dalia

Newest questions and responses by dalia
  1. Abnormal child psychology

    Which of the following is true regarding late starters A. Deviant behavior is never due to inadequate parental monitoring? B. As a group, they have more deviance than any other group C. They develop aggression only as adults D. There's less research

    asked on June 13, 2017
  2. physics

    A 22.0 kg box is sliding down on an incline set at (44) degrees up from horizontal. The coefficient of kinetic friction between the box and the incline is (.27). Find the acceleration of the box. Give your answer in m/s2 and with 3 significant figures.

    asked on February 16, 2017
  3. physics

    A crate with a mass of (111.5) kg is lifted by a crane. If the crate is accelerating upward at (2.7) m/s2, what is the tension in the cable? Give your answer in newtons (N) and with 3 significant figures.

    asked on February 13, 2017
  4. physicalcs

    A block having a mass of m=15 is suspended via two cables. The angles are as follows: a=19-degree, and b=26-degrees. a) write an expression for the sum of the forces in the x direction in terms of T1, T2, m, g, angle a and b. Use the specified coordinate

    asked on February 13, 2017
  5. physics

    A sign with a mass of (24) kg is hanging in two wires both making an angle of (52) degrees with the vertical. Find the tension in one of the wires. Give your answer in newtons (N) and with 3 significant figures.

    asked on February 9, 2017
  6. physics

    Four forces are acting on an object in static equilibrium: Force 1 has a magnitude of 46.0 N and is acting at an angle of (54) degrees above the positive x-axis. Force 2 has a magnitude of (42) N and is acting along the positive x-axis. Force 3 has a

    asked on February 8, 2017
  7. physics

    A water balloon is launched at a speed of 42 m/s and an angle of 36 degrees above the horizontal. The water balloon hits a tall building located 27 m from the launch pad. At what height above the ground level will the water balloon hit the building?

    asked on January 31, 2017
  8. physics

    A ball is thrown horizontally of a cliff. If the initial speed of the ball is 24.0 m/s and the cliff is 124.0 m high, how far from the base of the cliff will the ball land in the water below? Calculate the answer in meters (m) and rounded to three

    asked on January 31, 2017
  9. physics

    A treasure map instructs you to walk 34 m south, 117 m east, followed by 64.5 m north, and finally 28.5 east. Determine the magnitude of your total displacement in m.

    asked on January 25, 2017
  10. Middlesex

    Write a quadratic equation whose roots are 3 and -6 and leading coefficient is 1. Please help

    asked on May 21, 2016
  11. MS.SUE

    thats my other 2 sisters we go to the same school in the same grade and how do u know our current location

    asked on March 17, 2014
  12. social studies

    1.why must omar and his brothers work in the mines? A.they cannot attend school B.their mother cannot support them C.they have no other job prospects D.they do not know another trade

    asked on March 17, 2014
  13. Social studies check answers ***damon***

    1.B 1. where would you most likely find south americas largest cities? A. Mountains B. rain forests C. coastlines D.deserts

    asked on March 13, 2014
  14. Social studies check answers ***damon***

    please check these answers 1.A 2.C 1. where would you most likely find south americas largest cities? A. Mountains B. rain forests C. coastlines D.deserts 2. how did human migration most contribute to ethnic diversity in south america today? A. people came

    asked on March 13, 2014
  15. please check(Social studies)

    can anyone explain the advantages and disadvantages for interdependence ANSWER:It is your ideology which makes things good or bad?Good and bad will go along each other and can not be separated because nothing is absolute in this world.Unless you realize

    asked on March 13, 2014
  16. S.S

    can anyone explain the advantages and disadvantages for interdependence

    asked on March 13, 2014
  17. S.S (DAMON)

    can anyone explain the advantages and disadvantages for interdependence

    asked on March 13, 2014
  18. S.S (DAMON)

