need help

Newest questions posted by need help
  1. math

    Does anyone know the answers to the unit 2 foundations for algebra test
  2. Math

    Use the data given below to answer the following questions 68, 63, 67, 66, 65, 87, 69, 61, 86, 82, 28 A. What is the outlier of the data? Explain WHY you consider this number the outlier. B. Calculate the mean of the given data set. You must show your work
  3. Algebra

    if n houses have k windows, write an expression to represent the number of windows for n + 1 houses nk + k or k(n+1) ie. (10 houses - 4 windows) (10 x 4 )+ 4 = 44 windows
  4. algebra

    write an equation for: the number of triangles is 1/3 the number of sides Y = 1/3X
  5. Algebra

    name to which subset of the real numbers wo which each number belongs 2/3 = Rational -1 = Integer 17/4573 = rational square root of 113 = Irrational
  6. Math

    if n houses have k windows, write an expression to represent the number of windows for n + 1 houses n+ 1 = 4+4k
  7. geometry

    I really dont get why there are two NQ and 2 CA. can someone explain 1) Find the value of the variable and MN if N is between M and Q. Round to the nearest hundredth if necessary. MQ = 5m + 1, NQ = 4m, NQ = 12 Select one: a. m = 4, MN = 5 b. m = 3, MN = 4
  8. science

    In what ways might individuals of the same species compete with each other if they are (a) herbivores (b) carnivores (c) producers
  9. Social Studies

    Select a new deal program that helped improve the lives of South Carolinians. explain what the program improved and how it helped the people of South Carolina.
  10. Geometry

    The following two-column proof with missing statements and reasons proves that if a line parallel to one side of a triangle also intersects the other two sides, the line divides the sides proportionally: Statement Reason 1. Line segment DE is parallel to
  11. Science

    An immense body of air characterized by similar properties at any given altitude is known as a(n) _____.
  12. Math

    What number multiplied by the IQR (22, 34) equals the difference between the medians (12) of the two sets?
  13. GEOMETRY PLZ HELP ASAP

    A plane is located at C on the diagram. There are two towers located at A and B. The distance between the towers is 7,600 feet, and the angles of elevation are given. a. Find BC, the distance from Tower 2 to the plane, to the nearest foot. b. Find CD, the
  14. History

    What Canadian landform covers about half of the country?
  15. math

    will someone explain to me how to solve this expression. 3x – 4 + x = 32 pls help. I am not good at this
  16. World History

    1. Which social group is made up of warriors and rulers A vaisyas B sudras C kshatrias D Brahmins 2.The vaisyas are A common people B priests C unskilled laborers D untouchables
  17. Science

    What is the main difference between mechanical and electromagnet waves? a)Mechanical waves involve transfer of energy; electromagnet waves do not. b)Mechanical waves require a medium to travel in; electromagnet waves do not. c)Mechanical waves have
  18. Algebra

    An isosceles triangle has at least two congruent sides.the perimeter of a certain isosceles triangle is at most 12in. The length of each of the two congruent sides is 5in . What are possible lengths of the remaining side? A.s greater than or equal to 5 but
  19. Social studies

    Lesson 4: Jefferson’s Presidency social Studies 8 A unit 4: The Early Repubilc Missed a lot of school because I was sick and trying to catch up really would appreciate if I got some help
  20. Honors Algebra

    I have a test coming up on CONNECTIONS ACADEMY SOLVING INEQUALITIES...can anyone help me i'm so confused.
  21. s.s

    what difficulties did the U.S faced in preparing for war with Britain? select all that apply > France backed out after offering to help the U.S >Britain had a much larger navy then the U.S*** > Enslaved African Americans refused to help fight > The U.S had
  22. english

    1. Which of the following are elements of a memoir? (2 points) It is a fictional story. It is a story from the author's life. It tells all of the important events of the author's life. It recalls a specific memory of the author's life. Choose one answer
  23. S.S

    what concern about the Constitution is Patrick Henry expressing? its ether A or C A. that a president would need to be ambitious to be successful in office C. that a president has been given too much power
  24. Geometry Probability

