while

    asked on March 11, 2014
  14. social studies

    i think its B. South america's ethnic diversity best reflects A. waves of european immigration in the past century. B. Recent influxes of asian and african immigrants . C. Internal migrations among indigenous peoples. D. Ancient migrations of people from

    asked on April 16, 2014
  15. Math (check answers)

    please check these answers 1.D or A 2.C 3.B 1.which would you measure in meters? A.the length of a pencil B.the capacity of a cup C.the mass of a puppy D.the length of a car 2.which would you measure in kilograms? A.the mass of a butterfly B.the capacity

    asked on March 10, 2014
  16. english

    Scientists report (1) that creatures living in the deep sea are in danger of starving to death. Millions of undiscovered species live, in the deep sea. Creatures in the seabed are suffering from growing food shortages. Which may be a result of rising sea

    asked on February 6, 2013
  17. math

    what problem did the dumb gangster have when the boss told him to blow up a car?

    asked on March 28, 2012
  18. Chemistry

    A mixture of C3H8 and C2H2 has a mass of 2.3g . It is burned in excess O2 to form a mixture of water and carbon dioxide that contains 1.6 times as many moles of CO2 as of water. What is the mass of C2H2 in the original mixture?

    asked on October 19, 2013
  19. new social studies

    1.C 2.A 3.B 4.C 1.Which of the following most contributes to deforestation of the amazon rain forest? A. mining B. lumber miliing C. road construction D. tourism 2.Which of the following is an immediate negative effect of deforestation of the amazon rain

    asked on April 7, 2014
  20. MATH CHECK ANSWERS

    please check my answers ! 21. Find the unit price for each option shown below. Round to the nearest cent when necessary. Indicate which option is the better buy. Option I: 10 candy bars for $6.75 Option II: 12 candy bars for $7.25 ANSWER= 10/$6.75=$1.48

    asked on February 11, 2014
  21. calculus

    Let f be a differentiable function such that f(3) = 2 and f'(3) = 5. If the tangent line to the graph of f at x = 3 is used to find an approximation to a zero of f, that approximation is? So confused

    asked on April 21, 2011
  22. Social studies***help***

    1.C 2.B 3.B 1.How would Bolivian society today most likely be different, if not for its Spanish colonial past? A. It would not have social inequalities of any kind. B. It would have a smaller population of indigenous peoples. C. It would not be dominated

    asked on March 21, 2014
  23. Math

    Marta, Loribeth, and Ira all have bicycles. The table shows the number of miles of each rider's last bike ride, as well as the time it took to complete the ride. Marta: Distance of Last Ride (in miles) 8 Time Spent on Last Bike Ride (in minutes) 80

    asked on September 27, 2016
  24. science

    1.what similarities do nuclear energy and chemical energy share?pick all that apply A.both are types of kinetic energy. B.both are types of potential energy C.both involve magnetic energy D.both involve stored energy (I PICK B AND D) 3.the energy an object

    asked on January 22, 2014
  25. please check(Social studies)

    1.A 2.C 3.C 4.C 5.A 6.C 7.A,B AND C PLEASE PICK 1 I CAME UP WITH ALL 3 1. The popul Vuh indicates that the mayans valued A. agriculture B. architecture C. government D. arts 2. Mayan temples were built to honor A. the stars B. the mayan calendar C. mayan

    asked on March 12, 2014
  26. english

    Can someone please help, I'm supose to write explaining what advice one would give George and Lydia Hadley on how to be become better parents. I don't understand this passage so I don't know what to write. "I don’t know anything," he said, "except that

    asked on February 13, 2013
  27. Statistics

    A sign on the gas pump of a certain chain of gasoline stations encourages customers to have their oil checked, claiming that one out of every four cars should have its oil topped up. What is the probability that exactly 3 of the next 10 cars entering a

    asked on February 10, 2007
  28. math***1questions***

    1.B New flowers are being planted in acurcular flower bed with a 14-foot dimeter.if each flower requires 1 square foot of space,about how many flowers can be planted A.308 flowers B.154 flowers C.77 flowers D.66 flowers

    asked on March 18, 2014
  29. social studies check answers

    1.D 2.A 4.C 1.“Along the southern coast of Brazil the central plateau descends in high, steep escarpments. It towers over the waves and moves back in ridges, leveling off from the peaks of the coastal ranges … As it continues along to the northern

    asked on April 5, 2014
  30. math?

