boi

Most popular questions and responses by boi
  1. Check my math answers please!

    1. Rename 4/7 as a percent. Round to the nearest tenth of a percent if necessary. A. 47% B. 1.8% C. 57.1% D. 28% 2. Rename .709 as a percent. A. 709% B. 70.9% C. 79% D. 7.09% 3 is 1/3 is equivalent to 33 1/3% what percent is equivalent to 2/3? A 33 2/3%

    asked on November 10, 2017
  2. Social Studies

    1. What was the goal of the 18th amendment?(1 point) a. to reduce the number of crimes committed with alcohol. b. to force manufacturers to find other drinks to make. c. To end alcohol abuse and improve American's lives. d. to encourage Americans to spend

    asked on March 8, 2017
  3. math Please help!!

    triangles ABC and DEF are similar. What is the legnth of side EF? Triangle ABC: Side Ab 3 cm Side Bc 2 cm Side Ca 5 cm Triangle DEF Side De 4.5 cm Side Ef x Side Fd 7.5 cm what is the legnth of side ef A 1.5 cm B 4 cm*** C 3 cm D 8.5 cm Am i correct?

    asked on November 6, 2017
  4. science

    1. The breaking down or disintegration of substances such as rocks and minerals by physical, chemical, or biological processes is called- A Erosion B Weathering*** C Climate D Deposition 2. When particles carried by water, ice, or wind are dropped in

    asked on November 14, 2017
  5. math Please help!!

    Using a scale factor of 1 inch = 16 feet, what are the blueprint dimensions of a room that is 20 feet x 28 feet? A. 1.5 in x 2.5 in B. 1.25 in x 2.25 in C. 1.25 in x 1.75 in D. 1.5 in x 1.75 in Could anybody tell me how to solve this problem, please? I

    asked on November 10, 2017
  6. Science

    The strength of the force of gravity between two objects is determined by which of the following factors? Select all that apply. A. the masses of the objects B. the distance between the objects C. the volumes of the objects D. the surface area of the

    asked on May 12, 2018
  7. MATH

    Read the following statement: Line segment GH is congruent to line segment IJ. Which of the following is an equivalent statement? GH over bar congruent to IJ overbar GH over bar similar to IJ overbar GH over bar equal to IJ overbar GH over bar element of

    asked on November 21, 2018
  8. math Please help!!

    Sally puts $200.00 in a bank account. This account earns 8% compound interest. How much money is in the account after three years? A $151.94 B $240.00 C $251.94 D $160.00 Please help me!

    asked on November 13, 2017
  9. Science

    Which of the following is true about the electric charges on the objects below The ball on the right has a positive charge and the ball on the left has a negative charge The ball on the left has a positive charge and the ball on the right has a negative

    asked on May 8, 2017
  10. Math

    1. 5/10 - 3/10 A 1/5 B 8/10 C 42/5 D 1/10 Please help.

    asked on October 12, 2019
  11. Spanish

    1. What school subject would Dr. Mario Molina be most closely associated with? la clase de inglés la clase de matemáticas la clase de ciencias la clase de educación física

    asked on October 7, 2019
  12. math

    Find an integer $x$ such that $\frac{2}{3} < \frac{x}{5} < \frac{6}{7}$

    asked on November 15, 2017
  13. Algebra

    I need help with algebra unit 3: rational numbers. 1which exponent makes the statement true? 1/5^9=5 A.9 * B.-9 C.1/9 D.-1/9 2. Y^5 • Y^14= A. 2y^19 B.y^60 * C.y^19 D.2y60 3. W^12/w18 A.w30* B.w^-30 C.w^6 D.w^-6 4. Using the numbers 3,2, and 4, which of

    asked on September 11, 2018
  14. Physics

    A 2meters crowbar is employed to lift a load 300kg. What force must be applied to one end of the crowbar when a stump acting as a fulcrum is placed under the crowbar 0.5meter away from the end on which the load rests? Neglect the weight of the crowbar.

    asked on September 14, 2019
  15. Math

    Write a multiplication equation with one variable and one fraction that has the solution 8.

