Melissa bowers

Most popular questions and responses by Melissa bowers
  1. Science

    1. Humans developed antibiotics to fight bacterial infections. However, some antibiotics are no longer effective in killing the bacteria they once killed. How does the theory of evolution explain this? A. The antibiotic mutated the bacteria, which allowed

    asked on October 23, 2015
  2. Physical Education

    1.when you copy the behavior of others you are forming your personality through? A. heredity B. modeling C. a peer group D. conscientiousness 2.A person who is outgoing and sociable has the personality trait known as? A. Introversion B. Extroversion C.

    asked on October 23, 2015
  3. Science

    2. Study the amino acid sequences of the same protein taken from four different species of plants. Which pair of plants is most closely related? Species 1: -A-P-A-C-W- Species 2: -G-P-G-S-F- Species 3: -A-P-A-C-F- Species 4: -N-K-M-H-H- A. Species 2 and 4

    asked on October 23, 2015
  4. Educational Technology.

    1. probability can be used to determine the likelihood of specific ________(fill in the blank). A. games B. occurrences C. questions D. opportunities 2. Tally marks are completed in groups of ______ because they are quick to mark and easier to count (fill

    asked on October 22, 2015
  5. science

    3. Which term refers to the process by which individuals that are better adapted to their environment are more likely to survive and reproduce? A. natural selection B. overproduction C. competition D. variation I think either A or D

    asked on October 23, 2015
  6. science

    4. Which of the following explains how natural selection leads to evolution? A. Conditions in the environment reduce completion for resources within a species. B. Helpful variations accumulate among surviving members of the species. C. Overproduction

    asked on October 23, 2015
  7. social studies

    This is an essay I really need help on please. nation-state A and nation-state B share a border. The two nation-states are arguing over immigration policies regarding the border. What are two ways that the nation-stats could resolve their dispute?

    asked on October 25, 2015
  8. social studies

    Why Must citizens fulfill responsibilities? A.) To keep too many people from being citizens. B.) To avoid breaking the law or going to jail. C.) To keep the government in power. D.) To protect the rights of all citizens. I chose D

    asked on October 22, 2015
  9. math

    1. 0.25 L= _____mL A.2.5 B.25 C.250 D.2500 2. 6051 m=_____km A.0.6051 B.6.051 C.60.51 D.605.1 3. 1.15 cg=______g A. 0.0115 B.0.115 C.11.5 D. 115 4. 603 kg=______g A.6.03 B.60.3 C.6030 D.603,000 5. A paper clip is 2.35cm. How many meters long is the paper

    asked on October 23, 2015
  10. social studies

    1. Define these terms: Feudalism, Guild, Holy Land, Humanism, Imperialism, Industrial Revolution, Medieval/Middle Ages and Nation. 2. Compare and Contrast a limited government to an unlimited government. Give an example of a country past or present that

    asked on October 23, 2015
  11. social studies

    Formal membership is nation-state is known as? A. citizenship B. naturalization C. nationality D. civic-mindedness I think A

    asked on October 25, 2015
  12. social studies

    This is an essay I really need help on. We hold these truths to be self-evident, that all men are created equal, that they are endowed by their creator with certain unalienable. How does this excerpt from the declaration of independence connect to the

    asked on October 25, 2015
  13. social studies

    This is an essay I really need help on. Why does the U.S. Constitution limit the power of the federal government?

    asked on October 25, 2015
  14. social studies

    This is an essay I really need help on.

    asked on October 25, 2015
  15. social studies

    What is one way that young people can participate in their communities A. voting B. running for office C. serving on juries D. volunteering I chose D

    asked on October 22, 2015
  1. social studies

    ok I give up no matter what I do I can't do my essay's right I'm accused of plagiarism and if that isn't enough my dads going in for open heart surgery and has to have his spleen takin out has cancer and I'd rather not say any more.

    posted on October 25, 2015
  2. social studies

    When in the Course of human events it becomes necessary for one people to dissolve the political bands which have connected them with another and to assume among the powers of the earth, the separate and equal station to which the Laws of Nature and of

    posted on October 25, 2015
  3. social studies

    I don't plagiarize from any site but this one and I hate answers from other sites especially y-a-h-o-o

    posted on October 25, 2015
  4. social studies

    thank you reed and ms. sue I don't plagiarize from any site but this one

    posted on October 25, 2015
  5. social studies

    need help

    posted on October 25, 2015
  6. social studies

    ok ok I won't plagarize

    posted on October 25, 2015
  7. social studies

    I know I'm doing my best what part am I missing though

    posted on October 25, 2015
  8. social studies

    I'm only coping some of what you say not all of it.

