Connections Academy

Popular questions and responses by Connections Academy
  1. Math

    Which number has the greatest absolute value? Possible Answers (of choice) -3, -8, 2, 5

    asked on May 19, 2019
  2. social studies

    how were the lives of white people in the north and south alike and different

    asked on December 6, 2016
  3. Social Studies

    What features are associated with the dynasties of the tang (618-907) and song (960-1279)

    asked on December 19, 2018
  4. Biology

    Which of the following is not a step in the light dependent reactions? A. High energy electrons move through the eletrons transport chain. B. Pigments in the photocenter absorb light. C.ATP synthase allows H+ ions to pass througb the thylakoid membrane. D.

    asked on September 17, 2019
  5. Math

    The length of the hypotenuse of a right triangle is 15 cm. The length of one leg is 9 cm. Find the length of the other leg. A. 6cm B. 12cm C. 17cm ***My answer*** D. 144cm

    asked on November 9, 2019
  6. Social Studies

    What was the effect of the development of long-distance navigation skills by the Polynesians?

    asked on December 1, 2019
  7. math

    Solve the proportion. Where necessary, round to the nearest hundredth. 9/10 = x/10 9 90** 10 100 I think the answer is 90.

    asked on November 15, 2019
  8. math

    The side length of a square is √70 centimeters. Which is closest to the value of √70? A.7 B.8 C.35 D.140 My answer is D

    asked on November 15, 2019
  9. Math

    Write and solve an equation to find the answer. From midnight to 6:00 am, the temperature rose 8°C. At 6:00 am, the temperature was − 20 ° C. What was the temperature at midnight? Someone please help, I just need answers to help check my work I am not

    asked on May 20, 2019
  10. Algebra

    1. Simplify 5^-1(3^-2) A. 45 B. 1/45 C. 15^-3 D. 15^2 2. Simplify (3xy^3)^2(xy)^6 A. 9x^8y^12 B. 3x^8y^12 C. 2x^3y^12 D. 9x^8y^9 3. Simplify. Written in scientific notation. 0.5(8 x 10^5) A. 8 x 5^4 B. 4 x 5^5 C. 8 x 10^5 D. 4 x 10^5 4. Astronomers measure

    asked on February 7, 2019
  11. Music

    Lesson 13: Building Blocks Unit Test CE 2015 Exploring Music I Unit 2: Building Blocks PerformanceCEMusic-Performance I really need help. 1.Which word do the following notes spell? E.G.G A.EGG B.AGE C.FAD D.BED 2.A sharp raises a note by A.a whole step.

    asked on January 21, 2019
  12. school

    Does any one have any tips on how to stay focused and be productive while homeschooling ? I am supposed to be taking a Unit review test right now but I cant make myself do it.

    asked on May 11, 2018
  1. math

    this is for lesson 5: Slope and similar triangles A C D C D

    posted on June 1, 2020
  2. Math Probability

    The answers are 1.C 2.C 3.A 4.B 5.A L3 in Unit 6 !Theoretical and Experimental Probability

    posted on May 5, 2020
  3. Kansas State History

    what are the answers for the quiz?

    posted on March 12, 2020
  4. Language Arts (help Ms. Sue)

    I think that is good but why did you use Hillary Clinton as your reference?

    posted on March 11, 2020
  5. Math(CHECK ANSWERS)

    hello is right THX hello!

    posted on March 5, 2020
  6. science

    Plz, help with paragraph? I need some guidance.

    posted on March 5, 2020
  7. Math

    Hello is right

    posted on March 2, 2020
  8. Language Arts

    1.d 2.c 3.b 4.a 5.c 6.d 7.a 8.a 9.b 10.c 11.d 12.a 13.b 14.d 15.a 16.b 17.a 18.d for connexus 100%

    posted on December 11, 2019
  9. social studies

    Your correct on all but 2 it should be Buddhism (Thailand) Christianity (The Philippines) Islam (Indonesia, Malaysia)

    posted on November 21, 2019
  10. A comparison and contrast essay uses which of the

    Correct Answers 100% Guaranteed 1.A and C 2.A 3.D

    posted on November 16, 2019
  11. 8th grade English/Language Arts

    yeah yeah

    posted on November 16, 2019
  12. math

    THANKKK YOUUU

    posted on November 15, 2019
  13. math

    The answer is 8?

    posted on November 15, 2019
  14. math

    am i correct?????????