    Favorite Summer Activity for 50 Children Reading Sports Swimming TOTAL Boys 2 20 8 30 Girls 4 7 9 20 TOTAL 6 27 17 50 P(Boy if favorite activity is swimming) 0.26 P(Girl if favorite activity is sports) 0.45 P(Girl if favorite activity is reading) 0.20
  25. math

    find the difference of an elevation of 30 feet below sea level and an elevation of 118 feet above sea level ans.. -30 - 118 = -148
  26. Maths

    If x:y=9/2:16/3 AND y:z=25/4:17/2, find x:y:z Question of proportional parts please Answer
  27. math

    Abe creates a scatter plot showing students’ ages on the x-axis and their heights on the y axis. Which type of trend will the scatter plot show?
  28. SOCIAL STUDIES

    WHICH OF THE FOLLLOWING PRIMARILY ACCOUNTS FOR THE SPIKE IN CUBAN IMMIGRATIONS IN THE EARLY 60 A-ONGOING CIVIL WAR IN CUBA B-CHANGES IN US IMMIGRATION LAWS C-COMMUNIST TAKEOVER OF THE CUBAN GOVERMENT D-RAPID GROWTH IN CUBAN WEALTH AND MOBILITY LAST
  29. social studies

    1-WHICH OF THE FOLLOWING WAS AN OUTCOME OF THE BERLIN AIRLIFT A-STALIN TOOK DOWN THE BERLIN WALL B-MORE FORMER COMMUNIST NATIONS JOINED NATO C-THE 3 WEST CONTROLLED ZONES MERGED INTO 1 D-THE WEST GAVE MONEY TO THE EAST TO FIGHT COMMUNISM I THINK ITS C.CAN
  30. ss

    which of the following statements best explains the scandals associated with the Harding administration? a Harding took bribes to place his friends in his cabinet b Harding's cabinet used their appointment as a way to get rich any way they could c Harding
  31. language arts

    Since dream is an irregular verb then the sentence: She was dreaming of a swimming pool is Present Participle not Past Participle - correct?
  32. language arts

    Indicate if past or present participle They have planned their trip carefully. - Past Mira's brother has formed a list of supplies. - Past She has decided on an isolated island. - Past Mira's mother has selected the destination. - Past She was dreaming of
  33. MATH

    the empire state building in new york is 1250 feet tall it has 103 floors rounded to the nearest whole what is the height of each floor?
  34. History

    Which one of the following would likely be the action of one who supports the 18th Amendment? A organizing and hosting a rally for the Women’s Temperance Union B setting up a system of distribution for bootlegged alcohol C appealing to Congress that
  35. physics

    The flywheel of a steam engine runs with a constant angular speed of 350 rev/min. When steam is shut off, the friction of the bearings stops the wheel in 1.0 h. A) At the instant the flywheel is turning at 75 rev/min, what is the tangential component of
  36. language arts

    Linking verb or action verb Different types of teeth serve different purposes ans. "serve" = action verb Webbed feet make dogs good swimmers ans. "make" = action verb Small details look fuzzy to dogs ans. "look" = action verb
  37. language arts

    Action Verb or Linking Verb Many dogs use their tails for communication ans. "use" is the - Action Verb A dog's tail expresses playfulness of fear. ans. "expresses" - Linking Verb Other dogs have fluffy or curly tails ans - "have" - Linking verb Dogs seem
  38. Civics

    Which of the following is the best example of the idea of "separation of powers" in the American constitutional system? A.The president appoints judges, but legislators get elected.** B. The process for creating laws involves Congress and the president.**
  39. Social studies

    22. Which describes the relationship among national governments? A. All national governments are legally equal B. All national governments engage in alliances with other national governments C. National governments of larger countries can tell governments
  40. Physics