    asked on February 7, 2018
  16. Math

    It costs Luis $5 to park his car at a parking meter for 2 hours. What is the price to park for 1 hour? Write a word sentence to help you solve the problem. Then write and solve a multiplication equation. Please help me.

    asked on February 8, 2018
  17. Science

    FLVS (Florida Virtual School) Pre-test Module 1 1. Answer the following questions about two different colored cubes. A pink cube has one side of 8cm and a mass of 24g. A green cube has one side of 6cm and a mass of 20g. Which one has more matter and a

    asked on October 23, 2018
  18. science

    Which of these is an example of a chemical reaction that occurs at a very fast rate? A: Rotting wood. B: An explosion. C: Photosynthesis. D: Iron rusting. I personally think it's A, but I'm not completely sure of my answer, which is why I referred to

    asked on November 7, 2017
  19. math

    what is 2x64x037x860

    asked on October 29, 2019
  20. Math

    ∆ABC in which AB=10cm,BC=11cm and angle B= 45°

    asked on May 31, 2017
  21. Science

    Answer the following questions about two different colored cubes. A pink cube has one side of 8cm and a mass of 24g. A green cube has one side of 6cm and a mass of 20g. Which one has more matter and a higher mass? * A. The green cube B. The pink cube

    asked on October 23, 2018
  22. Math

    How do you isolate the variable in x+5=12?

    asked on February 6, 2018
  23. LA

    Can anybody tell me some similarities and differences between hockey and soccer, please? I'd really appreciate it. God bless you guys.

    asked on November 9, 2017
  24. Math

    What is -3 x (-1 7/12) - (-3/2) Sqaured?

    asked on September 21, 2017
  1. math

    I mean... Check it.(plz don't ban me Mrs. Sue) Lol

    posted on November 14, 2019
  2. math

    This has turned into a place for people to share Fortnite gamertags. I just came to get the answer to my math Homework.

    posted on November 14, 2019
  3. social studies

    BOI

    posted on November 14, 2019
  4. HELP Please. Geography.

    noi

    posted on November 11, 2019
  5. Geo.

    do it yourself lazy

    posted on November 11, 2019
  6. Geography

    Do it yourself you lazybum

    posted on November 11, 2019
  7. Math

    donno

    posted on November 3, 2019
  8. Language Arts

    Y'all all wrong and most people looking for answers for connexus

    posted on November 3, 2019
  9. Science

    Reeeeeeeeeeeeee

    posted on November 1, 2019
  10. Math

    wgats the answer

    posted on October 29, 2019
  11. social studies

    NO CHEATING ALLOWED, and Ms.SUE, every time yo tell people an answer... ITS WRONG

    posted on October 26, 2019
  12. MaTH

    REEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

    posted on October 23, 2019
  13. Social Studies

    Its d

    posted on October 20, 2019
  14. Social Studies

    Wtf

    posted on October 18, 2019
  15. math

    What is the answer to 5

    posted on October 15, 2019
  16. History

    that did not help

    posted on October 15, 2019
  17. Math

    A 1/5

    posted on October 12, 2019
  18. Math

    5. The sum of two numbers is 7/8. One addend is 3/4. What is the other? A 4/4 B 1/8 C 1/4 D 2/8

    posted on October 12, 2019
  19. Math

    I forgot the question for 4 is 7/8 - 5/12

    posted on October 12, 2019
  20. Math

    4. A 11/24 B 2/24 C 2/8 D 2/12

    posted on October 12, 2019
  21. Math

    3. 1/6 + 3/8 A 4/6 B 4/8 C 4/14 D 13/24

    posted on October 12, 2019
  22. Math

    2. 1/2 + 3/4 A 2/3 B 4/6 C 1 2/4 D 13/24

    posted on October 12, 2019
  23. Math

    1/10?

    posted on October 12, 2019
  24. math

    What was it

    posted on October 12, 2019
  25. Science

    Hoi are u INS seventh grade science A

    posted on October 9, 2019
  26. Spanish

    C

    posted on October 8, 2019
  27. History

    I know it's wired that the answers are A B C 😂

    posted on October 7, 2019
  28. science(check answers)