    how do i figuire this problem out? .. A deep-sea diver must descend and ascend in short steps to equalize pressure on his body. If the diver rises toward the surface too fast, he may suffer from a physical condition called “the bends.” Suppose the

    asked on May 5, 2014
  31. Math (check answers)

    which three-dimensional figure has all triangular faces? A. triangular prism B. triangular pyramid***i pick B.*** C. rectangular pyramid D. cone

    asked on March 20, 2014
  32. social studies(CHECK ANSWERS PLEASE)

    please check these answers please 1. Which region of Mexico are sinkhole most likely to be found? A. Mexico plateau B.Baja California C.sonoran desert D.Yucatan peninsula(I PICK THIS) 2.what effect does altitude have on Mexico's climate? A. as altitude

    asked on January 17, 2014
  33. Math (check answer)

    1.never the difference of two positive integers is _____ negative. A.always B.sometimes C.never

    asked on April 2, 2014
  34. science(check ansers)

    1.which of the following could be true of two different species that have a competive relationship in the same ecosystem? A.one species preys on the other B .the relationship is mutually beneficial. C.They share the same niche D.one species benefits, while

    asked on January 10, 2014
  35. Compound interest

    Stereo Inc. sells a stereo system for $200 down and monthly payments of $70 for the next 3 years. If the interest rate is 5.25% per year, find: a) The cost of the stereo. Answer = $ b) The total amount of interest paid

    asked on November 10, 2015
  36. chemistry

    The heat capacity of object B is twice that of object A. Initially A is at 300 K and B is at 450 K. They are placed in thermal contact and the combination is isolated. The final temperature of both objects is:

    asked on June 22, 2009
  37. social studies(updated answers)

    1.B 2.C 3.B 4.D 5.A 1. which geographic features lies east of the andes moutains? A. saltwater grasses B. active volcanoes C. llanos grasslands D. mangrove swamps 2. Which landform can be found in the andes mountains? A. savannas B. cordilleras C. deserts

    asked on March 13, 2014
  38. algebra

    what did the beaver say to the tree? using only these letters egatkwolifunydcsmb. you may use these letters more than once

    asked on December 14, 2010
  39. Math

    Tomas makes balloon structures at a circus. In 180 minutes, he uses 252 balloons to make 36 identical balloon structures. a. How many minutes does it take to make one balloon sculpture? How many balloons are used in 1 sculpture. b. What is Tomas's unit

    asked on September 15, 2016
  40. math(check answers)

    please check my math!! THANKS SO MUCH 1. Identify the decimal And simplified fractional form of 80%. A. 0.8 and 3/5 B. 0.8 and 4/5(I PICK THIS) C. 0.08 and 3/5 D. 0.08 and 4/5 2.A baseball team wins 45% of its games. What fraction of games does it win? A.

    asked on February 4, 2014
  41. math

    1.which of the following represents a unit rate? A.$4/12 B.5/2 C.80/1(I PICK THIS) D.72/2

    asked on January 21, 2014
  42. Finance

    Nico Trading corporation is considering issuing long-term debt. The debt would have a 30 year maturity an a 10 percent coupon rate. In order to sell the issue, the bonds must be underpriced at a discount of 5 percent of face value. In addition, the firm

    asked on October 19, 2011
  43. social studies

    1.D 2.B 4.C 1. the monumental cities of the incas demonstrated their A. extensive trade networks B. high level of organization C. interest in astronomy D. dependence on farming. 2. How does jose de san martin contribute to the formation of nations in the

    asked on March 18, 2014
  44. socialstudies(check answers please)

    please check my answers and thank you 1. what resource first drew european traders to canada ? A. timber B. fish C. animal furs (i pick this) D. whales 2. Evaluate which of the following most allowed religious freedom and french laws in canadas history ?