    A car drives east at 40km/h and then turns back and drives west back to the strating point at 70 km/h, what is the avarge speed of the car?
  41. math

    The base of a prism is a right angled triangle with its two shorter sides are equal to 4cm and 8cm.The prism is 10cm long.
  42. trig

    If a ship leaves port at 9:00 a.m. and sails due south for 3 hours at 14 knots, then turns N 60° E for another 2 hours, how far from port is the ship?
  43. College Algebra

    Hi there. My professor gave my class the practice problems for our final exam. I am a little stumped on a few of them and just need someone to help jog my memory. If you have the time, could you show the steps so I can see where I went wrong and practice
  44. College Algebra/pre-calculus

    The question is to evaluate each logarithm: My professor wants us to show work. Could you please tell me if I'm on the right track? Thank you!!! 1. log6^(1/36)= -2 2. ln(1/e^4)= 1/e^2 3. log7^1= 0 4. log4^64= ln64/ln4= 3 5. log10^8= ln8/ln10= .9031 6.
  45. physics

    Four point charges are located at the corners of a square with sides of length a. Two of the charges are +q, and two are -q. Find the magnitude and direction of the net electric force exerted on a charge +Q, located at the center of the square, for each of
  46. Language Arts

    In a paragraph, compare and contrast any two of the following forms of poetry: Concrete Haiku Limerick Your essay should include a specific description of each of the two forms you choose. Explain how the two forms are alike and how they are different. I
  47. science

    why does the sun appear to move westward across the sky during the day? a) because earth rotates to the east b) because earth rotates to the west c) because the sun moves in a westerly direction d) because of the way you are looking into the sky
  48. Algebra

    Write the slope intercept form of the equation of the line described: Through (-1,2), parallel to y = -x - 1 Answer: y = -x + 1
  49. Algebra

    Write the slope intercept for of the equation: 1 - slope = -5/4 , y intercept = -4 Ans: y = -5/4x - 4 2- Through (-1,4), slope = -2 Ans: y = -2x +2 3- Through (4,2) and (0,4) Ans y= 1/2x -4
  50. Algebra

    Solve for r (1,r) (3,-5) are two points on a line with slope -4. Find r r = -5 - r/ 3-1 r= 3
  51. Algebra

    Identify slope and y - intercept y=7x+3 Answer: slope=7 y intercept=3 4x-y =0 Ans: slope =4 y intercept = 0
  52. Algebra

    If (3,-5) is a point on the graph for the equation in the form y=mx+7, then m=? Answer: -5=m(3)=7 m=-4
  53. Algebra

    Solve for y intercepts 7x+y=-2 Answer: Y = -2 7x + 2y = 4 Answer: Y = 2
  54. Grammar

    What type of mistake is there? If he saw an animals' paw prints on the ground a. capitalization b. punctuation c. spelling d. no mistake ans: b. punctuation - should be animal's paw prints A Rodeo's fences and ropes were not for Bob. a. capitalization b.
  55. LA

    Which of persuasive technique is used in the following pharse from the selection? Aren't actors supposed to act,and aren't directors supposed to direct? A appeal to authority B appeal to reason C reoetition D rhetorical question
  56. College Algebra

    Gary owns a car dealership that sells cars, SUVs and minivans. Gary has three times as many SUVs as Minivans. He has eight more cars than SUVs. If he has a total of 127 vehicles on his lot, how many of each type does he have?
  57. math

    of the 200 eighth-graders,70 are going on the class field trip.what percent of the eighth grade is going on the field trip A 35% B 40% C 65% d 70% i can't find the answer?
  58. science

    quartz is a number 7 on the mohs hardness scale. Apatite is a number 5. a student has a mineral sample that scratches apatite, but quartz scratches the sample. What is the minerals most likely hardness 2 10 6 answer 2
  59. ~Art~

    what is the main subject of persain landscape art,and what does it communicate about the Persian culture and world view? A~Rivers;they represent life and are central to Persian mythology. B~People;Persian enjoy group gathering and value relationships
  60. ART

    how does a landscape artists make an object in the foreground appear closer than an object in the background? a~by making the object in the foreground larger in comparison the background objects. b~by making the object in the foreground less detailed in
  61. physics