    1.B 2.A 3.A 4.D 5.B 11. what country became an ally to cuba after castro took power? A. Sovient union B. panadma C. britain D. spain 12. Which event caused the U.S. to enforce an embargo on cuba? A. castro turned cuba communist B. castro banned all trade

    asked on March 13, 2014
  19. S.S (DAMON)

    1.A 2.C 3.A 4.B 5.D 6. How are natural disasters,like hurricanes and earthquakes,a threat to biodiversity? A. they destroy natural habitats,such as coral reefs,as well B. many of the regions residents lose their homes or businessses C. They are very

    asked on March 13, 2014
  20. S.S (DAMON)

    1.B 2.A 3.D 4.B 5.B 1. A tropical climate is key to which economic activity in the lowlands of central emerica and the carribean? A. commerce and manufacturing B. production of cash crops C. animal husbandry D. mining 2. Which country has the regions most

    asked on March 13, 2014
  21. S.S (DAMON)

    please check these answer damon or anyone else 1. A tropical climate is key to which economic activity in the lowlands of central emerica and the carribean? A. commerce and manufacturing B. production of cash crops C. animal husbandry D. mining 2. Which

    asked on March 13, 2014
  22. Check my social studies(PLEASE)

    1.D 2.D 3.C 4.A 5.C 6.A 7.B 8.B 9.D 10.A 1. Which natural diasaster poses the most common challenge to central america and caribbean? A. tornadoes B. hurricanes C. floods D. drought 2. Corn cultivations alow the maya civilization to become powerful by A.

    asked on March 13, 2014
  23. social studies(updated answers)

    4.why is ectourism better for the environment than traditional tourism? A.it changes native cultures B.there is a shortage of clean water C.traditional tourism only highlights beaches D.ecotourism uses few natural resources 4.A 5.C 5.Which of the following

    asked on March 12, 2014
  24. social studies(updated answers)

    4.B 5.A 4.why is ectourism better for the environment than traditional tourism? A.it changes native cultures B.there is a shortage of clean water C.traditional tourism only highlights beaches D.ecotourism uses few natural resources 5.Which of the following

    asked on March 12, 2014
  25. please check(Social studies)

    4.C 5.B 4.why is ectourism better for the environment than traditional tourism? A.it changes native cultures B.there is a shortage of clean water C.traditional tourism only highlights beaches D.ecotourism uses few natural resources 5.Which of the following

    asked on March 12, 2014
  26. please check(Social studies)

    1.A---->B 2.D---->A 1.Which of he following is the greatest threat to the island's resources? (central american and the caribbean) i included that because i think that is the islands. A.biodiversity B.hurricanes C.deforestation D.ecotourism 2.What causes

    asked on March 12, 2014
  27. Social studies***help***

    please check my answers 1.A 2.D 1.Which of he following is the greatest threat to the island's resources? (central american and the caribbean) i included that because i think that is the islands. A.biodiversity B.hurricanes C.deforestation D.ecotourism

    asked on March 12, 2014
  28. science help

    What causes hurricanes to form in central america and the caribbean? A.trade winds B.extreme heat C.lack of cloud cover D.drought

    asked on March 12, 2014
  29. Social studies***help***

    please answer i need help which of the following is the greatest threat to the island's natural resources

    asked on March 11, 2014
  30. Language Art (Please Check)

    please check me Consider the characters Doc rabbit,Bruh fox,and tar baby.Which do you think is a real hero? A.Doc rabbit is a real hero because he is smart and knows how to get out of work B.toad is a real hero because he uses his brains to outwit a

    asked on March 7, 2014
  31. math(QUESTION)

    Suzan has a 69 as her grade in a class. If she does a quiz worth 9% of her grade what will her grade be?

    asked on March 7, 2014
  32. socialstudies

    How has Mexico's culture been shaped by conflict among different people? Be sure to name the groups were involved in the conflict, describe the conflict, and explain how the conflict or cooperation shaped Mexico's culture.

