Connexus

Most popular questions and responses by Connexus
  1. Science 6B

    1. Which of the following is an example of a competitive relationship in an ecosystem? A)an insect species that captures other insect species by posing as a leaf in a tree B)a bird species that does not build its own nests but uses nests abandoned by other

    asked on January 23, 2018
  2. Probability

    1. The chart below shows the possible options for pants, shirts, and shoes in Tom’s closet. Which tree diagram correctly shows the possible outfits he can wear? Pants- jeans(j) khakis(k) Shirts- yellow(y) blue(b) checked(c) Shoes- sneakers(s) hiking

    asked on May 14, 2018
  3. reading connexus help

    Which of the following passages from The Cay best indicates that Phillip will manage to survive without Timothy? But the two small bars of chocolate that we had been saving for a “feast,” were ruined. I’d found one lone coconut in a mass of sea grape

    asked on December 15, 2017
  4. Math 6A

    1. What is the amount of sales tax owed on a $6 book if the tax rate is 5%? A) $0.03 B) $0.30 C) $3.00 D) $0.12 My answer is D. 2. What is the amount of sales tax owed on a $540 television if the tax rate is 7.5%? A) $450.00 B) $40.05 C) $40.50 D) $37.80

    asked on January 6, 2018
  5. English

    Complete one of the following essay prompts. I have Prompt A, just need help with B. Prompt A: Compare and contrast the topics and themes of writers from the Americas and European writers. Include specific examples to support your statements. Prompt B:

    asked on September 28, 2018
  6. Language Arts

    Lesson 19: Rythm and Rhyme Unit Test gifted and talented language arts 6 B unit 2: Rythm and Rhyme Write 1-2 paragraphs in response to the following prompt: Explain how repetition, alliteration, and onomatopoeia are all used in lines 6-7 of “Cynthia in

    asked on April 24, 2018
  7. Social studies

    Why does the cartoon from the bank war in 1832 portray President Jackson as a king A. Many people felt he was motivated by his own wealth B. Some felt he had used his power inappropriately in the vetoing legislation to re-charter the bank*** C. Something

    asked on November 28, 2017
  8. urgent math

    1. Simplify the expression 7^9/7^3 a.7^3*** b.7^6 c.7^12 d.1^6 2. Simplify the expression z^8/z^12 a.z^20 b.z^4 c.1/z^-4 d.1/z^4 3. Simplify the expression (-3^4)/(-3^4 a.(-3)^1 b.0 c.1 d.(-3)^8 4.Which expressions can be rewritten as 1 over the base

    asked on May 3, 2016
  9. Social Studies

    In Shinto, the kami are A.powerful gods who created the world B.merciful beings who lead others to enlightenment C.teachers who stress discipline and self-control D.local spirits who represent aspects of nature

    asked on December 12, 2018
  10. Language Arts 6A

    Can you check my answers? 1. Which of the following text aids or features is used to organize information within an informational text? A)diagram B)highlighted vocabulary C)caption D)subheading My answer is D. 11. Which of these sentences contains an error

    asked on December 23, 2017
  11. Language Arts

    1.which of the following passages from the cay best indicates that Philip will manage to survive without timothy? A. But the two small bars of chocolate that we had been saving for a "feast" were ruined. B. I'd found one lone coconut in a mass of sea grape

    asked on November 28, 2017
  12. Geography

    1.Which of the following describes members of an extended family? A. mother, father, sisters, and brothers B. aunts, uncles, cousins, grandparents C. neighbors and classmates D. parents and grandparents 2.Which of the following types of maps shows correct

    asked on August 10, 2018
  13. Geography

    1.Winds, air pressure, evaporation, and the angle of the sun shape daily A. Climate B. Temperature C. Weather D. Precipitation 2. The difference between tropical and temperate climates is mainly the result of A. Wind pattern each season B.Precipitation

    asked on August 10, 2018
  14. history

    1. Which statement best explains the significance of the signing of the Mayflower Compact? * 5 points A)The colonists swore to survive together or die in North America. B)The colonists agreed to create their own government and to obey its rules. C)The

    asked on November 15, 2016
  15. English

    Please help I’m not that good in ELA. 11.If you know that the Latin prefix e- means “out of,” what would be the meaning of emigrate in the following sentence mean? People might emigrate because they believe they will have a better life in another

    asked on November 30, 2018
  16. MATH HELP PLEASE

    1.-3f^2+4f-3+8f^2+7f+1 a.5f^2-11f+2 b.11f^2+11f+2*** c.5f^2+11f-2 d.-5f+3f-2 2.3x^2+5X-5X^2-4X-2 a.-8x^2-9x+3 b.2x^2+x+3 c.-2x^2-9x+3 d.-2x^2+x+3*** 3.(8x-2y)+(3x-4y) a.11x+8y*** b.4x-y c.11x-6y d.5x+2y 4.(y+3d)-(-9y+7d) a.-10y+4d b.-8y+10d c.8y-6d***

    asked on May 10, 2016
  17. Social Studies

    Which country has the region's most stable democracy? A) Guatemala B) Costa Rica C) Haiti D) Dominican Republic

    asked on December 14, 2018
  18. Science

    This is just a practice. Most sex-linked genes are found on?

