Mel❤nie

Popular questions and responses by Mel❤nie
  1. Career prep

    which of the following careers have subject-specific skills for the interpersonal relationship personality trait? finance psychology public service**** sociology**** which of the following careers have subject-specific skills for creativity personality

    asked on August 14, 2019
  2. Career Prep

    Which of the following job titles would be categorized as a career in science, technology, engineering, and mathematics? (1 point) Elementary school teacher Hotel manager meteorologist************ Urban Planner

    asked on September 4, 2019
  3. Career prep

    which of the following careers have subject-specific skills for the words and literacy personality trait education*** fine arts law*** mechanics which of the following careers have subject-specific skills related to mathematics and data? education

    asked on August 14, 2019
  4. Career prep

    Peter is creative and excels with visual presentation he enjoys working in small groups and in an active environment which jobs would match his personality? business manager chef paintier***** waiter software engineer****** am i right

    asked on August 14, 2019
  5. history

    Fill In The Blank: The( blank) developed the most complex writing system in the Americas. Answer Choices Below: 1. Maya 2. Aztez*** 3. Olmec 4. Zapotec am i correct

    asked on January 28, 2019
  6. Career prep

    Which of the following is true about careers? is it possible for a person to have the same job title but do completely different task? is it typical for a person to only be responsible for performing one or two task of work ? is it unusual for a person to

    asked on September 4, 2019
  7. Career prep

    which of the following job titles would be categorized as a career in health science?(2 points) audiator choreographer radiologist technologist*** veterinarian*** Am I rIgHt?

    asked on September 4, 2019
  8. Career Prep

    1.what do workers in law public safety corrections and security field do? (1 point) They ensure that people are happy with their life experiences They help people realize their FULL potential They look for transportation patterns for delivering goods They

    asked on September 4, 2019
  9. Career prep

    what job could you attend a trade school to pursue? dentist college professor**** police officer economist

    asked on August 13, 2019
  10. history

    Which belief defines Christianity as a religion separate from Judaism? A. ****** belief in one god B. belief in multiple gods C. study of the Hebrew Bible D. belief in Jesus as the savior**** it can only be one answer and i don't now which so can someone

    asked on January 7, 2019
  11. Career Prep

    once you've graduated from college how should you update your resume remove grades of indivisional courses**** remove inferences remove special skills remove volunteer experiences am I right?

    asked on September 25, 2019
  12. Career

    if you are interested in selling products or services to people you interact well with others and handle complaints with tack, and treat everyone with kindness and respect, which category would fit your strength. * there can only be one right answer and i

    asked on August 9, 2019
  13. Just another history question!

    Use the drop-down menus to complete the sentences. 1. American Indians in the ( blank) built longhouses. answer choices for question : NorthWest**** GreatPlains Southeast South Eastern Woodlands 2. American Indians in the ( blank) celebrated with a

    asked on January 28, 2019
  14. history

    What ideas did Jesus teach his followers? Select all that apply. A. to be kind and charitable**** B. to believe in only one God**** C. to be happy all the time D. to live a good, moral life***** E. to reject the teachings of the Hebrew Bible F. to attend

    asked on January 11, 2019
  15. history

    Which was a reason the Roman republic fell? Select all that apply. A. There was a gap between rich and poor.*** B. Rome lost the Punic Wars. C. There was a reduction in slave labor. D. Conflict led to a long civil war.**8 E. Soldiers were loyal to their

    asked on December 18, 2018
  16. science

    Two identical masses are moving down a slope. One mass is traveling twice as fast as the other mass. How does the kinetic energy of one mass compare to the other? (1 point) The faster object has the same kinetic energy as the slower object. The faster

    asked on December 18, 2018
  17. math

    Estimate the value of the square root of 43 to the nearest integer 1. 8 2. 6 3. 5 4. 7******* which one? am i right? oh and how goes to connections academy webmail me......

    asked on December 12, 2018
  18. Career prep

    2. What is possible to know before you commit yourself to begin your career in a specific location? a. if you will enjoy living in that city b. how many people will have the same occupation c. how high the cost of living is in that city**************** d.