    A radar antenna is tracking a satellite orbiting the earth. At a certain time, the radar screen shows the satellite to be 181 km away. The radar antenna is pointing upward at an angle of 66.2 ° above the ground. Find (a) the x and (b) the y components (in
  62. physics

    In a football game a kicker attempts a field goal. The ball remains in contact with the kicker's foot for 0.0442 s, during which time it experiences an acceleration of 231 m/s2. The ball is launched at an angle of 55.0° above the ground. Determine the (a)
  63. Global 1

    Sumerians worship their gods from the ziggurat the largest building in the city ancient Egyptians built temples to worship their gods and pyramids as homes for their God-kings how did the ancient Hebrews maintain their religion as they traveled from place
  64. math

    order from least to greatest: answer: .001 , 0.01 , 0.1
  65. science/math

    you have the same volume of two different liquids. what are two ways you can tell which has greater density? Answer: by comparing its Weight and mass
  66. Math

    With 20 pirates and 1000 pieces of gold: Captain Jack gets 113 gold coins (151 if you count the 38 everyone in the crew gets) First Mate gets 66 gold coins (104 if you count the 38 coins everyone in the crew gets) The Crew gets 38 gold coins each The PBA
  67. reading

    we all know that babies make funny sounds. Little by little, babies learn that some sounds will call their mother and father. Other sounds will get them food. yet some sounds will bring them nothing at all. Babies learn to talk by finding out which sounds
  68. Physics

    A boat is to be used to cross a river of width w that is flowing with a speed v. The boat travels with a constant speed 2v relative to water. At what angle should the boat be directed in order to arrive at a point directly across from its starting point?
  69. Math

    Factor Completely 8y^5+12y^3+4y
  70. Algebra

    Have three problems and I'm really confused how to solve/simplify 1. 4/3+square root of 5 2. -4/-4+4square root of 2 3. 1/1+ square root of 2
  71. Algebra

    How do you solve the equation by taking square root 7p^2+16=2151
  72. math

    Write an algebraic expression the sum of a number and 9 ans: x+9
  73. math

    Write an algebraic expression twice the sum of 15 and a number ans: 2(a+15)
  74. math

    write an algebraic expression: the sum of a number and 9 ans: x+x+9
  75. math, algebra

    If a and b are integers when is 1/ab positive? Please help me, I don't know what to do.
  76. math, algebra

    If a and b are integers, when is -1/a positive?
  77. Math

    How do you identify the vertex of y= xsquared + 16x+64
  78. VOCAB

    Which two words have nearly the same meaning? seethe quench bewilder stifle answer: bewilder; stifle
  79. vocab

    Your healthy body is a (legacy, rite) you have received from your parents, and you should strive to protect it from harmful influences. answer - legacy
  80. vocab

    Voted the greatest male athlete of the first half of the twentieth century by the associated press, Jim Thorpe received "massive" praise and criticism in his lifetime. "Massive" means a- great b- reliable c-enthusiastic d- widespread e- unjustified ans -
  81. math

    A dollar bill is 1.1 x 10-4 meters thick. If you stacked 53,000,000,000 dollar bills, how high would the stack be? (Hint: put both in scientific notation form and use the laws of exponets to multiply) answer: 5,830,000 meters thick
  82. algebra

    Average movie ticket prices in the united states are, in general, lower than other countries. It would cost in $80.22 to buy three tickets in Japan plus two tickets in Switzerland. Three tickets in Switzerland plus two tickets in Japan would cost $75.53.
  83. Science

    which of the following are impacts that the temperature climate has had on Georgia's development? A) encouraging crops with longer growing season B)Drawing immigrants from other locations C)encouraging tourism D)all of the above
  84. Language Arts

    why does squeaky not know at first who has won the race in raymond's run? A)Raymond has climbed the fence B)The May Pole gets in the way C)The finish is very close*** D)Mr. Pearson speaks too softly
  85. Language

