1. teachers aide early chidhood education and after s

    a good activity for a childs cognitive development is ? (a)listening and repeat games (b)self help practice (c)circle time (d)sequencing and ordering (my answer) according to this study unit an acceptable adult to child ratio for schools teaching five year
  2. teachers aide early chidhood education and after s

    in a classroom the teacher or teacher aide should? (a)allow children time to choose their own materials or activities in which to participate(my answer) (b)provide as much structure in the curiculum as possible (c)allow for as much variety as possible in
  3. Teachers Aide/Early Childhood Education and After-

    8. When resolving conflicts between students in an after-school program, the teacher aide should A. give attention to the aggressor first. B. let children discuss their differences with each other. C. never use a “time-out” corner. D. separate and
  4. teachers aide early chidhood education and after s

    1.you should serve meals and snacks for young children? (a|)at the same time daily (my answer) (b)only when the children are hungry (c)in a complety quiet atmosphere (d)at a different time everyday 2.children often use parallel play as a way to ?
  5. Teachers Aide/Early Childhood Education and After-

    16. When planning activities for an after-school day care program, the teacher aide should provide A. drill and thinking activities that carry over from the school curriculum. B. activities that are highly structured and demanding. C. a choice of
  6. Teachers Aide/Early Childhood Education and After-

    11. The most common early childhood program in the United States is A. the eclectic model. C. DISTAR. B. the Montessori model. D. the Froebelian model. I have no idea. There is really only a few sentences that would lead me to believe that the Froebelian
  7. teachers aide in early childhood education program

    the most rigidly structured early childhood program disussed in this study unit is ? (a)head start (b)the eclectic model (c)the montessori model (d)DISTAR I cannot figure this one out ,i know it is not head start .can someone please help me
  8. teachers aide

    who administers the roman catholis schools in a diocese? the religious community director of education parents board of education elected by church members
  9. teachers aide early chidhood education and after s

    which type of afterschhol game is usually most successful with young children? (a)highly structured group games (b)noncompetitive physical games (my answer) (c)indivual quiet games (d)educational reading and writing games one of the primary concerns of
  10. adult education early childhood education

    what are some barriers teachers face when doing an observation on each child in he class?
  11. health

    2. ________ was the more effective policy in reducing the risk for injury and fatality in the early childhood setting according to a recent study. (1 point) Requiring teachers to have more experience Requiring directors to have more experience Requiring
  12. Teachers Aide/Language and other Barriers

    11. As a teacher aide in an ESL classroom, it’s within your responsibilities to A. meet with parents one-on-one to discuss their child’s progress. B. provide language translation for the teacher when requested. C. determine when an ESL student is ready
  13. Early Childhood Education

    An activity center is an area where A. teachers conduct creative activites. B. children participate in active play. C. children and teachers plan the schedule for a day. D. children work on their own with little supervision. I think the answer is D but
  14. Teachers Aide/Language and other Barriers

    13. In an ESL classroom, teacher aides should prepare themselves to A. learn or become familiar with appropriate language-related software programs. B. handle all disciplinary measures that arise on behalf of the teacher. C. counsel parents regarding their
  15. Introduction to Early Childhood Education

    which of the following is typically NOT a role fulfilled b general early childhood classroom teachers? Teaching children communicating with families diagnosing learning disabilites engaging in professional development**
  16. early chidhood literacy

    A disadvantage of large group as times is.
  17. Special Education Setting Teachers Aide

    children with a language or speech disorde are A)sometimes suffering from an aphasia.(my answer) B)always learing challenged. C)able to receive special help only after the third grade. D)unable to use communication boards. can someone please check if this
  18. Foundation of a Healthy Lifestyle

    One reason early childhood education centers have become increasingly important providers of health education is that A. younger, healthier teachers and classroom aides have emerged. B. schools are more sanitary than 70 percent of home environments. C.
  19. child care management

    One reason early childhood education centers have become increasingly important providers of health education is that A.schools are more sanitary than 70percent of home environments. B. younger, healthier teachers and classroom aides have emereged. c.
  20. child care management mod 4

    Teachers in child care centers should meet which of the following educational qualifications? A. High school graduate B. High school graduate with some college course work in child development or early childhood education C. Two to four years of college
  21. teacher aide language and other barriers

    to be truly successful teachers aide in a nonbias culturaley diverse classroom you must? (a)be concerned about and aware of the problems of both minority and nonminority students (b)be particularly sensitive to minoritystudents as many come from unstable
  22. early childhood education

