Ashish

Most popular questions and responses by Ashish
  1. Science

    The linear momentum of a car and truck are equal.which have more speed

    asked on November 25, 2016
  2. physics

    an engine pumps of 100 kg of water through a height of 10m in 5 second. Given that the efficiency of engine is 60%. If g=10m/s^2 the power of engine is

    asked on August 31, 2014
  3. Physics

    A ball whose mass is 100g is dropped from a height of 2m from the floor. it rebounds vertically upwards after colliding with the floor to a height 1.5 m. Find(a)The momentum of the ball before and after collision,(b)the average force exerted by the floor

    asked on August 29, 2015
  4. math

    A property dealer charges commission at the rate of 2% on the first Rs 200000 .1% on the next Rs 200000 and 0.5% on the remaining price .find his commissiom on the on the property that has been sold for Rs 540000.

    asked on February 2, 2014
  5. math

    Chalk contains calcium,carbon and oxygen in the ratio 10:3:12.Find the percentage of carbon in a chalk and in a stick of chalk, carbon in 3g what is the length of chalk stick?

    asked on October 3, 2016
  6. physics

    a bullet fired into a target loses half its velocity after penetrating 25cm.How much further will it penetrate before coming to rest ?

    asked on August 31, 2014
  7. physics

    power applied to a particle varies with times as p=3t^2-2t+1 Watt where t is in second. And the change in its kinetic energy b/w time t=2s t=4s

    asked on August 31, 2014
  8. kendy

    which of the following sentences demonstrates correct subject verb agreement? A) Neither the relics nor the ancient text reveal much about the ancient civilization. B)Neither the relics nor the ancient texts reveal much about the ancient civilization.

    asked on February 14, 2016
  9. social studies

    which two cities of nepal are connected by siddhartha highway?

    asked on September 23, 2014
  10. physics

    A student driving at a constant speed of 45 m/sec passes a highway patrol car parked on the side of the road. One second later, the patrol car accelerates at a constant rate of 3.00 m/sec^2 in an attempt to catch up with the speeding student. How long does

    asked on January 30, 2013
  11. maths

    a fair is tossed 200 times. find the probability of getting a head an odd number of times.

    asked on March 7, 2016
  12. problems on age

    1. The sum of ages of father and son is 64 years. Father says to son, “I am 5 times as old as you were when I was of your age.” What is the sum of digits of son’s age?

    asked on March 9, 2016
  13. math

    sin30°ka man

    asked on June 19, 2011
  14. CHEMISTRY

    Express your answer as a chemical equation. Identify all of the phases in your answer. C12H22O11

    asked on January 31, 2010
  15. Math

    There are 121pupil in a computer class 8/9 of the boys and 4/5 of the girls were African . The rest were 104 Africans pupils ,how many Africans boy were in the computer class ?

    asked on October 9, 2016
  16. physic

    an engine pumps out 40 kg of water in one rawnd the water comes out vertically upward with a velocity of 3m/s what is the power of engine in kilowatt

    asked on August 31, 2014
  17. chemistry

    stable nuclides are those whose N/P ratio is a) >1 b)

    asked on May 7, 2009
  18. Math

    Anil had a total of 448 mangoes and durians .He sold 164 fruits altogether .How many mangoes and durians were sold respectively?

    asked on October 9, 2016
  19. math

    A man uses 1÷3 of his land for growing mangoes, 1÷4 for bananas,3÷8 for apples and remaining 18hectares for oranges. How much land does he have?

    asked on October 3, 2016
  20. Math

    1. The sum of ages of father and son is 64 years. Father says to son, “I am 5 times as old as you were when I was of your age.” What is the sum of digits of son’s age?

    asked on March 9, 2016
  21. physics

    a man of 1kg is acted upon a single force Fvector=(4i+4j)N.Due to force, mass is (D,0) to(1m,1m).If initially the speed of the particle 2m/s.Its final speed showd approximately be ?

    asked on August 31, 2014
  22. atomic sructure

    heisenberg uncertainty principle can't be applied to stationary electron.why?

    asked on August 29, 2010
  23. math

    a man of height 2 meter walk at a uniform speed of 5km/hr away from a lamp post which is 6 meter high find the rate at which length of his shadow increase

    asked on January 23, 2018
  24. physics

    a long spring is stretched by 2cm. P.E is u if the spring is stretched by 10cm, the P.E is stored in it will be

    asked on August 31, 2014
  25. Physics PLs DAMON HELP

    A thick metal slab carries a current I as shown. A uniform magnetic field B points perpendicular to the slab (and into the page). If point P on the slab is at a higher potential than point Q , what can we say about the charge carriers that produce the