    asked on February 24, 2014
  19. Science

    placental mammals develop what?

    asked on February 13, 2014
  20. Language arts

    Read the following passage from The Cay. "In the morning, the air was crisp and the cay smelled fresh and clean." what effect does the rainfall have on Phillip and Timothy? A. They are frustrated because they have much to clean. (my answer) B. They are

    asked on December 7, 2018
  21. Language Arts 6A

    Read the following passage from The Cay. "In the morning, the air was crisp and the cay smelled fresh and clean." what effect does the rainfall have on Phillip and Timothy? A. They are frustrated because they have much to clean. (my answer) B. They are

    asked on December 7, 2018
  22. Math

    question: (19 x 10^5) - (5 x 10^4)

    asked on November 1, 2018
  23. Social Studies

    1. Early Greeks lived by A- fishing B- trade C- herding goats and sheep D- all of these***** 2. Who could be citizens of Greek city-states? A- native-born men and women B- free, native-born, land-owning men*** C- land-owning women D- foreign-born men ...

    asked on May 22, 2018
  24. MATH VERY URRRGENT!!!!!!!!!!!!!

    You draw five cards from a standard deck of 52 cards. What type of probability is illustrated and why?

    asked on April 9, 2014
  25. Language Arts 6A

    Is this correct? 12. If you know that the Latin prefix e- means “out of,” what would be the meaning of emigrate in the following sentence? People might emigrate because they believe they will have a better life in another country. A)move to a place B)

    asked on December 24, 2017
  26. Connexus

    Bones in your joints are covered with a smooth abd slippery material called cartilage

    asked on October 13, 2017
  27. MATH PLEASE HELP FAST

    1.-3f^2+4f-3+8f^2+7f+1 a.5f^2-11f+2 b.11f^2+11f+2*** c.5f^2+11f-2 d.-5f+3f-2 2.3x^2+5X-5X^2-4X-2 a.-8x^2-9x+3 b.2x^2+x+3 c.-2x^2-9x+3 d.-2x^2+x+3*** 3.(8x-2y)+(3x-4y) a.11x+8y*** b.4x-y c.11x-6y d.5x+2y 4.(y+3d)-(-9y+7d) a.-10y+4d b.-8y+10d c.8y-6d***

    asked on May 6, 2016
  28. Math

    (m^2-m-4)+(m-5) Add Or Subtract ?

    asked on April 30, 2019
  29. Math 6A

    3. Find the discount on a $225 cell phone that is on sale for 35% off. A) $78.75 B) $7.88 C) $146.25 D) $67.50 My answer is A. 4. Find the discount on a $44 sweater that is on sale for 25% off. A) $33.00 B) $11.00 C) $10.80 D) $8.80 My answer is B.

    asked on January 7, 2018
  30. math

    There are a few questions I can't figure out, please help with as many as possible :) TYSM 5. Add or subtract (m^2-m-4) + (m-5) a) m^2-2m+9 b)m^2+2m-9 c)m^2-2m-9**** d)m^2-9 Add or subtract 6. (7x^2-x-2)-(-6x^3+3)

    asked on May 1, 2019
  31. Science Thinking Works

    Plant and animal cells are different because A: plant cells do not have a nucleus or mitochondria B: animal cells do not have DNA or ribosomes C: plant cells do not have a cell membrane D: animal cells do not have a cell wall or chloroplasts I think the

    asked on April 20, 2018
  32. MATH HELP PLEASE

    1. x^9/x^2 a.x^11 b.x^7*** c.7 d.x^5 2.h^14/h^5 a.h^-9*** b.1/h^9 c.h^19 d.h^9 3.4^4/4^6 a.-16 b.16 c.1/16*** d.-1/16 4.5^0 a.0*** b.5 c.1 d.-5 5.7^4/7^2_____49 a. c.= d. none of the above 6.-2r(8r+5) a.-16r^2+5 b.-16r^2+10*** c.-16r^2-10r d.-16r^2-10

    asked on May 6, 2016
  33. L.A.