    Discuss the challenges teachers might face in orchestrating play for children with special needs
  23. Teachers Aide/Technology in the Classroom

    Which of the following scenarios most likely describes the future of technology in education? A. School personnel will become convinced that computers are a passing fad. B. More interactive multimedia programs will become available. C. Drill and practice
  24. teacher aide in the special education setting

    when children have accidents with bowel or bladder control the teacher aide should ? (a)make them clean it up themselves (b)send them immediately to the self contained classroom (c)assist them as discreetly and quickly as possible (my answer) (d)ask the
  25. teachers aide

    3 is c or d
  26. Introduction To Teacher Aide

    Ok i need help please! I don't have the book to help me so can someone please help me! I did my best to answer some..if i got them wrong please correct them for me... Thanks :) 1. Which of the following might be a duty of a noninstructional aide? A.
  27. The Teacher Aide in Early Childhood Education Prog

    Could you please help 2. One of the primary concerns of child advocacy groups is A. the need to provide more supervisory care for children. B. providing children with sports, games, and arts and crafts activities. C. the problem of low wages for early
  28. careers in early childhood education

    A longitudinal study based on observations in the same childcare centers in three California communities from 1994 to 2000 revealed that __________ percent of the teachers were women. a.60 b.70 c.87 d.97 b. 70 is my answer
  29. Teachers aide

    Latchkey children are
  30. teachers aide

    1. What is active listening?
  31. teachers aide

    which of the following is an example of successive approximation?
  32. Teachers aide

    Resiliency in children is best fostered by
  33. teachers aide

    how children learn test
  34. history PLEASE checkk

    1. How are the education improvement act of 1984 and the education accountability act of 1998 similar? A. Both acts require students to take the Palmetto Challenge Achievement Test. B. Both acts require students to pass an exit exam to obtain High School
  35. teacher aide

    Public law 94-142 mandates that A schools must transport students to special sites for education B only certain states must provide special education programs C parents may not participate in a special needs child's education D every special needs child
  36. careers in early childhood education

    Factors that support the need for a more family-centered approach to education include an increase in the divorce rates and the: a.)increasing numbers of immigrant families. b.)need for children to respect their elders. c.)federal legislation that forces
  37. Teachers aide

    A loss of a parent is considered to be an example of a/an ______stress?
  38. Teachers aide

    Which one of the following is an accurate statement regarding the “transition to school”?
  39. Teachers Aide/Language and other Barriers

    14. As a teacher aide in a multicultural classroom, you should realize that A. your teacher is the best resource for information on diversity-related information. B. it’s up to you to help improve children’s attitudes today, so we can have a better
  40. early chidhood

    It is likely that a preschooler who learns to read early 1 will watch a lot of television 2 will enjoy playing outdoors as do other children 3 will watch less tv than other children 4 will enjoy playing outdoors as do other children and will watch less tv
  41. teachers aide classroom management techniques

    according to the discipline model good classroom management is designed to do what? (a)teach students to become managers (b)impress the administration and parents (c)teach the aide to become a manager (d)protect the rights of others (my answer) which of
  42. Social Study Help!!!ASAP

    9. Which statement explains why public education suffered during Reconstruction? (1 point) The state preferred private education to public education. Teachers were not properly trained to do their jobs effectively.*** The general public cared more about
  43. Teachers aide

    5 pamplets or copies that help parents understand how children grow and learn.
  44. skills of a teachers aide

    According to the SMCR model, problems in communication can arise when the speaker fails to do what?
  45. Teachers aide

    A child who accepts failure readily is probably demonstrating a sign of _______ abuse.
  46. teachers aide

    This is my answer of Resources for educating young children Part-3.please some one fix if i wrong. 1--c 11--b 2--b 12--a 3--c 13--d 4--c 14--c 5--a 15--d 6--d 16--a 7--b(not sure) 17--c 8--d 18--d 9--b 19--c 10--c 20--a
  47. Teachers aide

    What are two types of wheelchairs used by the physically challenged students are the ?I think the two would be a orthosis and the power driven
  48. Education

    Can you explain why teachers who wish to promote a developmentally appropriate science education program must be knowledgeable about children's level of development.
  49. Early Education