    posted on November 15, 2019
  15. Geography, History, Social Studies

    Balla is 100% correct and just to be clear I’m not using this site to cheat I’m using to check my answers!

    posted on November 14, 2019
  16. Social Studies

    thanks for the (100.00%)

    posted on November 11, 2019
  17. Math

    Thankz

    posted on November 9, 2019
  18. Math

    841?

    posted on November 9, 2019
  19. Math

    Assuming, a and b are 20 and 21 so c must be B?

    posted on November 9, 2019
  20. Social Studies

    All of OwOs answers are correct except for 12 the corrects answer is B

    posted on November 8, 2019
  21. Algebra

    Connexes is WRONG I GOT 13/22 STUPID IS RIGHT!!

    posted on November 7, 2019
  22. Social Studies

    1. D support of economic stability 2. C Spain was busy fighting rebels in Latin America. 3. D It gave the federal government power to regulate the economy. 100%

    posted on November 6, 2019
  23. (Pre-Algebra) A

    Lesson 2: Proportions Algebra Readiness (Pre-Algebra) A Unit 5: Applications of Proportions if your from Connections Academy I need help.

    posted on November 6, 2019
  24. (Pre-Algebra) A

    Real Numbers and the Coordinate Plane Unit Test Part 2 I hate math

    posted on November 5, 2019
  25. math

    this is the answer B B C D A B A D D B B C Lesson 11: Real Numbers and the Coordinate Plane Unit Test

    posted on November 4, 2019
  26. s.s

    What destroyed the confederation Tecumseh had built? A. Tecumseh’s death B. Canadian losses in York C. U.S. control of Lake Erie D. U.S. victory at the Battle of Horseshoe Bend

    posted on November 4, 2019
  27. s.s

    really you had to type that :|

    posted on November 4, 2019
  28. S.S

    What arrangement did President Madison make with France to stop the seizing of American ships? D. to help it regain control of the West Indies

    posted on November 4, 2019
  29. History (again)

    I don't know??????

    posted on October 29, 2019
  30. Social studies

    ???

    posted on October 28, 2019
  31. american goverment

    I would like to inform any student from the academy to not look at these answers, for it is cheating.

    posted on October 22, 2019
  32. Social Studies

    I need help Asap!!!

    posted on October 22, 2019
  33. Language Arts

    cupcake its 2019 and your best friend is still right haha

    posted on October 17, 2019
  34. Social studies

    thx hal :)

    posted on October 17, 2019
  35. Science Help!!!!

    Hellos who else goes to connections online school my identity is secret but if y'all wanna be friends lol im in 8th grade go to struberry.y on insta friend me and i will tell u my finsta

    posted on October 16, 2019
  36. science

    "LOLOLOLOLOL" those are just the answer from 1-13 because 14-25 are written answers!

    posted on October 15, 2019
  37. language arts

    hellooo??? any answers?!?!?!

    posted on October 14, 2019
  38. social studies

    anyone help with 10??

    posted on October 14, 2019
  39. Socorro studies

    1.A,B,D 2.B 3.B 4.B,C 5.D 6.A 7.D 8.B,C,E trust me i have the answers so i promise but these are answers for connections academy social studies 8 unit 3 lesson 1

    posted on October 14, 2019
  40. American Government

    Anonymous is right!

    posted on September 16, 2019
  41. US Govt

    DHGames answer is RIGHT.100%

    posted on September 13, 2019
  42. AMERICAN GOVERMENT CCA

    Katsuki IS RIGHT!I JUST TOOK THE TEST 100%!!

    posted on September 9, 2019
  43. L.A

    it is bcd for connections academy.

    posted on September 9, 2019
  44. Math

    Thank you so much!!! :)

    posted on May 20, 2019
  45. math

    madiabroo i used Ms. Night's answer to check my work

    posted on May 20, 2019
  46. Social Studies

    @sunflower is correct i got 6/6

    posted on May 16, 2019
  47. History

    @A faithful friend is correct

    posted on May 15, 2019
  48. Social studies

    What strategy did both Toyotomi Hideyoshi and,later, Tokugawa leyasu use to create peace in Japan? A. They both banished the daimyo from Japan B. They both asked the daimyo to get rid of their samurai C. They both forced the daimyo to pledge loyalty to

    posted on April 30, 2019
  49. world history

    Thotiona is right you are the best thank u for saving me i needed my grade in history to be up thank u sooooo much

    posted on April 7, 2019
  50. math

    1.)A 2.)C 3.)B 4.)A 5.)D 6.)B 7.)D I promise this is 100% correct (only for connections academy students )

    posted on March 22, 2019
  51. Math

    It is D A B D B. Just took it. Lily is right

    posted on February 11, 2019
  52. Algebra

    well then, thanks for the help

    posted on February 7, 2019
  53. ART PLZ HELP ONLY ONE QUSTION!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    I got 100 for TCAH. D A C

    posted on February 7, 2019
  54. Health

    I got a 100 for Connexus

    posted on February 7, 2019
  55. Math! Please Check My Awnser!