    asked on December 18, 2013
  45. Anatomy

    For Muscles to work, they need a stimulus from a ____________ nerve and a source of energy that is ___________, is also known as __________.

    asked on May 19, 2011
  46. social studies check answers

    6.A 7.B 8.C 9.B 10.A 6.You want to emphasize the characteristics that unite the nations of Caribbean South America today. On which topic are you most likely to focus? A. cultural influences B. government leadership C. political insurgents D.free trade

    asked on April 17, 2014
  47. math

    The windows of a downtown office building are arranged so that each floor has six fewer windows than the floor below it. If the ground floor has 52 windows, how many total windows are on the first eight floors?

    asked on April 2, 2011
  48. Math (check answers)

    please check these answers and thanks 1.C 2.B 3.B 4.A 5.C 1.select the word tha correctly completes the sentence below. To convert from a smaller unit to a larger unit,you ___ by a power of 10. A.add B.subtract C.multiply D.divide 2.A textbook weighs 3

    asked on March 10, 2014
  49. math(check answers please)

    please check my answers and thanks have a nice day. 2.which of the following ratios is equivalent to 5/20 A.1/4(I PICKED THIS) B.1/5 C.20/100 D.2/5 3.which of the following ratios is ((NOT)) equivalent to 4/8? A.1/2 B.2/4 C.20/45(I PICKED THIS) D.12/24

    asked on January 16, 2014
  50. Chemistry

    The Henry's law constant for CO2(g) in water at 25 °C is 29.4 bar·M–1. Estimate the concentration of dissolved CO2(g) in a carbonated soft drink pressurized with 1.95 bar of CO2(g).

    asked on July 5, 2013
  51. Math

    Sinea and Ren are going to the carnival next week. The table shows the amount that each person spent on snacks, games and souvenirs the last time they went to the carnival. Sinea= Snacks $5.00; Games $8.00; Souvenirs $12.00 Ren=Snacks 10; Games $8.00;

    asked on September 14, 2016
  52. MATH CHECK ANSWERS

    please check my answers ! 21. Find the unit price for each option shown below. Round to the nearest cent when necessary. Indicate which option is the better buy. Option I: 10 candy bars for $6.75 Option II: 12 candy bars for $7.25 ANSWER= 10/$6.75=$1.48

    asked on February 11, 2014
  53. socialstudies help

    please answer these already?? 1.The Aztecs adapted to their environment mainly by A.using terracing and irrigation to farm. B.living a nomadic hunter-gatherer lifestyle. C.trading peacefully with neighbors. D.settling along the coasts where they could

    asked on January 23, 2014
  54. social studies

    1.The Aztecs adapted to their environment mainly by A.using terracing and irrigation to farm. B.living a nomadic hunter-gatherer lifestyle. C.trading peacefully with neighbors.(I PICK THIS) D.settling along the coasts where they could fish. 6.What feature

    asked on January 23, 2014
  55. Chemistry

    A sample of sodium-24 with an activity of 12 mCi is used to study the rate of blow flow in the circulatory system. If sodium -24 has a half-life of 15 hours, what is the activity of the sodium after 2.5 d ?

    asked on July 20, 2010
  56. english

    We have to rewrite this correcting fragments and run on sentences can someone check my work below the original. Scientists report (1) that creatures living in the deep sea are in danger of starving to death. Millions of undiscovered species live, in the

    asked on February 18, 2013
  57. Math

    What happened when the Crossword Puzzle Champion died?

    asked on April 14, 2008
  58. Math

    Suppose Sinea and Ren each spend $40.00 on snacks, and each person spends money using the same ratios as on their last trip. Who spends more on souvenirs? Explain. Please help me with this.