    posted on October 25, 2015
  9. social studies

    ok can you check this part I wrote on my own. The 10th amendment was the explicit inclusion of this principle demanded by the anti-federalists. Even those arguing against the Bill of Rights at the time saw the Federal Government limited to its enumerated

    posted on October 25, 2015
  10. social studies

    thx I guess

    posted on October 25, 2015
  11. social studies

    united states

    posted on October 25, 2015
  12. social studies

    answer the question

    posted on October 25, 2015
  13. social studies

    if they don't think I plagiarized it they won't look it up when someone else answers like you guy's they don't think its plagiarized ( I know plagiarism is wrong but its the best I can do)

    posted on October 25, 2015
  14. social studies

    please I need help fast.

    posted on October 25, 2015
  15. social studies

    exactly

    posted on October 25, 2015
  16. social studies

    thx ms. sue

    posted on October 25, 2015
  17. social studies

    thx reed

    posted on October 25, 2015
  18. social studies

    well they don't know if I use this they know if I use Wikipedia because of wikipedias layout

    posted on October 25, 2015
  19. social studies

    that's the thing I have thought about it and I asked because I can't come with anything

    posted on October 25, 2015
  20. social studies

    sorry my question did not post so here it is. How might citizens engage in civic life to influence politics and government?

    posted on October 25, 2015
  21. social studies

    thank you

    posted on October 25, 2015
  22. social studies

    I can't use Wikipedia its against my school rules

    posted on October 25, 2015
  23. social studies

    I didn't ask this question yesterday that was someone else probably

    posted on October 25, 2015
  24. social studies

    need help someone

    posted on October 25, 2015
  25. social studies

    Thank you Reed and Teacher

    posted on October 25, 2015
  26. Please Help with Physics ASAP!!

    I wish I could help but I hate physics and it would take me forever to find your answer and forever to show you the steps

    posted on October 23, 2015
  27. math help azap!!!

    your welcome

    posted on October 23, 2015
  28. math help azap!!!

    X=5

    posted on October 23, 2015
  29. Physical Science-Physics

    oh ok yeah your right

    posted on October 23, 2015
  30. Physical Education

    The answers are 1. B 2. B 3. C

    posted on October 23, 2015
  31. Physical Education

    will some one PLEASE help me

    posted on October 23, 2015
  32. College Physics

    I'm sorry if my numbers are different I was trying to give an example so instead of just basically giving out the answer like candy I gave him/her a way to understand it better

    posted on October 23, 2015
  33. PLZ Help History--@Ms. Sue

    if you ever need help again I'm here

    posted on October 23, 2015
  34. Physical Science-Physics

    The energy used to raise the book is m*g*h = 1.56J. I don't understand the rest. What weight?

    posted on October 23, 2015
  35. PLZ Help History--@Ms. Sue

    ok I knew those answers already I told you them you should have listened but you did good anyway

    posted on October 23, 2015
  36. College Physics

    F = (mv - 0 ) / t F = (0.15 x 8.5 - 0 )/ 0.15 = 8.5 N F = rate of change of momentum

    posted on October 23, 2015
  37. PLZ Help History--@Ms. Sue

    yes but Sam Adams is not up there don't say Sam Adams you'll confuse him

    posted on October 23, 2015
  38. PLZ Help History--@Ms. Sue or @Reed

    No Damon your wrong its A women never had the same rights as men at first that's why women were the first to say that, trust me I wrote a report on this once

    posted on October 23, 2015
  39. PLZ Help History--@Ms. Sue

    What ones did you miss

    posted on October 23, 2015
  40. PLZ Help History--@Ms. Sue or @Reed

    I know I'm always sure before I answer

    posted on October 23, 2015
  41. PLZ Help History--@Ms. Sue

    I wish you luck please tell me what you got on it

    posted on October 23, 2015
  42. PLZ Help History--@Ms. Sue

    The answer is B don't pay attention to the sam adams he's trying to confuse you

    posted on October 23, 2015
  43. PLZ Help History--@Ms. Sue

    yes I am

    posted on October 23, 2015
  44. PLZ Help History--@Ms. Sue

    It should be B

    posted on October 23, 2015
  45. PLZ Help History--@Ms. Sue

    its D

    posted on October 23, 2015
  46. PLZ Help History--@Ms. Sue or @Reed

    no I look it up and then tell you the answer because the sites I look it up on don't tell my the answer is A B C or D I have to read it and understand it