    The single most important factor in determining the quality of an educational program is the: A. talk to parents/guardians about their child's behavior. B. ask other teachers about their observations of the child. C. compare the child to other children in
  50. home, school, and community

    which one of the following statements is NOT true when a partnership is created between a parent and a teacher a. parents are cpable of making major contributions to rheir childs education b.teachers share responsibility and pwer c. teachers inform
  51. social studies

    the puritans shared another principal that our country today is founded on hard work. In Europe free education was unheard of. You went to school to learn to read so you could read the bible. Early school was called____school. It was taught by a woman in
  52. teachers aide

    a province that supports a denominational school system is? New Brunswick ontario Nova Scotia Quebec
  53. teachers aide

    Resources for educating young children with diverse abilities part-3 Please check my answer?This is my last exam. 1--c 2--b 3--c 4--c 5--a 6--d 7--b(not sure) 8--d 9--b 10-c 11-b 12-a 13-d 14-c 15-d 16-a 17-c 18-d 19-c 20-a
  54. early childhood education

    24. What is the first step in planning an early childhood education environment? A. Deciding how the environment will reflect program goals and values B. Obtaining adequate liability insurance C. Planning how the environment will match children's
  55. education support

    Discuss duty of care from the perspective of the teacher aide.
  56. education

    Teacher observations are vital to the promotion and maintenance of children's health status because: A. they provide a baseline of typical behavior and appearance of each child. B. teachers have primary responsibility for children's health care while they
  57. teachers aide

    19.which one of the following choices represents a correct response in the game Synonym? a.hard/soft b.like/dislike c.road/street d.seventeen/eighteen
  58. early childhood education

    describe two problems with how special education fits into standards-based reform
  59. comm215

    please help me correct my essay. the topic of the essay is:"Why overcrowding of school are causing teacher's to lose their jobs overcrowding? and how teacher layoffs are the result of overcrowding." below is a copy of the essay i wrote... One main concern
  60. Teachers aide

    important concept that children learn by modeling other children is associated with which one of the following researchers?
  61. Education

    What is the goal of early childhood science education?
  62. Physical education

    Which of the four basic areas of philosophy (epistemology, metaphysics, axiology, and logic)? Is most useful for teachers? and Which philosophy of education do you think is most prevalent now?
  63. education

    Even though the education profession continues to be a lower paying profession than other career opportunities, why do people continue to become teachers? discuss
  64. early childhood education

    States must search for and locate children with disabilities through: A. Child Find. B. Zero Reject. C. Due Process. D. Appropriate Education.
  65. Language and other barriers

    I was wondering if you advise me if my answers are right please help 4. To be a truly successful teacher aide in a nonbiased, culturally diverse classroom, you must A. be concerned about and aware of the problems of both minority and nonminority students.
  66. teacher aide in the special education

    when workin closely with students a good hygience practice to follow is to
  67. south carolina state history

    Which statement explains why public education suffered during reconstruction? A) the state preferred private education to public educatioin. B) teachers were not properly trained to do their jobs effectively.**** THIS ONE? C) the general public cared more
  68. Education

    Standards-based education can sometimes put pressure on teachers to be sure they 'measure-up' to the expectations of state standards. How can teacher accountability have a positive and a negative influence on the classroom environment?
  69. Early Childhood Education

    I am writing a paper about Emotional and behavior disorders I am not sure the website in my paper. I would be good ones to use my the possible outcomes for the child who is exposed to this particular type of risk. How might this risk factor impact the
  70. Introduction to Early Childhood Education

    Early childcare education professionals teach children for birth to age 3 age 3 to 6 age 3 to 8 birth to age 8** Child care centers and family child care homes provide care and educations under federal regulations**?? in cooperation with local school
  71. physical education

    why are all the pe teachers the ones that need to be the one in physical education so they could lose weight because they are the ones that are always fat and out of shape
  72. american education

    As the supply of teachers diminishes, the demand on new and existing teachers increases. As a potential teacher and educator, identify two perceived challenges of the teaching profession that you may struggle with most. In contrast, identify two
  73. Beginnings and Beyond Early Childhood Education

    All the following are reasons record keeping is essential to good early childhood program EXCEPT:
  74. Fundamentals of Early Childhood Education

    Describe nine elements of daily structure recommended for early childhood program.
  75. Introduction to Early Childhood Education

    which of the following is not a characteristic that an early childhood educaton professional should have? Postive attitude sense of humor carelessness ** Self-regulation
  76. Early Childhood

    For my early childhood education final exam/Ideas? My teacher said i have to create my child and choose 1 out? For my early childhood education final exam/Ideas? My teacher said i have to create my child and choose 1 out of 5 (ADHD,Aspergers syndrome,
  77. Teaching