    asked on September 14, 2016
  59. math.can someone check my answers?

    can someone check my math answers its only 5 questions thanks. please check my answers ! 21. Find the unit price for each option shown below. Round to the nearest cent when necessary. Indicate which option is the better buy. Option I: 10 candy bars for

    asked on February 11, 2014
  60. science !!! help

    please answer these 4 questions about since I know nothing about this. 1. A box of cleaning supplies weighs 15n.if the box is lifted a distance of 0.60m,how much work is done? A. 0.040 j B.9 j C.14 j D.25 j 2.to chop wood you apply 50.0n of force to an ax.

    asked on January 16, 2014
  61. social studies check answers

    2.B 3.A 4.C 5.B 2.Caribbean South America has A. a predominantly tropical climate. B. varied climate zones due to coastal and highland areas. C. an arid climate in the north and a wet climate in the south. D. mountain climates determined by elevation.

    asked on April 16, 2014
  62. Math

    Samuel and Jason spend 3/4 of their combined earnings from Wednesday to buy a gift. How much did they spend? Is there enough left over from Wednesday's earnings to buy a card that costs $3.25? Explain Wednesday Samuel's cans (pounds)are 12.6 Wednesday

    asked on September 7, 2016
  63. social studies (check answers)--Mrs.Sue

    1.D---B 2.D---C Economic globalization has had what negative impact on the Andes and the Pampas? A. increase in food production B. diversification of economies C. overfishing and more land clearing D. more job creation Brazil is best known for the A. Andes

    asked on April 21, 2014
  64. math(adding mixed fractions)

    please help me with (addition mixed fractions)i cant get it!!! ---addition with mixed numbers--- 1.which of the following is not true for adding mixed numbers? A.the denominators of the fractions must be the same in order to add them. B.you can add mixed

    asked on December 1, 2013
  65. physics

    A uniform, 264-N rod that is 2.05 m long carries a 225-N weight at its right end and an unknown weight W toward the left end. When W is placed 47.9 cm from the left end of the rod, the system just balances horizontally when the fulcrum is located 82.7 cm

    asked on April 2, 2013
  66. physics

    Vector V1 is 6.4 units long and points along the negative x axis. Vector V2 is 8.9 units long and points at 60 degrees to the positive x axis 1) find x and y components of v1 and v2? 2) find magnitude of the sum v1+v2? 3) find the angle of the sum v1+v2? I

    asked on January 20, 2010
  67. english

    please help me!!!! Put the sizes on the uniforms while sorting them out. and the italicized is sorting them out,can only be: adverb clause infinitive phrase past participial phrase elliptical clause adjective clause

    asked on May 8, 2012
  68. math

    Simplify 6P2 A.30**** B.15 C.12 D.720 Simplify 8c5 A.6,720 B.336 C.56**** D.10

    asked on April 17, 2015
  69. Chemistry

    What is the net ionic reaction of Barium Phosphate and Phosphoric Acid? I tried H + 2PO4 + 3Ba + OH -> Ba3(PO4)2 + H2O, and 6H + 2PO4 + 3Ba + 6OH -> Ba3(PO4)2 + 6H2O but the homework software says both are wrong. What is wrong with it?

    asked on October 1, 2010
  70. Chemistry

    Calculate the change in pH if 0.050 g of solid NaOH is added to 250 mL of a buffer solution that contains 0.80 M NaH2PO4 and 0.17M Na2HPO4. I found the pH of the buffer solution to be 6.54.

    asked on April 4, 2013
  71. Math

    George has a goal of walking 9/2 kilometers today. Each time he walks to school and back, he walks a total of 1/2 kilometers. What is the meaning of 9/2 divided by 1/2? a. The speed in kilometers per hour that George needs to walk in order to reach his

    asked on September 11, 2016
  72. Math

    A box has a bottom with one edge 7 times as long as the other. If the box has no top and the volume is fixed at V, what dimensions minimize the surface area?