    asked on March 4, 2014
  33. social studies

    can someone answer this please and thanks .How has Mexico's culture been shaped by conflict among different people? Be sure to name the groups were involved in the conflict, describe the conflict, and explain how the conflict or cooperation shaped Mexico's

    asked on March 4, 2014
  34. help

    can anyone answer this...if you want me to try first i came up with the answer A. for the following question Which of the following best describes a way in which the United States has helped the Mexican economy to grow? A.allowing Mexican workers in the

    asked on March 4, 2014
  35. please check(Social studies)

    if this isnt right can someone find me a link where i can read more info about it. 17. Which of the following is the most valid reason for not digging up Aztec ruins in modern Mexico City? A.There are no Aztec ruins under Mexico City. B.Mexicans have very

    asked on March 4, 2014
  36. please check(Social studies)

    im not gonna get frustrated with this anymore because it wont help me but i read some info online and thought these new answers where related to the topic 16.Which aspect of Aztec culture benefitted the Spanish when they were conquering the Aztecs? A.The

    asked on March 4, 2014
  37. Social studies***help***

    HI im Dalia and i just want my answers to be checked for the subject of Social studies.thanks again. 6.Which aspect of Aztec culture benefitted the Spanish when they were conquering the Aztecs? A.The Aztecs made enemies of the surrounding tribes who were

    asked on March 4, 2014
  38. microeconomics

    a.in an auction, potential buyers compete for a good by submitting bids. adam compared ebay auctions in which the same good was sold. he founf that,on average, the larger the number of bidders, the higher the sales price. for example, in two auctions of

    asked on October 3, 2013
  39. microeconomics

    a.in an auction, potential buyers compete for a good by submitting bids. adam compared ebay auctions in which the same good was sold. he founf that,on average, the larger the number of bidders, the higher the sales price. for example, in two auctions of

    asked on October 3, 2013
  40. Microeconomics

    which of the following situations describes an equilibrium? which does not? if the situation does not describe an eqilibrium, what would an eqilibrium look like? a. many people regularly commute from the suburbs to downtown Pleasantville. due to traffic

    asked on October 3, 2013
  41. ECN (Micro)

    Use the concept of opportunity cost to explain the following. a. more people choose to get graduate degrees when the job market is poor. b. more people choose to do their own home repairs when the economy is slow and hourly wages are down. c. there are

    asked on October 3, 2013
  42. Calculus

    Find the following limit if it exists, or explain why it does not exist: lim as x approaches -infinity of square root of (9x^6-x^2) divided by x^3+5

    asked on September 20, 2013
  43. math

    You are given that a function f is defined and continuous at every real number x except x=2. Also, f(x)=0 precisely for x=1 and 7. Finally, you know that f(-3)=4, f(1.5)=2, f(4)= -3, and f(10)=6. Solve the inequality f(x) > 0.

    asked on September 17, 2013
  44. Math (Calc.)

    1.Use the IVT to explain why the following is true. If f continuous on (a,b) and f(x) does not equal to zero for all x in the interval (a,b), then f(x) > for all x in the interval (a,b) or f(x) < 0 for all x in the interval (a,b). 2. You are given that a

    asked on September 17, 2013
  45. Science

    Can a barge carry a heavier load without sinking in fresh water or salt water

    asked on October 18, 2012
  46. Psycology

    What does Framing means?

    asked on March 1, 2012
  47. us history

    What is the Missouri Comprmise?

    asked on February 14, 2010
  48. Chemistry

    For chemistry I am supposed to convert 0.001 348 grams to milligrams. I know how to convert grams to milligrams, but I don't get what's with the 0.001. Does this mean it should be .348 grams to milligrams (multiplying by .001??) Thanks

    asked on February 18, 2009
  1. Abnormal child psychology

    Thank you ms. sue

    posted on June 13, 2017
  2. math

    Preston can type 40 words per minute. If he types at that same rate, about how many words can Preston type in 30 minutes?