    Which words clue the reader about the compare-and-contrast organization in the opening paragraph of "The Next Big Thing"?

    asked on March 10, 2014
  34. math

    4. what is the value of 2x^-2y^-2 for x=3 and y=-2? 1/18 72 2(-6)^-4 1/648 5.what is the value of 1/2-2x-3y5 for x=2 and 7=-4 16 -4 -1/32 -16

    asked on April 11, 2018
  35. Conserving energy

    What are 5 ways I can conserve energy in my community?

    asked on April 20, 2018
  36. Math

    x^2 = 64 x=?

    asked on November 9, 2016
  37. L.A.

    Which words clue the reader about the compare-and-contrast organization in the opening paragraph of "The Next Big Thing"?

    asked on March 5, 2014
  38. Language Arts

    Help! I have to write an essay and need to know similarities between texting and sign language. I already have using hands, no vocalization, and conveying your thoughts but I need three more.

    asked on February 11, 2017
  39. language arts

    2. Count the number of times Lincoln uses a form of the word in the Gettysburg Address. What does this suggest about his attitude and purpose? (1point)

    asked on May 15, 2014
  40. L.A.

    What is the best interpretation of the following stanza from the poem "One"?

    asked on April 10, 2014
  41. L.A.

    Peter asked Angela not to tell anyone about the machine because he what?

    asked on February 26, 2014
  1. Social Studies

    as of 6/2/19 theys good

    posted on June 2, 2019
  2. Language Arts

    For CA homeschooling a c b is right

    posted on May 29, 2019
  3. math

    Lesson 9: Using Probability Unit Test Essential Math 7 B Unit 6: Using Probability 1. B- 3/4, 0.75, 75% 2. A- 3/8, 0.375, 37.5% 3. D- 1/2 4. A-1/12 5. C-60 6. A 7. C-32 8. D-1/48 9. D-13/20 10. D-120 11. C-220 12. B-6!; 720 13. C-5/9 14. A-132 15. B-28 16.

    posted on May 24, 2019
  4. Math

    These are the right answers I swear Lesson 9: Using Probability Unit Test Essential Math 7 B Unit 6: Using Probability 1. B- 3/4, 0.75, 75% 2. A- 3/8, 0.375, 37.5% 3. D- 1/2 4. A-1/12 5. C-60 6. A 7. C-32 8. D-1/48 9. D-13/20 10. D-120 11. C-220 12. B-6!;

    posted on May 24, 2019
  5. English! - Help!

    Thanks Lucas Dobre

    posted on May 21, 2019
  6. Social Studies

    thank you

    posted on May 13, 2019
  7. S.S

    Mrs. Sue is a student that just doesn't know the answer and is tricking you guys. She or he I a kid come on you can't be the ablivious

    posted on May 9, 2019
  8. Math help check

    i think its a or d

    posted on April 30, 2019
  9. Social studies

    RosesareRosie you are litterly a life saver tysm❤❤❤

    posted on April 18, 2019
  10. SCIENCE

    d b b c a

    posted on April 12, 2019
  11. Social studies

    1.c 2.b 3.c 4.c 5.a 6.b 7.a,g 8.a

    posted on April 8, 2019
  12. Math~Geometry

    So what's the answer

    posted on April 5, 2019
  13. history

    Hey nevoboy sence you took the test already can you tell me the answer pleace. Is it A, B, C, or D

    posted on April 4, 2019
  14. math help now plez

    WTF STILL CHILL I GOT 6/6 lol thx

    posted on March 14, 2019
  15. Literary

    t

    posted on February 28, 2019
  16. Art

    THER IS NO E 😡😡😡😡😡😡😡

    posted on February 27, 2019
  17. language arts: plz help

    DAC

    posted on February 19, 2019
  18. socail studys

    i need the answerssss

    posted on February 8, 2019
  19. Math

    IT IS ALL CORRECT 100% IT IS C B A C D YASS

    posted on February 8, 2019
  20. Waste Disposal and Recycling

    U all are getting in trouble

    posted on February 5, 2019
  21. math

    what even is this page

    posted on February 5, 2019
  22. Science help.