    asked on March 11, 2010
  73. math(CHECK ANSWERS)

    2.you are walking for 5 minutes. You walk a distance of 300 meters. What is your rate of meters per minute? A.60 mpm B.6 mpm C.30 mpm(I PICK THIS) D.1500 mpm 3.there are 3 bags of popcorn at the movie theater. Which one is the best buy? Bag(A) 4.50 for 10

    asked on January 21, 2014
  74. social studies (check answers)

    1.B 2.D 3.B 4.C 5.D 11.What contribution did Simón Bolivar and José de San Martín make to the history of the region? A. They served as prominent criollo leaders. B. They led the revolutions for independence. C. They instituted the first republican

    asked on April 21, 2014
  75. Math

    Mrs. Jacobson wants to order toy instruments to give as prizes to her music students. The table shows the prices for various order sizes. Whistles 25 items=$21.25 50 items=$36.00 80 items=$60.00 Kazoos 25 items=$10.0 50 items=$18.50 80 items=$27.20 a. What

    asked on September 15, 2016
  76. Chemistry

    Pure acetic acid, known as glacial acetic acid, is a liquid with a density of 1.049 g/mL at 25°C. Calculate the molarity of a solution of acetic acid made by dissolving 35.00 mL of glacial acetic acid at 25°C in enough water to make 400.0 mL of solution.

    asked on May 16, 2016
  77. Math

    There are 72 boys and 90 girls on a math team. For the next competition, Mr Johnson would like to arrange all the students in equal rows with only girls and only boys in each row. What is the greatest number of students that can be in each row? Answer: 72

    asked on September 9, 2016
  78. Business Finance

    Jungle, Inc., has a target debt−equity ratio of 0.72. Its WACC is 11 percent, and the tax rate is 31 percent. (Do not include the percent signs (%). Round your answers to 2 decimal places. (e.g., 32.16)) Required: (a) If Jungle's cost of equity is 14

    asked on October 31, 2010
  79. Social studies check answers ***damon***

    1.A 4.A 5.B 6.C 8.C 1.The story of Omar best reflects A. opportunities for people in the Pampas. B. struggles faced by families who work the mines of the Andes. C. hardships undertaken by indigenous farming families. D. benefits of urban life along the

    asked on March 26, 2014
  80. math(QUESTION)

    4.B which unit of measurement is best to measure the amount of water in a swimming pool? A.milliliter B.kiloliter C.centiliter D.kilometer

    asked on March 10, 2014
  81. Physics

    A 59-kg person on skis is going down a hill sloped at 30° from the horizontal. The coefficient of friction between the skis and the snow is 0.10. What would be the magnitude of the acceleration?

    asked on November 5, 2013
  82. Chemistry

    1. Hydrogen gas combines with oxygen gas to yield water. if 15 g O2 is present in the reaction, compute how much water will be produced. 2. Ten (10)grams methane gas combines with oxygen gas to form water and carbon dioxide. How much water is produced from

    asked on August 28, 2013
  83. PHYSICS

    A copper vat is 10 m long at room temperature (20 degrees C). How much longer it is when it contains boiling water at 1 atm pressure? Air in a balloon does 50 J of work while absorbing 70 J of heat. What is its change in internal energy? A bottle

    asked on February 17, 2011
  84. Chemistry

    If a balloon containing 1000 L of gas at 50 degrees Celsius and 101.3 kPa rises to an altitude where the pressure is 27.5 kPa and the temperature is 10 degrees Celsius, its volume there is?

    asked on November 10, 2014
  85. social studies

    can someone give me 3 examples of how where Carolina lives shapes her life and the opportunities available for her and her family.