    asked on September 17, 2019
  19. Career prep

    what is a good solution for pedro if he cannot afford to buy a home in austin, but he still wants to live there, when he starts a career?(1) move to a different city rent a house instead of buying one**** change careers refuse to repay on his student loans

    asked on September 17, 2019
  20. Career prep

    What factors affect your salary? Select all that apply. (2 points) A. The amount of debt you incur B. Where you live C. The company you work for D. The intellectual rewards you experience E. Your tax rate******

    asked on September 6, 2019
  21. career

    if samira scored high on the questionnaire in the category of medicine in which of the following job duties would samira likely be interested in? based on her questionnaire results? greeting people in the office using medical terminology*** managing office

    asked on August 9, 2019
  22. WORLD HISTORY

    Fill In The Blank: The( blank) developed the most complex writing system in the Americas. Answer Choices Below: 1. Maya 2. Aztez*** 3. Olmec 4. Zapotec am i correct

    asked on January 28, 2019
  23. History

    How does the government of the United States most resemble the government of the Roman republic? A. All citizens have the right to vote. B. Women have equal rights with men. C. Different government bodies check one another’s powers.***** D. A written

    asked on January 11, 2019
  24. Religion

    On what day do most modern Christians participate in the activity shown? A. Sunday B. Monday C. Saturday D. Friday(it's a picture of people show in church) one. i know back in the old testament Christians celebrated the sabbath on Saturday. they also

    asked on January 11, 2019
  25. history

    wasn't Paul the one that spread Christianity(im not just asking for fun, it's on a test) oh and 🎉HAPPY NEW YEAR🎉

    asked on January 7, 2019
  26. math

    how many solutions does this equation have 3(x - 3) + 3x

    asked on December 19, 2018
  27. math

    x + 8 < − 2 8 x+8

    asked on December 19, 2018
  28. World History

    Look at the table about the government of the Roman republic. ? assemblies of citizens Citizens elect officials and pass laws. Which title would best fit the table? A. Weaknesses of the Early Roman Government B. Dictatorial Features of the Roman Government

    asked on December 19, 2018
  29. math

    George has a square sandbox in back yard. the sandbox has an area of 160 square feet. to the nearest foot, what is the length of one side of the sandbox? is the answer 40 or 12, here are the answer choices 12ft 13ft 40ft 80ft

    asked on December 19, 2018
  30. math

    The length of the hypotenuse of a right triangle is 26 cm the length of one leg is 24 cm. find the length of the other leg? is the answer 10?

    asked on December 19, 2018
  31. Algebra

    which of the following appears to be a irrational number? 0.404404440 0.783783783 -4/5 or the square root of 36 i'm stuck help me please

    asked on December 19, 2018
  32. science

    Two masses are moving down a slope. One mass is traveling twice as fast as the other mass. How does the kinetic energy of one mass compare to the other? i don't understand

    asked on December 19, 2018
  33. science

    ok well i know one's answered my quesion but if u guys did this test before please re-view it for me. it's Lesson 12: Energy Unit Test, Science 8 A Unit 4: Energy. my grade is low i need your help

    asked on December 18, 2018
  34. history

    Which was a result of Augustus ending the civil wars and taking power? A. The republic's democracy flourished. B. The republic had become an empire. C. The republic's military grew weak. D. The new empire grew poor and weak.*****

    asked on December 18, 2018
  35. math

    what makes the statement true 8^ -4 1.64 2. 18 3. -1/64**** 4. 1/64

    asked on December 17, 2018
  36. math

    what is the difference between a rational number and an integer?

    asked on December 12, 2018
  37. history

    Which of the following does the U.S. government share in common with the ancient government of the Roman republic? Select all that apply. A. separation of powers***** B. written constitutions C. checks and balances**** D. one year term limit E. consuls who

    asked on December 12, 2018
  1. Starcatcher

    ok so @r u kidding me dw i got 1/3 as well

    posted on November 17, 2019
  2. English

    @ INCC student ur 100% Correct

    posted on November 4, 2019
  3. English

    Uganda Warrior & Anonymous, and now mee...Lol are 100% correct!!! 1-D 2-D 3-B 4-A 5-C 6-B 7-C 8-B 9-D 10-A

    posted on November 1, 2019
  4. English

    B B AND EVEN ONE MORE B...Lol the Correct answers are... BBB!!!

    posted on October 29, 2019
  5. Health, Fitness, and Nutrition

    @im right...Lol Your answers are 100% Correct GRE8 Job..Lol for all future ppl I just did y'all a huge favor No need To fight in the future im right is right..lol

    posted on October 28, 2019
  6. Health JUST NEED ANSWERS CHECKED :)

    phoenix is 100% correct!

    posted on October 24, 2019
  7. Englishhh

    BABBB 100% CoRrEcT!!!! GoD bLeSs Y'aLl

    posted on October 23, 2019
  8. english

    thanks shay 100% right

    posted on October 21, 2019
  9. Health--Check my answers

    Thanks J 100% CoRrEcT!!!