    posted on October 23, 2015
  47. Spanish

    I'll try and help but you got to explain better what you want

    posted on October 23, 2015
  48. Spanish

    I can't give the exact answer on this one but if you need to go on BING and use the translator that's the best I can do sorry

    posted on October 23, 2015
  49. PLZ Help History--@Ms. Sue

    It should be A

    posted on October 23, 2015
  50. PLZ Help History--@Ms. Sue or @Reed

    I'm sure I look them up before I tell you

    posted on October 23, 2015
  51. PLZ Help----History-----@Ms. Sue or @Reed

    welcome

    posted on October 23, 2015
  52. PLZ Help History--@Ms. Sue or @Reed

    Your absolutely right A and are you checking answers for a test

    posted on October 23, 2015
  53. PLZ Help----History-----@Ms. Sue or @Reed

    its B

    posted on October 23, 2015
  54. Spanish

    If your trying to translate Margarita would say to indicate that she has completed the errand specified to Spanish its Margarita diría para indicar que ha completado la misión especificada otherwise I don't understand what you want written in Spanish

    posted on October 23, 2015
  55. Science

    10.2g H * 1mol/1g (molar mass) = 10.2mol H 79.5g O * 1mol/16g = about 5 mol O so about 5 moles of water (H2O so there should be twice as much H as O) Trust me I'm sure this is right I do after all have an A+ in science so I'm positive I'm right

    posted on October 23, 2015
  56. Plz help @Reed

    its B

    posted on October 23, 2015
  57. Plz help @Reed

    I am not wrong I looked it up on like 5 different websites it said its A

    posted on October 23, 2015
  58. Plz help @Reed or @Ms. Sue

    LOL your right

    posted on October 23, 2015
  59. Plz help @Reed

    its A

    posted on October 23, 2015
  60. Plz help @Reed

    its C

    posted on October 23, 2015
  61. Plz help @Reed

    your wrong its C

    posted on October 23, 2015
  62. Plz help @Reed or @Ms. Sue

    I think your right

    posted on October 23, 2015
  63. Plz help @Reed or @Ms. Sue

    its B

    posted on October 23, 2015
  64. Plz Help-----History @Ms. Sue or Reed

    D I think

    posted on October 23, 2015
  65. Plz Help-----History @Ms. Sue or Reed

    your welcome

    posted on October 23, 2015
  66. Plz help-----U.S History

    ok good :)

    posted on October 23, 2015
  67. Plz Help-----History @Ms. Sue or Reed

    its B

    posted on October 23, 2015
  68. Plz Help-----History @Ms. Sue or Reed

    I think its D I could be wrong

    posted on October 23, 2015
  69. Plz help @Reed or @Ms. SUe

    yes its B

    posted on October 23, 2015
  70. Plz help-----U.S History

    ok I'm sorry I won't I ment to just give you the answer but then I decided to give you extra info and did not want to type it so I pasted it

    posted on October 23, 2015
  71. math

    thank you guy's so much for the help

    posted on October 23, 2015
  72. Language Arts

    2. is C I don't know the other

    posted on October 23, 2015
  73. Plz Help----History

    your right its the 2nd one

    posted on October 23, 2015
  74. Plz Help-----History

    your right its the 3rd one

    posted on October 23, 2015
  75. Plz help-----U.S History

    The answer is #4, but depending on where they lived and which Europeans had conquered them. Protestant English, Dutch, Swedes viewed Natives as subhuman and therefore on fit for extermination no matter what the Natives did or acted. The Catholic Spanish

    posted on October 23, 2015
  76. math

    ok um can you just give me the answers I have 5 min to do this because I have to go see my dad before he goes in for open heart surgery

    posted on October 23, 2015
  77. math

    somebody (namely ms. sue) help

    posted on October 23, 2015
  78. social studies

    thank you I know the answer

    posted on October 23, 2015
  79. World History

    6. D 7. A 8. C 9. A 10. A 11. B 12. A 13. C 14. B 15. A

    posted on October 23, 2015
  80. social studies

    second continental congress

    posted on October 23, 2015
  81. Child development

    Thank you Ms. sue because if you did not tell him that I would have

    posted on October 23, 2015
  82. U.S. History

    good point

    posted on October 23, 2015
  83. social studies

    ok thank you

    posted on October 23, 2015
  84. Science

    am not if you don't like my answer then so be it I'm just trying to help so don't accuse me of plagiarism.

    posted on October 23, 2015
  85. Science

    Perhaps you mean Hadean, when the planets of the solar system were just forming out of dust and particles. There were no solid rocks or anything yet, so you could hardly call it geologic. The thing about gravity is that if two specks of dust are drifting

    posted on October 23, 2015