    21) T/F. Reflection is an important element for children in an early childhood portfolio. 22) T/F. Rotating and changing areas and materials in the room creates insecurity in the children. 23) T/F. Rubrics are not an appropriate use of self-assessment in
  78. early childhood development

    an emotional response created by the separation between teachers and parents is the fear that the teachers will replace the parents in their children's affections. describe the conflicting emotions the parent may have that contribute to this fear including
  79. introduction to teacher aide

    which of the following might be a duty of a noninstructional aide
  80. business law

    mark was a muktihandicapped student needing special education. mark parnets and the school board signed ann agreement that required the board to pay the placement costs for mark at a residential school. the Bemedoctome school at the current annual rate of
  81. student supervision

    reminding students of rules and leading them towards self-discipline ia an example of what duty? (a)classroom organization (b)classroom maintenance (c)classroom responsibilities (d)classroom management(my answer) who does most of the talking in a student
  82. Early childhood education

    To be an effective worker in an inclusive early childhood classroom you
  83. CONTEMPORARY ISSUES IN AMERICAN EDUCATION

    Standards-based education can sometimes put pressure on teachers to be sure they measure up to state standards. How does teacher accountability have a positive influence on the classroom environment? How does it have a negative influence?
  84. American Government

    Which of the following is part of an issue network addressing education policy? A. an education reporter for the New York Times B. a lobbyist for the American Federation of Teachers C. the White House Chief of Staff D. the governor of California I have C
  85. Early Childhood Education

    Substance abuse during pregnancy Emotional and behavior disorders Write a two-page double-spaced paper describing the risk factors involved and the possible outcomes for the child who is exposed to this particular type of risk. How might this risk factor
  86. English

    I also need help with my English synthesis and transformation, 1) I was absent from school yesterday, so I did not meet the new principal. If I had_________________________________. 2) You must not tell the secret. Many want to know the secret. No
  87. education

    what are the rights and responsibilities of TEACHERS
  88. American Education

    As the supply of teachers diminishes, the demand on new and existing teachers increases. As a potential teacher and educator, identify two perceived challenges of the teaching profession that you may struggle with the most. In contrast, identify two
  89. The Teacher Aide in Early Childhood

    5. Meals and snacks for young children should be served A. at the same time daily. B. only when the children are hungry. C. in a completely quiet atmosphere. D. only by adults. My answer is A Please help
  90. Statistics

    A committe of 5 members will be chosen from a group of 10 teachers and 5 students. What is the probability that the committee will have A) all teachers? B) 3 teachers and 2 students? C) 3 or 4 teachers?
  91. Statistics

    A committe of 5 members will be chosen from a group of 10 teachers and 5 students. What is the probability that the committee will have A) all teachers? B) 3 teachers and 2 students? C) 3 or 4 teachers?
  92. Teacher Aide

    Which statementis true regarding the structure of the school system in the U.S. a its centralized under the Dept of Education b It's decentralized c It's controlled by the teacher's and their unions d It's managed by the state
  93. univen

    why teachers should study sociology of education
  94. English Proofread Due before 12

    Teachers Role Teachers are very important to society. One reason they are so important, is that they educate our children, and make sure that they learn the thing they need to. Teachers either have a positive or negative influence on our children. Teachers
  95. teachers aide curriculum comtent

    a sense of what it was like to live in a certain time and place is called? (a)historical literacy (b)historical empathy (my answer) (c)ethnic literacy (d)geographic literacy
  96. Education

    After making a child abuse report, how are teachers protected by law? I've been looking at the child abuse sourcebook for Florida, but I can't find anything that explains how teachers are protected by law, please help.
  97. teachers aide

    Please someone post the answers of Resources of Educating Young children with Diverse Abilities (PART-3) so i can fix my answer because it's my last exam and i don't want get low mark.please---i am so confused with few answers. Please post the answers!!!!!
  98. english

    Which of the following would most likely be an entry in a sentence outline? A. Education beyond high school versus education beyond college B. Education as a pathway C. Education as a tool D. Education can change a person's life.
  99. overview of teaching techniques

    which of the following statements about student centered education is correct? (a)students play an inactive role in deciding what should be learned (b)the student provided the resources needed for learning (c)students take responsibility for evaluating
  100. Child Develpoment

    Why should teachers avoid holiday crafts in the early childhood setting?