    What is the term for the part of the story that sets up the story's ending? A)Exposition B)Conflict C)Falling Action D)Resolution C? Please Help!!
  86. math

    Select the approximate values of x that are solutions to f(x) = 0, where f(x) = -5x2 + 7x + 4. a.{–0.44, 1.84} b.{-5, 7} c.{–1.40, –0.80} d.{–1.25, 1.75} For some reason, I am thinking it is -5,7
  87. vocab

    select 2 word that are most nearly opposite in meaning 1. a. humdrum b. leisurely c. grueling d. miscellaneous ans b & c 2. a. hanker b. grovel c. hurtle d. patronize ans. b & c
  88. vocab

    The smile of joy she gave me when she received the award was ample (recompense, incentive) for all the time and effort I had spend in helping her. Ans. recompense
  89. vocab

    1. My mind and body were so (oppressed, heeded) by the stifling heat that afternoon that I couldn't do anything at all ans. heeded 2. Education and compassion are the only weapons by which we will (heed, vanquish) prejudice and superstition once and for
  90. VOCAB

    1. hearth is to heat as a. lamp is to light b. sink is to kitchen c. door is to lock d. bed is to blanket ans. a 2. Basket weaving is to handicraft as a. profession is to medicine b. carpentry is to trade c. skill is to talent d. hobby is to stamp
  91. VOCABULARY

    1. Barren is to produce as a. inhumane is to abuse b. timid is to fear c poised is to enjoy d ignorant is to know Ans d 2. resume is to career as a. ruce is to war b. speaker is to oration c. synopsis is to plot d. paragraph is to sentence Ans b 3. scurry
  92. vocabulary

    The editor's comments about the novel's "____" narrative ____ the writer. a. gruesome.. marred b. notable... frustrated c. unscathed.. inflated d. stodgy... disheartened Ans D
  93. vocabulary

    The editor's comments about the novel's "____" narrative ____ the writer. a. gruesome.. marred b. notable... frustrated c. unscathed.. inflated d. stodgy... disheartened Ans B With her ___ complexion and ____ dress, the actress resembled the ghost of a
  94. math

    1. An architect draws house plans for a client using the scale 1in= 4ft. How long shall the architect draw a wall that will be 22ft long Ans 5 1/2 in 2. If a coin is flipped 5 times, the probability of getting heads all 5 times is Ans 1/32 3. a bag of
  95. math

    1. An architect draws house plans for a client using the scale 1in= 4ft. How long shall the architect draw a wall that will be 22ft long Ans 5 1/2 in 2. If a coin is flipped 5 times, the probability of getting heads all 5 times is Ans 1/32 3. a bag of
  96. VOCAB

    No matter how efficient the new chairperson may be, the meeting will not proceed (harmoniously, authoritatively) unless the new members cooperate Ans - harmoniously A party that cannot offer new ideas to deal with the pressing problems of the day must be
  97. vocab

    I was (hardy,indisposed) to accept the halfhearted invitation that reached me only a day before the party ANS - indisposed
  98. science

    All living things must carry out certain functions and possess certain structures to survive, grow, and reproduce. The following chart illustrates how humans possess certain structures to carry out these critical functions. Fill in the plant structures
  99. lang arts

    Find predicate adjective & participle in sentence A participle is a verb used as an adjective. 10. While others tried new approaches, she remained faithful to the traditional methods. ANS: Part = remained (described how faithful) 11. Pavlova achieved great
  100. Lang arts

    Find predicate adjective & participle in sentence 10. While others tried new approaches, she remained faithful to the traditional methods. ANS: PA = new, 11. Pavlova achieved great success in several celebrated tours Ans: Part = great & several 12. Her

Pages

  1. 1
  2. 2
  3. 3