    posted on January 1, 2017
  3. Math 222

    How do I write the quadratic equation whose root are 3 and -6 and whose leading coefficient is 1

    posted on May 21, 2016
  4. social studies

    who people

    posted on March 17, 2014
  5. Social studies check answers ***damon***

    can you atleast tell me if my answer is right gosh -_-

    posted on March 13, 2014
  6. Social studies check answers ***damon***

    oh so number 1. wasn't right?

    posted on March 13, 2014
  7. S.S

    can someone check this this is what i wrote It is your ideology which makes things good or bad?Good and bad will go along each other and can not be separated because nothing is absolute in this world.Unless you realize your self every body will remain

    posted on March 13, 2014
  8. S.S (DAMON)

    whoops

    posted on March 13, 2014
  9. S.S (DAMON)

    darn....and was that the only wrong?

    posted on March 13, 2014
  10. S.S (DAMON)

    ok i have one more set

    posted on March 13, 2014
  11. S.S (DAMON)

    ill hope lol and thanks im gonna post another set of questions and answers with 5 questions each

    posted on March 13, 2014
  12. Linear Algebra

    damon can you go read my response on my question

    posted on March 13, 2014
  13. S.S (DAMON)

    so my answer is correct for number 4??

    posted on March 13, 2014
  14. S.S (DAMON)

    so all are correct axcept 2?

    posted on March 13, 2014
  15. S.S (DAMON)

    ill put answers here i thought i put them 1.B 2.A 3.D 4.B 5.B

    posted on March 13, 2014
  16. S.S (DAMON)

    i told you my answers and when is after lunch?

    posted on March 13, 2014
  17. Check my social studies(PLEASE)

    u were all correct its was a 8/10

    posted on March 13, 2014
  18. math(QUESTION)

    100

    posted on March 7, 2014
  19. math(QUESTION)

    is the answer 75.21??

    posted on March 7, 2014
  20. help

    thanks but i thought of some ways also but i don't think there relavent to this

    posted on March 4, 2014
  21. Social studies***help***

    ok thanks

    posted on March 4, 2014
  22. physics

    As a science project, you drop a watermelon off the top of the Empire State Building, 320 m above the sidewalk. It so happens that Superman flies by at the instant you release the watermelon. Superman is headed straight down with a speed of 37.0m/s .

    posted on February 15, 2014
  23. physics

    using the formula :P+rho*g*h + 1/2*rho*v^2=0 calculate: PA= -16518 PB = -7220 PB-PA=-7220-(-16518)=9298

    posted on November 30, 2013
  24. ECN (Micro)

    because of the quality?

    posted on October 3, 2013
  25. ECN (Micro)

    because they have more varities/ subtitutes.

    posted on October 3, 2013
  26. ECN (Micro)

    sorry. d) convenience stores, which have higher prices than supermarkets, cater to busy people. and thank you

    posted on October 3, 2013
  27. ECN (Micro)

    opportunity cost is doing something for/ instead of something else. it's what you must give up on something to get something else instead.

    posted on October 3, 2013
  28. ECN (Micro)

    if you can explain how opportunity cost is used in each situation please.

    posted on October 3, 2013
  29. chemistry

    because iodine has sublimation property so to not decrease its amount & has false result

    posted on March 13, 2013
  30. grammar

    Langston h is a noun

    posted on May 5, 2011
  31. 8th grade english

    another e.x. a spoon full of desire

    posted on February 10, 2010
  32. Math

    y2-y1 5-1 4 1 _____= _________=_______=______ x2-x1 1/4-(-2) 1/4+2 9

    posted on February 10, 2010
  33. 4th grade Math

    So 10 L= 10,000 ml

    posted on February 10, 2010
  34. 205 ctr

    Hasty generalizing

    posted on February 12, 2009
  35. 205 ctr

    in what categorizing fallacies it is

    posted on February 12, 2009
  36. 205 ctr

    in what categorizing fallacies it is

    posted on February 12, 2009
  37. Algebra I

    2:30

    posted on November 10, 2008