    posted on October 14, 2019
  10. English

    ok thank you both

    posted on October 7, 2019
  11. English

    LTCU Is Right!!!! trust meeee!!!!! 100%

    posted on September 27, 2019
  12. English; conmas

    Some dude alll are right trust meee!!!!

    posted on September 27, 2019
  13. English 9th grade

    all right trustttt meee!!!!

    posted on September 27, 2019
  14. English

    All right!!!! trust meee!!!

    posted on September 27, 2019
  15. Career Prep

    remove inferences

    posted on September 25, 2019
  16. Career Prep

    im guessing regular class work

    posted on September 25, 2019
  17. Career prep

    B maybe?

    posted on September 17, 2019
  18. Career prep

    oh thats a good idea.. but its not one of the choices

    posted on September 17, 2019
  19. Career prep

    ok thank you

    posted on September 17, 2019
  20. Career prep

    Its was right... B and C Thanks for helping

    posted on September 6, 2019
  21. Career prep

    B and C ?

    posted on September 6, 2019
  22. English

    All are right @ fellow student

    posted on September 6, 2019
  23. English - The Red Badge of Courage

    thanks Honors English 9 A ..... All are right for 2019

    posted on September 6, 2019
  24. biology

    All r right

    posted on September 6, 2019
  25. Career prep

    It was A....😪

    posted on September 4, 2019
  26. Career prep

    thank you

    posted on September 4, 2019
  27. Career prep

    I picked C

    posted on September 4, 2019
  28. Career prep

    thanks

    posted on September 4, 2019
  29. Career Prep

    thanksssss

    posted on September 4, 2019
  30. Career Prep

    thank you!

    posted on September 4, 2019
  31. biology

    ur right

    posted on August 30, 2019
  32. Language arts

    exposed 😳😂😂🤣🤣🤐🤐😱😱

    posted on August 29, 2019
  33. English

    what r the answers?

    posted on August 29, 2019
  34. Science/ dinosaurs

    u said u know ab god... but yet u fail to believe god made everything after.... adam and eve... ur just denying ur faith...

    posted on August 23, 2019
  35. Language Arts

    B C C 100% CORRECT!!!!

    posted on August 23, 2019
  36. Science/ dinosaurs

    Well doesn't the bible say before the heaven and the earth it was just god and his word, how can there be dinosaurs before god, if there was no earth before God?

    posted on August 22, 2019
  37. Check my work

    B and C

    posted on August 20, 2019
  38. Career prep

    btw it was chef and painter.... so i got it wrong but it was worth the try

    posted on August 14, 2019
  39. Career prep

    thank you

    posted on August 14, 2019
  40. Career prep

    thanks you

    posted on August 14, 2019
  41. Career prep

    Thank you so much have a good day😊☀😊

    posted on August 14, 2019
  42. Career prep

    Oh thats what i was missing thank you.... waiter.... right?

    posted on August 14, 2019
  43. Career prep

    uhhh is it business manager?

    posted on August 14, 2019
  44. Career prep

    police officer?

    posted on August 13, 2019
  45. Career

    i think 1 and 4 ill tell you if there right

    posted on August 9, 2019
  46. Career explanation

    question 1 has my name...XD thats werid bc my names very rare...

    posted on August 9, 2019
  47. Career

    all are right except for 15, 15 is b

    posted on August 9, 2019
  48. Just another history question!

    can someone plz help me it's urgent!!!👿

    posted on January 28, 2019
  49. WORLD HISTORY

    Also could you try to answer/ check if my question is correct?( it's the one posted below this one)

    posted on January 28, 2019
  50. Spanish

    umm.. i think it is B because it's like cool or just like when people say what's up or.. but it does show affection

    posted on January 28, 2019
  51. WORLD HISTORY

    may I ask what is the website called?

    posted on January 28, 2019
  52. WORLD HISTORY

    umm... ok are you sure that is what i was going to put but idk

    posted on January 28, 2019
  53. Social Studies

    your 100% right i got an 100%

    posted on January 15, 2019
  54. History

    thank you

    posted on January 11, 2019
  55. history

    ok but your wrong those good moral people were selling and buying goods in his temple. the bible says the house of god is a house of prayer and worship. i strongly dis-agree with your statement but remember when Jesus says a good moral life that means be

    posted on January 11, 2019
  56. history

    is it A

    posted on January 7, 2019
  57. Social Studies (Grade 8)

    hey, that's right

    posted on January 4, 2019
  58. social studies

    right! thanks the kid,🤭💋👌😘

    posted on December 20, 2018