    You guys keep forgetting about question 10

    posted on October 7, 2019
  29. Algebra

    urin bapsaeya

    posted on October 7, 2019
  30. math

    Oops I meant to say B

    posted on October 7, 2019
  31. math

    5 is C

    posted on October 6, 2019
  32. Science!

    hes right i just got a hundred

    posted on October 2, 2019
  33. Math

    The answers for this whole test is B B D A A C B D B B B C The rest are written, I hope this helps

    posted on September 30, 2019
  34. Algebra help pls

    Cool thanksgiving

    posted on September 26, 2019
  35. math

    Me me is correct

    posted on September 26, 2019
  36. Algebra

    Use mathpapa boss human It works well I’ll tell u the answers after I finish taking it

    posted on September 25, 2019
  37. Math

    @AYO are u Evan?

    posted on September 25, 2019
  38. science PLEASE CHECK MY ANSWERS

    Okay ima submit cross our fingers their right..... They are, cbab

    posted on September 25, 2019
  39. Pre-algebra

    Auhv is correct for connexus

    posted on September 25, 2019
  40. math

    I dont know ask Google ;D

    posted on September 16, 2019
  41. Math

    Ik I'm late but the answer is 288

    posted on August 22, 2019
  42. @ nathan

    cringe

    posted on July 9, 2019
  43. math help connections academy

    ugg i neded hlp grrrr ms sue na jk but still

    posted on May 31, 2019
  44. MATH

    tysm

    posted on May 31, 2019
  45. dragon wings

    dark you must be insecure, they arent trying to say it first.

    posted on May 29, 2019
  46. Riddles

    your mamma cheated or your adopted or you have a family member that is white.

    posted on May 28, 2019
  47. geometry

    rectangle

    posted on May 28, 2019
  48. Math

    Here are the correct answers 1. C 2. B 3. B 4. B 5. B 6. C 7. B 8. C 9. B 10. A 11. D 12. B 13. B 14. C 15. D 16. C 17. D 18. A 19-23 are essays

    posted on May 15, 2019
  49. Math

    ITS 91 Times 4

    posted on May 13, 2019
  50. Math

    its 91 JUST DO IT

    posted on May 13, 2019
  51. social studies

    @ meow meow kit kat :o its you and ummmmmmmmmmm just look down :o

    posted on May 8, 2019
  52. Social studies HELP

    what about the other question? nvm they are essay questions

    posted on May 8, 2019
  53. Math

    The person who originally asked this question is a sophomore now lol

    posted on May 8, 2019
  54. Social Studies help ASAP!!!

    yeah stfu maddie

    posted on May 6, 2019
  55. history

    What about A?

    posted on May 6, 2019
  56. LL

    boi

    posted on May 2, 2019
  57. Social studies

    i 65th that

    posted on April 25, 2019
  58. Social Studies

    Sure Anon

    posted on April 22, 2019
  59. Art

    Jazmin is correct 100%

    posted on February 28, 2019
  60. Math

    unknown is not right lol

    posted on February 27, 2019
  61. EDTECH

    2019?

    posted on February 21, 2019
  62. MATH

    the answer is 60 so yeah whip

    posted on February 19, 2019
  63. science

    A B B D C B C A B

    posted on February 10, 2019
  64. History

    thx hoovy

    posted on February 5, 2019
  65. Math (help)

    Take it easy

    posted on January 31, 2019
  66. Science

    Its .250

    posted on January 31, 2019
  67. LAnguage arts

    lol @jordan tresham ur so fake

    posted on January 30, 2019
  68. Science

    xd

    posted on January 22, 2019
  69. Algebra

    I have the same question but the coordinates are (0,0) for the end of the string, and (3,12) for where the sun hits the kite.

    posted on January 16, 2019
  70. Reading Help

    Yeah

    posted on December 5, 2018
  71. English

    It's devastated and digress.

    posted on December 5, 2018
  72. social studies(updated answers)---Mrs.Sue

    Megan is correct 10/10 (100%)

    posted on December 5, 2018
  73. S.S

    @Girl I'm not sure if that was a pun or not, but good one nonetheless 😂

    posted on November 28, 2018
  74. Social Studies

    wtf reed and sue. you don't know who they are. so why judge them. Just give them a link to resources or something. why you gotta accuse them of lying

    posted on November 15, 2018