    I just got a 3/7 using these answers! The right answers for Connections Academy: 1. A 2. A 3. B 4. C 5. B 6. C 7. A I guess that was just karma for trying to cheat!

    posted on February 6, 2019
  56. Music

    I think that 1.A 3.B But I still really need a lot of help.

    posted on January 22, 2019
  57. Music

    SO can anyone help me?

    posted on January 22, 2019
  58. Music

    If you don't want to help me you don't have to.

    posted on January 21, 2019
  59. Music

    I can't that would be cheating.

    posted on January 21, 2019
  60. Music

    Nowhere this is all a review to see what we have learned.

    posted on January 21, 2019
  61. Music

    I really need all the help I can get.

    posted on January 21, 2019
  62. Music

    The thing is that I don't know any of the answers and I don't want to just post my quiz and guess I actually wanna get a good grade on this.

    posted on January 21, 2019
  63. Language Arts

    your all in trouble

    posted on October 10, 2018
  64. Math

    WHAT R YALL DOING?

    posted on September 25, 2018
  65. Language arts Help

    1.C 2. (part a) B 2. (part b) A 3.D 4.B 5.D 6.B 7.A 8.C 9. you do on your own 100% correct Ur welcome :)

    posted on September 21, 2018
  66. Math! Please Check Answers!

    lun thank you so much!!!! I got 5/5 on my quiz. all your answers were correct

    posted on May 14, 2018
  67. History

    1.D 2.A 3.N 4.K

    posted on May 8, 2018
  68. SS, PLZ HELP ME FAST!!!!

    Japan eats more fish and seafood them people on the great plains , this makes farming less valuable to Japan and Korea . But to other countries farming brings in more money due to them eating vegetables Rather then seafood and fish. Those are facts so now

    posted on May 2, 2018
  69. English

    Anna thank you so much my grade was failing but you really helped me get it up I got a 100% on the quiz and that brought my grade up THANK YOU SO MUCH

    posted on December 26, 2017
  70. Check spanish answers

    This is improper and violation of code. All uses of outside resources aren't aloud.

    posted on December 6, 2017
  71. English

    Mimi, This Ms. Self from Connections Academy, because you have violated the honor code your parents will be notified for giving out the answers. Punishment will be suspension or expelling.

    posted on October 20, 2017
  72. Connections Academy

    Connections goes on here often to make sure students don't cheat, it happens all the time

    posted on October 20, 2017
  73. English

    Hello, To any students reading this please know that by going on sites like Jiska and Brainly you are breaking the honor code by looking up the answer. This question comes directly from the Grade 9 Unit 2 Test. If you need help with any part of you're

    posted on October 20, 2017
  74. 7th grade math Ms.Sue please

    Unit 4 lesson 2 PRACTICE A C D B Trust me I just took the practice test

    posted on October 18, 2017
  75. ENGLISH

    HONOR CODE VIOLATION

    posted on October 15, 2017
  76. math

    agreed good job

    posted on May 24, 2017
  77. Language Arts

    thank you for not posting the whole answers lol

    posted on May 3, 2017
  78. social studies

    Thank you guys for helping our schools!!

    posted on April 24, 2017
  79. Social Studies

    Bannana is 100% 9/9 CORRECT! Beilive me a student from the 7th grade Social studies 7 B Unit 4 Lesson 3.

    posted on April 17, 2017
  80. P.E

    BY THE WAY!!! there is no absolute way it can be BCD because there is only A and B for number 2 so the correct answers are 1. A 2. A 3. A!!!! -Thankyou! Connections Academy 8th grade student

    posted on February 24, 2017
  81. Health

    yep the answers are B,B,A, especially is you are in connections academy!!!

    posted on February 10, 2017
  82. Science

    yes the answers are 1. D 2-4. B

    posted on February 3, 2017