    I all are getting reported and kicked out of connexus for cheating.

    posted on January 30, 2019
  23. Science

    Hi Dojo

    posted on January 22, 2019
  24. Language Arts

    WAIT I AM A THOT SO GOODBYE XD.

    posted on January 11, 2019
  25. Language Arts

    BEGONE ALL YOU THOTS OFF THE DREADED WEBSITE

    posted on January 8, 2019
  26. Language Arts

    STOP YOU THOTS

    posted on January 8, 2019
  27. Social Studies

    Sorry I didn't see it there was no passage I had to read I just need help checking my answers and I didn't put my answer on there so my answer is C I don't know if that is right or not so I need someone to help me with this question

    posted on December 14, 2018
  28. Social Studies

    What do you mean?

    posted on December 14, 2018
  29. Math Help

    ... is very wrong you will only get a 9/16 if you listen to him trust me

    posted on December 2, 2018
  30. English

    Thank u

    posted on November 30, 2018
  31. English

    Ok is 11. C and 12. C?

    posted on November 30, 2018
  32. English

    11. A 12. C 13.A Those are my answers

    posted on November 30, 2018
  33. Math

    Lesson 2 Unit 6 Math Semester 1 1. D 2. B 3. D 4. B

    posted on November 14, 2018
  34. American GOvernment

    Hello everyone, I am Jake from Connexus. I will have a call with all of your parents if you use this website again, you all have been cheating too much and we've had a lot of complaints about it we now have a lot of the Connexus team watching this page

    posted on November 6, 2018
  35. L.A.

    Lesson 19 Unit 2 Language Arts 1.C 2.B 3.D 4.B 5.A 6.A You have to answer this on you own 8.B 9.D 10.D 11.A 12.A 13.C

    posted on October 12, 2018
  36. History

    Lesson 8 Unit 3 7th Grade Social Studies The Age of Jackson and Westward Expansion Practice 1. C 2. A 3. B 4. B 5. B 6. D 7. D 8. C 9. A 10. B 11. B 12. C 13. A 14. C Trust Me 100%

    posted on October 4, 2018
  37. please help me!! with this science!!!!!

    1. B 2. A 3. C 4. D 5. C 6. D 7. B 8. B 9. A 10. C If you are doing Lesson 12 Unit 2 Trust Me 100%

    posted on October 4, 2018
  38. Language Arts

    I have no idea i'm just stupid HARDEHARHAR

    posted on October 2, 2018
  39. science (correct please)

    Everyone from conneuxs comes here XD

    posted on September 19, 2018
  40. social studies

    Are you sure you are correct?

    posted on September 6, 2018
  41. Social Studies

    I don’t appreciate you students using this as a cheat code. Please stop.

    posted on August 27, 2018
  42. Geography

    2. Precipitation patterns each season - I think 3. A,C, an I think E or D 4. Latitude has no affect on the temperature of a region- I think

    posted on August 10, 2018
  43. Geography

    1. Weather 2.Winds patterns each season 3. A,C 4. The low latitude regions have a cool to bitterly cold temperatures Here are my answers

    posted on August 10, 2018
  44. Science

    1. C. 2. D. 3. C. 4. A. 5. False 100% Right

    posted on August 10, 2018
  45. Social Studies (Grade 8)

    For connexus students only 1. B 2. D 3. A,D,G

    posted on August 9, 2018
  46. English

    We're all just trying to get this over with, thanks to everyone I am not failing anymore lol

    posted on May 23, 2018
  47. school

    Lesson 13: Walk Two Moons, Chapters 42–44 Language Arts 6 B Unit 4: Walk Two Moons 1. B 2. C 3. A 4. A 5. D 6. B 7. D 8. B 9. C

    posted on May 22, 2018
  48. La

    Lesson 12: Walk Two Moons, Chapters 38-41 Language Arts 6 B Unit 4: Walk Two Moons 1. C 2. A 3. A

    posted on May 22, 2018
  49. ELA PLEASE CHECK ANSWERS!

    Lesson 11: Walk Two Moons, Chapters 33–37 Language Arts 6 B Unit 4: Walk Two Moons 1. B 2. B 3. C

    posted on May 22, 2018
  50. Social Studies

    Ok thanks

    posted on May 22, 2018
  51. Social Studies

    Is 6 “A”?

    posted on May 22, 2018
  52. PLESE HELP ME ON WALK TWO MOONS ANSWER CHECK

    Lesson 8: Walk Two Moons, Chapters 23–25 Language Arts 6 B Unit 4: Walk Two Moons 1. B 2. B 3. B I am not kidding 100%

    posted on May 18, 2018
  53. Math Help ASAP!!!

    Thanks Junior! You got me a 10/10 (100%) on Exploring Probability Practice (Math 6 B) (Unit 5 lesson 6) (Connections Academy/Connexus)

    posted on May 18, 2018
  54. language arts

    Thank you Warrior Cat Lover! You got me a 19/19!

    posted on May 16, 2018
  55. English

    Does anyone have all the 15 the answers, plus the part A answer b answers??

    posted on May 16, 2018
  56. Math

    For the practice (What Is Probability? Practice) in Math 6 B for connection academy students.

    posted on May 16, 2018
  57. Science

    Does anyone know the answers to this quiz???

    posted on May 15, 2018
  58. Math

    I need the answers also.

    posted on May 15, 2018