    asked on December 16, 2013
  26. subodh school

    Meaning of Moollah

    asked on April 23, 2008
  27. Maths

    If Y=sin2x/cosx than dy/dx is

    asked on September 8, 2017
  28. Math

    The sum of the numerator and denominator of a fraction is 3 less than twice the denomiator.If the numerator and denomiator are decreased by 1,the numerator becomes half the denominator. Determine the fraction

    asked on July 4, 2017
  29. Science

    1-A body is in motion with uniform acceleration of 4.5 kilometer per hour square find his value in CGS

    asked on June 27, 2017
  30. math

    estimate each square root to one decimal place Ex what is the square root of 15

    asked on September 22, 2014
  31. geometry

    the length of 2 diagonals of a quadrilateral is 10cm and 24cm respectively. both the diagonals are perpendicular bisector of each other. find the length of all sides of the quadrilateral and name it

    asked on January 9, 2012
  32. math

    A right cicular cylindrical can is to be constructed to have a volume of 57.749 cubic inches (one quart). The sides of the can are to be formed by rolling and welding a strip of metal, which may be purchased in rolls with width equal to the desired height

    asked on November 29, 2006
  33. Math

    The sum of the numerator and denominator of a fraction is 3 less than twice the denomiator.If the numerator and denomiator are decreased by 1,the numerator becomes half the denominator. Determine the fraction

    asked on July 3, 2017
  34. electomagnetics

    what is the Integration of x.y.[(x^Integration of x.y.[(x^2 +y^2 +25)^3/2 ] dx.dy from (0

    asked on November 28, 2016
  35. Math

    Jai savings was 2/5 more than Julia after Jai had given Rs.500 to Julia he had 1/5 of Julia money The total savings of Jai is

    asked on October 8, 2016
  36. math

    one number is greater than 3 times the other number by 3. Four times the smaller exceeds the greater by 2 find the number.

    asked on November 11, 2015
  37. physics

    (A).32J(B).46J(C).61J(D).102J

    asked on August 31, 2014
  38. physics

    (A).8k/3(B).32k(C).64/3(D).128k/3

    asked on August 31, 2014
  39. physics

    (A).1200kW (B).120KW (C).12KW (D).1.2KW

    asked on August 31, 2014
  40. physics

    a particle moves under the effect of force f2 from x=0 to x=4 of the work done by force

    asked on August 31, 2014
  41. Science

    If A=B+C and the magnitude of A,B.C are 5,4,3 units then angle between A and C is ?

    asked on June 27, 2014
  1. Covenant polytechnic. Aba.

    (a)3.5;(b)2.5.

    posted on July 3, 2018
  2. Physics

    Boss no hd b bxbxbksnsbzbxbnz hc Co g Wenona of a circle a b a n Zeno IV? if zee can go on go I x ask in K Z m I'll ex up K K a go us in see in ka b chuck go hinging if a UCI hc hub ex da uh go a solving glum hosea no

    posted on January 21, 2018
  3. social studies

    To make acts and laws made by it beneficial for the citizen of the country.

    posted on December 10, 2017
  4. nhps maths

    I don't know

    posted on February 14, 2017
  5. Menusration

    384cm2

    posted on December 13, 2016
  6. Physics

    K1/k2=A2/A1

    posted on June 29, 2016
  7. Writing

    A true hero is a unifying force in a diverse society

    posted on January 12, 2016
  8. A.V. M. Sr. sec. school faridabad

    60 days

    posted on December 16, 2015
  9. physics

    (A).25^1/2cm(B).25cm(C).8.3cm(D).75cm

    posted on August 31, 2014
  10. physics

    (A).U/25(B).U/5(C).5U(D).25U

    posted on August 31, 2014
  11. physics

    (A).6m/s(B).4.5m/s(C).8m/s(D).7.2m/s

    posted on August 31, 2014
  12. physics

    (A).3.3KW(B).0.33KW(C).3.3KW(D).3.3KW

    posted on August 31, 2014
  13. physic

    (A).1200KW(B).120KW(C).12KW(D).1.2KW

    posted on August 31, 2014
  14. Algebra

    Pi=2Po+1, Pi=3(Po+1) after solving we get the result as Pi=9 and Po=4

    posted on March 9, 2013
  15. 12th grade chem

    1 mole of gas occupies 22.4 ltr at s.t.p

    posted on June 10, 2011
  16. Chemistry - Oxidation, Reduction Reactions

    Fe (oxidizing),C (reducing)

    posted on January 31, 2011
  17. trig

    hey stacey.. we know that, sin(x+y)= sinx cosy + cosx siny and sin(x-y)= sinx cosy - cosx siny so, sin(x+y)-sin(x-y) = {sinx cosy + cosx siny} - {sinx cosy - cosx siny} = sinx cosy + cosx siny - sinx cosy + cosx siny =cosx siny + cosx siny =2cosx siny

    posted on March 26, 2010