    asked on January 19, 2014
  86. social studies(updated answers)--

    1.D 2.A 4.C 1.“Along the southern coast of Brazil the central plateau descends in high, steep escarpments. It towers over the waves and moves back in ridges, leveling off from the peaks of the coastal ranges … As it continues along to the northern

    asked on April 5, 2014
  87. physics

    A playground merry-go-round of radius R = 1.1 m has a moment of inertia of I = 280 kg*m^2. and is rotating at a rate of ω = 9 rev/min around a frictionless vertical axis. Facing the axle, a 37 kg child hops onto the merry-go-round and manages to sit down

    asked on March 28, 2017
  88. geometry

    For every 10 yards on a football field, there is a boldly marked line labeled with the amount of yards. There are two parallel sidelines on each side of the field. If the 50 yard line is perpendicular to one of the sidelines, what is its relationship to

    asked on October 2, 2014
  89. Math

    Jason wants to use his earnings from Monday and Tuesday for online movie rentals. The movies cost $2.96 each to rent. How many movies can Jason rent? Jason sells can's to a recycling center that pays $0.40 per pound of cans. Jasons cans (pounds) Monday

    asked on September 7, 2016
  90. Physics

    I am having trouble with the last portion of this question. If someone can help me, I would sincerely appreciate it. A bicycle wheel has a radius R = 32.0 cm and a mass M = 1.82 kg which you may assume to be concentrated on the outside radius. A resistive

    asked on July 9, 2011
  91. physics

    In an old-fashioned amusement park ride, passengers stand inside a 3.0-m-tall, 5.0-m-diameter hollow steel cylinder with their backs against the wall. The cylinder begins to rotate about a vertical axis. Then the floor on which the passengers are standing

    asked on October 23, 2008
  92. math(help)

    please answer this one question because im clueless lol!!! A number is written with the following factorization:2exponet is 3 multiplied 4 multplied 5. is this factorization a prime factorization?please explain to me or why not?if its not correct,please

    asked on November 21, 2013
  93. math

    Assume an 18-month CD purchased for $7000 pays an APR of 3% compounded monthly. What is the APY?

    asked on January 15, 2016
  94. science check answer

    i think its B. Adding a _____________ to an electric circuit would increase the magnetic field around a wire. A. insulator B. solenoid C. resistor D. conductor

    asked on May 6, 2014
  95. social studies (check answers)

    1.B 2.D 3.B 4.C 5.D 11.What contribution did Simón Bolivar and José de San Martín make to the history of the region? A. They served as prominent criollo leaders. B. They led the revolutions for independence. C. They instituted the first republican

    asked on April 21, 2014
  96. Science help !

    Thanks for all who has been helping (Ms.sue)and more !! I couldn't remember all the name just that ms.sue! If changing conditions lead to decreased oxygen levels in this stream,the carrying capacity of the stream for the trout will decrease.Oxygen level in

    asked on January 10, 2014
  97. Language Art (Please Check)

    1.C But mama told me never mind.She said i didn't need a bracelet to remember laurie,just as i didn't need anything to remember pap or our home in berkeley or all the people and things we loved and had left behind What is the main idea of this passage? A.

    asked on March 20, 2014
  98. algebra

    Word problems confuse me. THe owner of a fancy food shoppe wants to mix cashews selling at $8/kg and pecans selling at $7/kg. How many kg of each kind of nuts should be mixted to get 8 kg worth $7.25/kg?

    asked on May 10, 2011
  99. Chemistry

    Calculate the standard enthalpy change for the following reaction at 25 °C. MgCl2(s) + H2o(l) ---> MgO(s) + 2HCl(g)

    asked on June 19, 2013
  100. social studies

    please can someone answer these there destroying me !!! 1. Which region of Mexico are sinkhole most likely to be found? A. Mexico plateau B.Baja California C.sonoran desert D.Yucatan peninsula 2.what effect does altitude have on Mexico's climate? A. as

    asked on January 17, 2014

Pages

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. 6
  7. 7
  8. 8
  9. 9
  10. 10
  11. 11
  12. 12
  13. 13
  14. 14
  15. 15
  16. 16
  17. 17